n86,n78,n96,5320xm[sıze=2]rom koruması olmayan s60v3ler hangileri? Yazarsanız sevinirim, teşekkürler...[/sıze]
Symbian v9.4 Harita / GPS / NavigasyonÖncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim.
Yaklaşık 2 haftadır Sunrise kullanıyordum birde sizin bu sistemi denemek istedim. Açıkçası denediğime de memnun oldum. Gayet başarılı bir çalışma olmuş.
İlk mesajınızda Ndrive ile ilgili bir dosya vermişsiniz. Onu da indirdim ama nasıl kurabileceğim hakkında bir fikrim yok. Nokia Application İnstaller ile yüklemeye çalıştığımda telefon ekranında eksik bileşen var uyarısı veriyor.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Symbian v9.4 Harita / GPS / Navigasyon
Bu başlıkta NDrive kurulumu Reis-i Eagle tarafından ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.Sanırım faydası olacaktır.
NDrive GPS(NAVİGASYON-Konumlama) Programıdır...Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim.
Yaklaşık 2 haftadır Sunrise kullanıyordum birde sizin bu sistemi denemek istedim. Açıkçası denediğime de memnun oldum. Gayet başarılı bir çalışma olmuş.
İlk mesajınızda Ndrive ile ilgili bir dosya vermişsiniz. Onu da indirdim ama nasıl kurabileceğim hakkında bir fikrim yok. Nokia Application İnstaller ile yüklemeye çalıştığımda telefon ekranında eksik bileşen var uyarısı veriyor.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
windows 7 kullanıcısıyım ve bı turlu bı jaf denen programı calıstıramadım...
tavsiyen için teşekkürlerBir arkadaşa tavsiye ettim cfw yi. Konuyu kolay bulabilmesi için up![]()
tavsiyen için teşekkürler