Motorola K1-K3 kullananlar tıklasın!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ivdg

ivdg

Üye
    Konu Sahibi
Motorola K1-K3 kullananlar tıklasın!!!
Motorola K1 markalı telefonlarda çalışan program-oyun-tema vs. bulmak zor. Bunun için burada motorola K1-K3 için dosyaları paylaşalım.:naughty::oke:

noxfuchs

noxfuchs

Üye
Gerçekten haklısın, cidden zor bulmak. :(

ivdg

ivdg

Üye
    Konu Sahibi
yaw bir sorun daha var K1'de animasyonu duvar kağıdı yapınca animasyon oynamıyor :(

hmechanic

Üye
ben driver i bile bulamadım yardımcı olun

ivdg

ivdg

Üye
    Konu Sahibi
bende k1 vardı bozuldu simdi 5230 aldım ve güzel bir tel motorola almayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum sakın motorola almasınlar hmechanic nicklı arkadaş telefonu bilgisayara bağlayıp uğraşma çünkü k1 için tam sağlam çalışan tema bulamadm ve en az 100 tema yükledim buna emin ol telefondaki temalarla idare etmeye çalış ok :)

semo07

Üye
arkadaslar bendede k1 var ama tum temalarım calısıyor + telefon extra batarya,klıf,vs,vs satılan yerlerden bırınden nokıa oyun cdsı aldım 500 oyunu hafıza kartıma attım uygulamaları yukldım telefonda calısıyor!!!!!!!!!telefon super herkez cok begenıyor dıger telefonlar bozulurken 2 sene oldu daha ufak bır cızıgı yok bebek gıbı bakıom telefona:D

ivdg

ivdg

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bendede k1 var ama tum temalarım calısıyor + telefon extra batarya,klıf,vs,vs satılan yerlerden bırınden nokıa oyun cdsı aldım 500 oyunu hafıza kartıma attım uygulamaları yukldım telefonda calısıyor!!!!!!!!!telefon super herkez cok begenıyor dıger telefonlar bozulurken 2 sene oldu daha ufak bır cızıgı yok bebek gıbı bakıom telefona:D
temaları yukluyorum telefonun kapagını kapatnca arka ekranda simsiyah bi ekran gorunuyo saatı gostermesi gerekirken. ayrıca arayan olunca isim de gozukmuyo temalar sorunlu oluyo yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt