Nokia 5800 XM Orjinal Cities Klasörü Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batukl

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Orjinal Cities Klasörü Yardım
Hafıza kartını biçimlendirdim sonra navigasyon karıştı.Eskiden tüm dünya vardı netten falan buldum ama sadece türkiye var.Daha önceden açılmış bir konu falan varmı ilk aldığınızda içinde olan cities klasörüyle beraber olanı.Bana o lazım bulamadım yardımcı olacak birisi varmı eski boyutu 300 mb üstündeydi onu arıyorum ben

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
arkadaşım senin sorunun hafıza kartıyla bi alakası yok bence navigasyon telefon hafızasına yüklenir güncellemelerini kontrol et bence

batukl

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım senin sorunun hafıza kartıyla bi alakası yok bence navigasyon telefon hafızasına yüklenir güncellemelerini kontrol et bence

kardeşim bnm bassettiğim mapslar.Mapslar telefona yüklenmez hafıza kartında cities klasöründe olur.ben orjinal cities klasörünü istiyorum

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Kardeş herkes yanlış anlamış seni :)

Cities klasörünün orjinali bende var. 650MB falandı sanırım. TÜm dünya var sanırım. Telefonu 2ay önce aldım alır almaz yedeklemiştim :) Ama ben kullanamıyorum Ovi Haritaları :)

Neyse hadi vereyim diyecem sana da nasıl olacak :) 650MB az da değil ki benim internete bağlantı hızım telefondan 96Kbps :D

e1ektronick

e1ektronick

Üye
MUHAMMED sen elindekini sorunsuz bir sunucuya yukle ya da olmazsa hasan_k_o arkadasimin onerdigi konudan yararlanalim.

batukl

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş herkes yanlış anlamış seni :)

Cities klasörünün orjinali bende var. 650MB falandı sanırım. TÜm dünya var sanırım. Telefonu 2ay önce aldım alır almaz yedeklemiştim :) Ama ben kullanamıyorum Ovi Haritaları :)

Neyse hadi vereyim diyecem sana da nasıl olacak :) 650MB az da değil ki benim internete bağlantı hızım telefondan 96Kbps :D
aynen bassettiğin gibi büyük bir dosya.senin onu uplaman bir hayli zor bunu başka bir yolla bulmam lazım uplayan vardır galiba ..

fedata

fedata

Üye
ovi maps lader programını bilgisayarına yükle..maxicepte arat işte ovi maps loader die.ordan programı indir çalıştır telefonu bağla tüm haritaları seç yükle..herkes yapabilir çok kolay takıldığın noktada bana sor tekrar sana yardımcı olayım sana..
yanlız telefondaki ovi maps sürümün güncel olacak.yazılım güncellemeden güncelle onu.sonra bilgisayardan aktarabilirsin haritalarını..dediğim gibi yapamadğn takıldığn bi nokta varsa söyle yardmcı olrm..

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
aynen bassettiğin gibi büyük bir dosya.senin onu uplaman bir hayli zor bunu başka bir yolla bulmam lazım uplayan vardır galiba ..

konuyla ilgilenecegim arkadaşlar. Pazartesi günü upload'i üniversitede yaparım o zaman! Sonra yenı konu olarak paylaşırım

O6UZH4N

Üye
bilgisayarına ovi suite kur ve haritaları indir istersen dilleride indir sonra telefonu bilgisayara bağla ve haritaları telefona yükle eskisi gibi olur

delidolan

Üye
Muhammed kardeş valla senin o orjinal cities klasörü buraya atarsan öyle bir iyilik yapıcan ki bizlere çünkü herhalde internette bir orjinal cities klasörü yok o kadar da arattırdım.Benim de format attıktan sonra cities orjinal klasörü gitti millet diye maploader ile indir ama ben orjinali her zaman tercih ederim eğer atarsan çok sevinirim ve bu konuyu da sabitleseler çok iyi olur şimdiden Allah razı olsun...

SilentOne

SilentOne

Üye
ovi suilte kur oradan halledersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt