18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Rom koruması olmayan s60v3ler hangileri? Yazarsanız sevinirim, teşekkürler...

ozkan1979

ozkan1979

Üye
Nokia 5800 exm konuşurken ses kaydetmek nasıl oluyor
benim tel hacli c6 ama konuşurken ses kaydetmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim tek tuşla bunu yapmanın yolu varmı kısa yol tuşu falan

byakman

byakman

Üye
Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim.
Yaklaşık 2 haftadır Sunrise kullanıyordum birde sizin bu sistemi denemek istedim. Açıkçası denediğime de memnun oldum. Gayet başarılı bir çalışma olmuş.
İlk mesajınızda Ndrive ile ilgili bir dosya vermişsiniz. Onu da indirdim ama nasıl kurabileceğim hakkında bir fikrim yok. Nokia Application İnstaller ile yüklemeye çalıştığımda telefon ekranında eksik bileşen var uyarısı veriyor.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Telefonun LEDleri kapalı onu nasıl ayarlşıya bilirim eski haline C6'nın kendi orj,nali lazım aslında. mavi led şarja takınca yanıyor falan...
Telefonun kendi içinden yapmak istiyorum herşeyi ayarlardım bir tek C6'da ki gibi led ışıklar şarja takınca yanıyor. Şarj biterken yanıp sönüyor şarj dolunca kırmızı led yanıyor. Ona bir yardımın olursa sevinirim

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
Yaklaşık 2 haftadır Sunrise kullanıyordum birde sizin bu sistemi denemek istedim. Açıkçası denediğime de memnun oldum. Gayet başarılı bir çalışma olmuş.
İlk mesajınızda Ndrive ile ilgili bir dosya vermişsiniz. Onu da indirdim ama nasıl kurabileceğim hakkında bir fikrim yok. Nokia Application İnstaller ile yüklemeye çalıştığımda telefon ekranında eksik bileşen var uyarısı veriyor.
Symbian v9.4 Harita / GPS / Navigasyon
Bu başlıkta NDrive kurulumu Reis-i Eagle tarafından ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.Sanırım faydası olacaktır.

nudalya

Üye
teşekkürler dostum

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
NDrive GPS(NAVİGASYON-Konumlama) Programıdır...
Kullanan Arkadaşlar Sorun Yaşamasın Diye bu dosyayı verdimmm
Eğer daha önceden kullanmadı iseniz yüklemnize gerek yoktur...
Ndrive hakkında daha fazla bilgi almak ve kurulum yapmak isterseniz:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-309864.html

mardok

mardok

Üye
teşekkürler gayet iyi bir çalışma olmuş

kayalar3639852

Üye
kardeş öncelikle eline emeğine sağlık yükledim bu cfw yi süper oldu ancak tuş kilidi aktif olmadığı saman telin yeşil kırmızı ve xm işığı sürekli yanıyor bunları nasıl kapatabiliriz tuş kilidini kapatmadan yanıtlarsan memnun olurum

Crixus07

Crixus07

Üye
windows 7 kullanıcısıyım ve bı turlu bı jaf denen programı calıstıramadım...

byakman

byakman

Üye
Bir arkadaşa tavsiye ettim cfw yi. Konuyu kolay bulabilmesi için up :oke:

byakman

byakman

Üye
tavsiyen için teşekkürler

Rica ederim kendi beyendiğim bir şeyi başkalarına tavsiye ederim mutlaka. Bence bu premium daha güzel ultimate bana göre değil ev ekranım widgetler ile dolu dolu olmalı benim.

V52 ye bile geçmedim bu cfw yüzünden aynısını v52 ye uyarladığın zaman yükseltirim bende sürümü.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu v52 mi?

ozkan1979

ozkan1979

Üye
ah kötü koylü ah nerelerdesin senin cfw lerini özledik

ysnsclefe

Üye
arkadaşlar dün 5800xm aldım versiyonu v52 ona uygun bi cwf varmı şu anda bulamıyorum bilgisi olan varsa yardım edebilirmi acaba

Üst Alt