ismail nasılsın
ism@il 54 Üye !!Burak!!' Alıntı: ismail nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim, teşekkürler (9 gün tatilde iyi olmamak nerdeyse imkansız)
!!Burak!!' Alıntı: ismail nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim, teşekkürler (9 gün tatilde iyi olmamak nerdeyse imkansız)
s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: hosgeldin nasılsın abla Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Burak nasılsın tatil başladı ism@il 54' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... A.selam Uykun var herhalde
!!Burak!!' Alıntı: hosgeldin nasılsın abla Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Burak nasılsın tatil başladı ism@il 54' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... A.selam Uykun var herhalde
Burak Üye evet kocaman 9 gün --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Hoşbulduk Burak nasılsın tatil başladı Genişletmek için tıkla ... iyiyim abla sen nasılsın ? evet basladı çok sevinçliyiz
evet kocaman 9 gün --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Hoşbulduk Burak nasılsın tatil başladı Genişletmek için tıkla ... iyiyim abla sen nasılsın ? evet basladı çok sevinçliyiz
ism@il 54 Üye sahra25' Alıntı: Hoşbulduk Burak nasılsın tatil başladı A.selam Uykun var herhalde Genişletmek için tıkla ... evet uykum var biraz yani yanlış anlama.
sahra25' Alıntı: Hoşbulduk Burak nasılsın tatil başladı A.selam Uykun var herhalde Genişletmek için tıkla ... evet uykum var biraz yani yanlış anlama.
s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: evet kocaman 9 gün --------------- Ekleme --------------- iyiyim abla sen nasılsın ? evet basladı çok sevinçliyiz Genişletmek için tıkla ... şükür iyiyim Burak daim olsun --------------- Ekleme --------------- ism@il 54' Alıntı: evet uykum var biraz yani yanlış anlama. Genişletmek için tıkla ... niye yanlış anlayım ki --------------- Ekleme --------------- Bugün kimse yok herhalde
!!Burak!!' Alıntı: evet kocaman 9 gün --------------- Ekleme --------------- iyiyim abla sen nasılsın ? evet basladı çok sevinçliyiz Genişletmek için tıkla ... şükür iyiyim Burak daim olsun --------------- Ekleme --------------- ism@il 54' Alıntı: evet uykum var biraz yani yanlış anlama. Genişletmek için tıkla ... niye yanlış anlayım ki --------------- Ekleme --------------- Bugün kimse yok herhalde
ism@il 54 Üye sahra25' Alıntı: A.selam Uykun var herhalde Genişletmek için tıkla ... kusura bakma ben öyle zannettim ama suç bunun ""
sahra25' Alıntı: A.selam Uykun var herhalde Genişletmek için tıkla ... kusura bakma ben öyle zannettim ama suç bunun ""
s@hr@ Üye ism@il 54' Alıntı: kusura bakma ben öyle zannettim ama suç bunun "" Genişletmek için tıkla ... özür dilerim '''' suçlu bu nasılsın
ism@il 54' Alıntı: kusura bakma ben öyle zannettim ama suç bunun "" Genişletmek için tıkla ... özür dilerim '''' suçlu bu nasılsın
ism@il 54 Üye sahra25' Alıntı: özür dilerim '''' suçlu bu nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim , inşallah herkese nasip olur bu muttluluk
sahra25' Alıntı: özür dilerim '''' suçlu bu nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim , inşallah herkese nasip olur bu muttluluk
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: oo ablam gelmiş Genişletmek için tıkla ... Prensesim nasılsın ism@il 54' Alıntı: İyiyim , inşallah herkese nasip olur bu muttluluk Genişletmek için tıkla ... Mutluluğun daim olsun
minoo' Alıntı: oo ablam gelmiş Genişletmek için tıkla ... Prensesim nasılsın ism@il 54' Alıntı: İyiyim , inşallah herkese nasip olur bu muttluluk Genişletmek için tıkla ... Mutluluğun daim olsun
ism@il 54 Üye sahra25' Alıntı: Prensesim nasılsın Mutluluğun daim olsun Genişletmek için tıkla ... Cümlemize....... --------------- Ekleme --------------- ben artık yatıyorum iyice uykum geldi,herkese iyi geleceler- bol muhabbetler
sahra25' Alıntı: Prensesim nasılsın Mutluluğun daim olsun Genişletmek için tıkla ... Cümlemize....... --------------- Ekleme --------------- ben artık yatıyorum iyice uykum geldi,herkese iyi geleceler- bol muhabbetler
s@hr@ Üye ism@il 54' Alıntı: Cümlemize....... --------------- Ekleme --------------- ben artık yatıyorum iyice uykum geldi,herkese iyi geleceler- bol muhabbetler Genişletmek için tıkla ... iyigeceler --------------- Ekleme --------------- ChavRash' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın
ism@il 54' Alıntı: Cümlemize....... --------------- Ekleme --------------- ben artık yatıyorum iyice uykum geldi,herkese iyi geleceler- bol muhabbetler Genişletmek için tıkla ... iyigeceler --------------- Ekleme --------------- ChavRash' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın
Mert Üye Gizlide olunca yoksun sandım. Nasılsın abla --------------- Ekleme --------------- Ben de iyiyim geçinip gidiyoruz işte
Gizlide olunca yoksun sandım. Nasılsın abla --------------- Ekleme --------------- Ben de iyiyim geçinip gidiyoruz işte