evet üniversite öğrencisiyim de neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor ve yaşıyorum.Ben millete şirin görünmek için dışarda böyle içerde böyleyim diyenlerden değilim.Kaldı ki konu futboldan buraya geldi değil mi bende o zaman sana milliyetçilikle ilgi sorular sorayım ama ciddi cevaplar istiyorum nike,adidas,puma vs markaları kullanıyor mcdonalds,burger king,starbucks tarzı yerlere gidiyor en basitinden coco cola markasını tüketiyorsan asıl milliyetçi duyguları burada sorgulamak gerekiyor.Ülkede milliyetçi geçinipte amerikanın nikahlı eşi gibi dolaşan o kadar çok insan varki milliyetçilik neye göre değişiyor bunun sınırını ne?Bak sen ne dedin Fenerbahçeyi sevmiyorum,güzel avrupada nasıl seveceksin avrupaya gittiğinde de fenerbahçe yine fenerbahçe senin avrupada tüm takımları destekliyorum demen tamamen göstermeliktir.İstesende destekleyemessin sadece destekliyor gibi görünürsün bu doğaldır.Çünkü sen beşiktaşlısın fenerse senin ezeli rakibin,fenerin avrupadaki her başarısı senin başarısızlığını yansıtır bu topluma aynı şey tüm ezeli takımlar için geçerli.Milliyetçilik dediğim gibi takımı tutup tutmamakla değildir.Türk parasını,Türk değerlerini dışarıya kaçırmamakla alakalıdır.Yoksa beşiktaş yenecekse benim desteğim olmadan da yener arkadaşım zaten.Umarım aradaki çizgiyi anlatabilmişimdir.Genel olarak söyledim bunları direk seninle alakası yok ayrıca