Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici

Selam vermiyorsan vermezsin, "şu kıza selam vermiyorum, şuna söyler misin, asabımı bozmasın" vb. cümleler hiç hoş değil ...

Bir üyeyle konuşmuyor olabiliriz, kavga etmiş olabiliriz ama bunu foruma yansıtmamalıyız ...

Bknz: http://www.maxicep.com/konu-disi/ozel-hayati-foruma-bulastirmak-273869.html

İyi Sohbetler :oke:

Ha bana modum havası yapıyosun yani. Eee durum böyle olmazsa ne olacak peki? Git başımdan bana bu forumun kurallarını öğretmeye kalkma. Rezil olursun sonra.

Burak

Üye
:hmmm

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici

Burak

Üye
askerlik zor anlasılan :ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Askerlik zor tabii ki konu açtım bununla ilgili :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Selam vermiyorsan vermezsin, "şu kıza selam vermiyorum, şuna söyler misin, asabımı bozmasın" vb. cümleler hiç hoş değil ...

Bir üyeyle konuşmuyor olabiliriz, kavga etmiş olabiliriz ama bunu foruma yansıtmamalıyız ...

Bknz: http://www.maxicep.com/konu-disi/ozel-hayati-foruma-bulastirmak-273869.html

İyi Sohbetler :oke:

Ha bana modum havası yapıyosun yani. Eee durum böyle olmazsa ne olacak peki? Git başımdan bana bu forumun kurallarını öğretmeye kalkma. Rezil olursun sonra.

Uyarı yerindedir. Üstelemenin anlamı yok.

Üyelerle sorun yaşıyor olabilirsiniz, ancak bunu forum ortamına yansıtamazsınız. Sen yöneticiyken de vardı bu kural Mahmut. Emektar bir yönetici olarak senin dikkat etmen lazım.

Burak

Üye
konu iyi oldu.aklına soru takılan soruyor :ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Biliyorum Hasan bunları zaten. Bilmesem çeker giderim. Ortafa fol yokken gelip de uyarı yapmaz kimse bana. Durumun herkes farkında.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Fol dediğini biz yazdığın mesajlar olarak temel aldık Mahmut. Yani ortada fol var. Üyeler durumun farkında olsa şikayet gelmezdi bunun için.

Neyse, sorun çözüldüğüne göre konu devam etsin.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Sorun çözülmedi Hasan. Beni bu şekilde yargılarken sorun çözülemez. Size göre çözülmüş olur sadece.

Burak

Üye
:polis: :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sorun çözülmedi Hasan. Beni bu şekilde yargılarken sorun çözülemez. Size göre çözülmüş olur sadece.

Seni yargılarım Mahmut, zira tartışma çıkartabilecek mesajları yazan sensin. Diğer arkadaşın seni rahatsız eden mesajı varsa bize şikayet edersin biz gerekeni yaparız -tıpkı burada yaptığımız gibi- .

OğuzcanAbi

Üye
yönetici ler basmış xD

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Iyi akşamlar :)
Var mi kimseler :)

minoo

minoo

Üye
iyi geceler..ortam gergin :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Hosgeldin :D

minoo

minoo

Üye
hoşbuldum :D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
İşini bilmeyen mod yüzünden gerginlik yaşandı doğru.

minoo

minoo

Üye
bence hakaret etme Mahmut :hmmm
neyse kapatalım bu konuyu.ee ne var ne yok?
Hem sen bana hoşgeldin demedin :angry:

Üst Alt