Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
Praetor
Emekli Yönetici
Yok, en fazla anti-Beşiktaşlı olarak adın çıkabilir
greenmile
Üye
aynı şeyi bende senin için düşünüyorum nedense
yok ya ata galatasarayda olsa onu da sevmiyorum suç bizde mi sevdirememişler zamanında sen bayadır okuyosun umarım sen demek istediklerimi anlamışsındır
yok ya ata galatasarayda olsa onu da sevmiyorum suç bizde mi sevdirememişler zamanında sen bayadır okuyosun umarım sen demek istediklerimi anlamışsındır
işte bu yüzden bence sorun sende..
neyse daha fazla konuşma çirkinleşmeden susmak istiyorum.Hazır admin de gelmişken..payıma düşeni almak istemem
Praetor
Emekli Yönetici
Anladım anladım ben ikinizi de...
Sen sadece biraz abartılı ifadelerle düşüncelerini anlatanlardansın. Ben de anlattığım daha iyi anlaşılsın diye yaparım bunu.
Ama bazen de yanlış anlaşılırım bu yüzden
greenmile
Üye
inanamıyorum desteklerim yazmışım yanlışlıkla ya kafam uçmuş :S
--------------- Ekleme ---------------
benim galatasarayı sevmemem fenerin fenerden ve fenerliden başka dostunun olmaması,senin sadece fenerbahçeyi sevmemen sadece feneri rakip olarak görmen buna halk arasında kıskançlıkta dendiği oluyor işte bundan sorunu bende buluyorsun ama anlıyorum seni
Anladım anladım ben ikinizi de...
Sen sadece biraz abartılı ifadelerle düşüncelerini anlatanlardansın. Ben de anlattığım daha iyi anlaşılsın diye yaparım bunu.
Ama bazen de yanlış anlaşılırım bu yüzden
Vallahi benim duygular karışık...
Galatasaray mesela yabancı bir takımla maç oynarken...
Hani atsa da seviniyorum yese de seviniyorum
Ama iki sevincimde de bir garip burukluk oluyor Yani ne adam gibi sevinebiliyorum ne adam gibi üzülebiliyorum.