pidgin mesenger(hızlı meesenger)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Çalışıyor arkadaşlar şuan arkadaşla cepten yazışıyorum güzel :) Teşekkür ederim kardeşim... :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Fakat pidgin-maemo-docklet.install dosyasını yüklememe rağmen işlemini gerçekleştirmedi. Yani olması gereken yerde simge yada ikon yok. Anlatabildim mi ?

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
Fakat pidgin-maemo-docklet.install dosyasını yüklememe rağmen işlemini gerçekleştirmedi. Yani olması gereken yerde simge yada ikon yok. Anlatabildim mi ?

istersen bir reset at belki düzelir olması lazım çünkü...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ben her uygulama yüklediğimde telefonu kapatıp açarım :) O yüzden yazdım zaten :)

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
düşünüyorum :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

birde şunu indirip uygula inşallah olur

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hemen deniyorum...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Daha önce verdiğini kaldırdım. N900' ü yeniden başlattım. Az önce verdiğini yükledim. Uygulama başarıyla kuruldu uyarısını aldım ve N900' ü kapatıp/açtım. N900' ü WiFi ile internete başladım ve pidgin mesenger' ı açtım. Sonuç yine aynı. Değişen birşey yok. Uygulama işlevini yerine getirmiyor.

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
ue-gazi simdi dediklerimi yap umarim olacak pidgini ac araclara gir ,sonra eklentilere gir asagiya in m ile baslayanlara gel orda maemo status menu icon var kutucukta tik yoksa isaretle ve ordan cik gelmesi lazim :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Dün gece yattım onunla uğraşıyordum. :) Yukarıda yazdığın yerden ayarladım oldu. Bu sabah girip şu şekilde yaptım demek için konuya girdim ki sen yazmışsın zaten. :) Evet yukarıdaki gibi yapınca oldu. İlgin için teşekkür ederim... :oke:

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
cevap aslinda kolaymis biz uzaklarda ariyoruz :D nese olduguna sevindim onemli degil :oke:

cansuyu66

Üye
arkadaslar bende depodaki son sürüm yüklü ama söyle bir sorun var her mesajdan sonra

"Message was not sent because an unknwn error occured."
defalarca sildim geri yükledim ama hep ayni, msne girip cikanlar görünüyor ne onlardan bana mesaj geliyor nede benimki onlara gidiyor..

bu soruna bir cözümü olan varmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt