Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
haha beşiktaş bank asya takıma yenildi haydeee papara :D

iyi akşamlar geçlik (:

minoo

minoo

Üye
hoşgeldin tenekeci

greenmile

greenmile

Üye
hoşbuldum bak tenekeymiş dimi sizde yenildiniz hak verdin mi şimdi bana büyük takımlar için 2. planda hep çok dalga geçtiniz geçen gün hayat bu ama (=

minoo

minoo

Üye
adına sevindim.. dışa vurumlu bir halin var galiba sevinç mi fışkırıyor ne?
benim her zamanki halim abi..ben biraz anormalim :ehe

--------------- Ekleme ---------------

hoşbuldum bak tenekeymiş dimi sizde yenildiniz hak verdin mi şimdi bana büyük takımlar için 2. planda hep çok dalga geçtiniz geçen gün hayat bu ama (=
biz yenilince de seviyoruz Beşiktaşımızı

greenmile

greenmile

Üye
bizde yenilince fenerimizi seviyoruz

minoo

minoo

Üye
ama ben sevmiyorum :kıskıs:

greenmile

greenmile

Üye
bende beşiktaşı sevmiyorum hatta rum takımı yada ermeni takımıyla maç yapsa rakibin formasını giyer başıma koyarım o derece ama bi gerçekte galatasarayı daha da sevmiyorum

minoo

minoo

Üye
yok artık!
biraz milliyetçi olmanı beklerdim ;)
ben çıkıyorum arkadaşlar.iyi geceler herkese.biraz matematik çalışmalıyım :dry:

greenmile

greenmile

Üye
bi insan sevmesse içerde de sevmez dışarda sahte milliyetçilik olacaksa hiç olmasın daha iyi:)

iyi geceler

minoo

minoo

Üye
milliyetçilik içerde olmaz canım zaten ;)
takıl sen hadi.

greenmile

greenmile

Üye
73 milyonluk ülke içerisinde herkese milliyetçi gözüyle bakıyorsak zaten baştan kaybetmişiz biz

neyse sende takıl bakalım

Toffee

Toffee

Üye
:perde:

minoo

minoo

Üye
sen üniversite öğrencisiydin değil mi? ;)
oku biraz.bak bakalım neymiş,ne değilmiş ;)

Vatan Gazetesi'nden Emre Diner'in haberine göre, Rum Kesimi’nde ırkçılığa ve ayrımcılığa karşı her yıl Larnaka’da yapılan Rainbow Festivali’ne bu yıl kan karıştı. Cuma akşamı binlerce kişilik kalabalık konserleri izlemek için toplanırken, aşırı sağcı ‘Helen Direniş Hareketi’ ve ‘Tüm Anti İşgal Hareketi’ isimli örgütlerin yaklaşık 100 üyesi festival alanına doğru yürümeye başladı. Polisin barikat kurarak durdurduğu eylemciler Yunan milli marşını okuyup ‘Yabancılar ’tan Dışarı’ sloganları atmaya başladı. Saldırgan grup, festivale katılanlara şişe attılar, müzik grubunun performansı sırasında elektrik kablolarını kesti. Festival alanındakiler ise “Nazi’ler dışarı” sloganlarıyla karşılık verince tansiyon yükseldi. Irkçı gruplar polis barikatını zorlayarak festival alanına girmeye başladı.

11 yaralı, 7 gözaltı

Maske takan ırkçılar, festivaldekilere sopa, zehirli boya ve hatta bıçaklarla saldırdı. Festivaldekiler de ırkçılara taş ve sandalyelerle karşı koyunca arbede yaşandı. Saldırıda konser vermek için festivale katılan Kıbrıslı Türk şarkıcı Sertunç Akdoğdu da yaralandı. Beyzbol sopalarıyla darp edilen 30 yaşındaki müzisyen ciğerleri ve midesinden 2 bıçak darbesi aldı. Larnaka Hastanesi’ne kaldırılan Akdoğdu ameliyat edildi. 3-4 gün hastanede kalacağı belirtilen Akdoğdu dışında S. Ö. adındaki bir Kıbrıslı Türk de şiddetli şekilde darp edildi. Polis olayları güçlükle yatıştırırken, toplam 11 kişinin yaralandığı, 7 kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

"Polis özellikle engellemedi"

Olayların ardından görgü tanıkları Rum polisini suçladı. Festival alanında bulunan Beran Cemal isimli Türk, “Kavgadan sonra festivale katılan birçok Kıbrıslı Türk, Larnaka karakoluna sığındı. Olay yatışınca sınırı geçmek için yola çıkmaya hazırlanan Kıbrıslı Türkler, tehlikeli olacağı gerekçesiyle ayrılmamaları konusunda uyarıldı. Rum polisinden eskortluk yapmasını istendi. Ancak polis bunu reddetti. Saldırganlara bir şey yapmadılar. Bizi provokasyon olacağı gerekçesiyle fotoğraf çekemememiz için uyardılar” dedi.

Festivali düzenleyen Eşitlik, Destek ve Irkçılık Karşıtı Hareket Başkanı Doros Polycarpau da polisten, protestocuların yürüyüş yönünü değiştirerek, festival alanından geçmesini engellemelerini talep ettiklerini söyledi: “Bu talebe karşın polis tam tersini yaptı ve onların bize doğru ilerlemelerine izin verdi. Etkinliğin bulunduğu alana geldiklerinde kendimizi korumak için barışçı bir şekilde yere oturarak yolu kapadık ki polisi onları uzaklaştırmaya ikna edelim. Ancak polis onlara izin verdi.”

greenmile

greenmile

Üye
evet üniversite öğrencisiyim de neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor ve yaşıyorum.Ben millete şirin görünmek için dışarda böyle içerde böyleyim diyenlerden değilim.Kaldı ki konu futboldan buraya geldi değil mi bende o zaman sana milliyetçilikle ilgi sorular sorayım ama ciddi cevaplar istiyorum nike,adidas,puma vs markaları kullanıyor mcdonalds,burger king,starbucks tarzı yerlere gidiyor en basitinden coco cola markasını tüketiyorsan asıl milliyetçi duyguları burada sorgulamak gerekiyor.Ülkede milliyetçi geçinipte amerikanın nikahlı eşi gibi dolaşan o kadar çok insan varki milliyetçilik neye göre değişiyor bunun sınırını ne?Bak sen ne dedin Fenerbahçeyi sevmiyorum,güzel avrupada nasıl seveceksin avrupaya gittiğinde de fenerbahçe yine fenerbahçe senin avrupada tüm takımları destekliyorum demen tamamen göstermeliktir.İstesende destekleyemessin sadece destekliyor gibi görünürsün bu doğaldır.Çünkü sen beşiktaşlısın fenerse senin ezeli rakibin,fenerin avrupadaki her başarısı senin başarısızlığını yansıtır bu topluma aynı şey tüm ezeli takımlar için geçerli.Milliyetçilik dediğim gibi takımı tutup tutmamakla değildir.Türk parasını,Türk değerlerini dışarıya kaçırmamakla alakalıdır.Yoksa beşiktaş yenecekse benim desteğim olmadan da yener arkadaşım zaten.Umarım aradaki çizgiyi anlatabilmişimdir.Genel olarak söyledim bunları direk seninle alakası yok ayrıca

minoo

minoo

Üye
:D
sana sadece nickine bakmanı söylüyorum arkadaşım.belli laf anlatamayacağım sana.iyi geceler.

greenmile

greenmile

Üye
hayır ben kullanmıyorum demedim,o saydığım yerlerin çok daha fazlasına da gidiyorum.Ama toplum olarak baştan yanlışız zaten ve bu yanlış takımı destekleyip desteklememekten daha büyük yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum.Yoksa kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.Türkiye Cumhuriyeti Devleti Olarak Yanlışlarımız var neyse iyi geceler ;)

minoo

minoo

Üye
:bye3:

greenmile

greenmile

Üye
tamam ya ilk mesaja baktımda o kadar da değil abartmışım sadece desteklemem birde sevinirim yenilince hepsi bu :) neyse daha konuşmayım da anti milliyetçi diye adım çıkmasın :)

minoo

minoo

Üye
enteresansın :hmmm

Üst Alt