ben kaçar :) herkese iyi geceler :bye2:
ism@il 54 Üye minoo' Alıntı: ama öyle ayyy kimsenin başına gelmesin böyle bir olay. Genişletmek için tıkla ... amin
minoo' Alıntı: ama öyle ayyy kimsenin başına gelmesin böyle bir olay. Genişletmek için tıkla ... amin
Love Prince Üye kol@j' Alıntı: aleyküm selam yıkılmadan uykuya konuya geleyim hele Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi nasılsın
kol@j' Alıntı: aleyküm selam yıkılmadan uykuya konuya geleyim hele Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi nasılsın
kol@j Üye Love Prince' Alıntı: hoşgeldin abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun... çok şükür endometozon' Alıntı: ıyı geceler gececıler Genişletmek için tıkla ... ablacığım geçöen uykuya yenilidğim için cevap veremediydim içime dert oldu eşim memlekette olduğu için nete giremiyor... --------------- Ekleme --------------- cümleten hoşgeldiniz, hoş bulundunuz
Love Prince' Alıntı: hoşgeldin abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun... çok şükür endometozon' Alıntı: ıyı geceler gececıler Genişletmek için tıkla ... ablacığım geçöen uykuya yenilidğim için cevap veremediydim içime dert oldu eşim memlekette olduğu için nete giremiyor... --------------- Ekleme --------------- cümleten hoşgeldiniz, hoş bulundunuz
Love Prince Üye PhyscoDevil' Alıntı: iyidir hüseyin abi senden Genişletmek için tıkla ... iyidir ne olsun işte takılıyom öyle sende ne var ne yok endometozon' Alıntı: ıyı geceler gececıler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin naber loss_pain' Alıntı: Slm gececiler Genişletmek için tıkla ... vay vay vay kimleri göriyem
PhyscoDevil' Alıntı: iyidir hüseyin abi senden Genişletmek için tıkla ... iyidir ne olsun işte takılıyom öyle sende ne var ne yok endometozon' Alıntı: ıyı geceler gececıler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin naber loss_pain' Alıntı: Slm gececiler Genişletmek için tıkla ... vay vay vay kimleri göriyem
loss_pain Üye PhyscoDevil' Alıntı: hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldumm, nasılsınız (cümleten)
PhyscoDevil' Alıntı: hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldumm, nasılsınız (cümleten)
loss_pain Üye Love Prince' Alıntı: vay vay vay kimleri göriyem Genişletmek için tıkla ... uzun bi aradan sonra
PhyscoDevil Üye loss_pain' Alıntı: Hoşbuldumm, nasılsınız (cümleten) Genişletmek için tıkla ... iyiyz seni sormali
loss_pain Üye PhyscoDevil' Alıntı: iyiyz seni sormali Genişletmek için tıkla ... Ben iyi değilim de siz iyi olun bari
PhyscoDevil' Alıntı: iyiyz seni sormali Genişletmek için tıkla ... Ben iyi değilim de siz iyi olun bari