Oleyyy![]()
İnşallah iyi bi benzetirler seni orda![]()
Öyle smileyle havaya atarak olmuyor Halil Efendi, gel de at!..en büyük asker bizim admin![]()
![]()
Teşekkürler...Hayırlı tezkereler...
İnşallah askerde de elimi sürmem.valla ne güzel silahla askerde tanışmak heyecan verirmi acaba şahsen öyle bi şansım yok![]()
Ne gibiUtku™;2914407' Alıntı:senin de oyunun olacak mı![]()
Ben de Burak'cığım ama sayılı gün çabuk geçermişAta abi sağ salim gidip gelirsin inş.
özliyeceğim abi![]()

Yok, kalsın![]()
Teşekkürler, inşallah...Hayırlı olsun, güle güle gidip güle güle gelirsin inşallah
Astsubay olursam görüşürüzAbi orda adminliğin sökmez ha![]()
Teşekkürler diyorum.hayırlı teskereler diliyorum...
gidiyorsun demek ..
simdi uzulmenin bi manasi yok. aralik ayi gelsin uzulurum o zaman![]()

Sana benzetmesinler deOleyyy
İnşallah iyi bi benzetirler seni orda![]()

Okuyacağım için beni bağlamaz. Ama bir sorun olurda erken askere gidersem ve senle aynı yere düşersem vay halimeAstsubay olursam görüşürüz![]()

Gel gelOkuyacağım için beni bağlamaz. Ama bir sorun olurda erken askere gidersem ve senle aynı yere düşersem vay halime![]()
Aynen ya, İtalya fotolarını basıp yanıma mı alsam neİtalya'dan sürünmeye
Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelirsin inşallah![]()

Nasil da taniyor benı
neyse işin sakasini gecelim de cabuk gcer umarim![]()

vayy hacım senide asker görecekmiydik..özleriz yahu.istanbulda olsaydık davullu-zurnalı uğurlamaya gelirdik.harçlık verirdik.

Harçlık mı, sen Kayserili değil misin Abi![]()

) olarak giden kuzenlerim ve tanıdıklarım da "aman yaa astsubay oldum da ne oldu..kısa dönem yap bi an önce hayatına dön" yorumlarında bulundular... 
![]()
![]()
hayırlısı olsun....inşallah güzel bi yere düşersin ve kolay geçer askerliğin...bence dua et kısa dönem çıksın..bnm kardeşlerim kısa dönem yaptı ona rağmen askerlik çok zor dediler (ki rahat yaptılar) uzun dönem giden kuzenlerim ve bi kaç tanıdık var hepsinin ortak fikri keşke okusaydım da kısa dönem yapsaydım...astsubay (ya da teğmen bilmiyorum tam adını) olarak giden kuzenlerim ve tanıdıklarım da "aman yaa astsubay oldum da ne oldu..kısa dönem yap bi an önce hayatına dön" yorumlarında bulundular...
![]()