punqermojo
Üye
[HS] HomeScreen by André (For Samsung Widgets HS from PNHT)
[HS] HomeScreen by André (For Samsung Widgets HS from PNHT)
Hi people, i am developing my own home screen from scratch, here are the ScreenShots (with ladybug theme from pizero), and credits to PNHT to be abble to use flash as HS...
I am currently develloping the version 1.1 with multilanguage support and live wallpaper and custom tolbar (bottom bar), but only one thing is missing, the dialer, anyone knows how to launch the built in dialer from flash lite?? this is the only one item that is missing to finish the v1.1 HS...
*IMPORTANT: The icons in leftbar you may drag the icon to the right side of the screen to open the application, the first and last icons are "BTSwitch" and "Widgetizer", wich are required for these apps to work correctly...
Take a look at the Screenshots...
Googleden çevirdigim zaman sonuç bu arkadaşlar pek anlamadım anlayanlar olursa denesin..
André tarafından [HS] ekranı (PNHT Samsung Widget'lar HS için)
Merhaba insanlar, ben burada, sıfırdan kendi evimde ekran (pizero gelen böceği teması ile) ScreenShots ve kredi HS olarak flaş kullanmak abble olmak PNHT için gelişmekte olan am ...
Ben şu anda ama, çok dilli destek ve canlı duvar kağıdı ve özel araç çubuğu (alt bar) ile 1.1 sürümü develloping am tek bir şey eksik, dialer, herkes flash lite dan dialer inşa başlatmak nasıl bilir? Bu v1.1 HS bitirmek için eksik olan tek öğe ...
* ÖNEMLİ: Ekranın sağ tarafında ikonu sürükleyerek leftbar simgeler uygulamayı açmak için, ilk ve son simgeleri düzgün çalışması için bu uygulamalar için gerekli olan "BTSwitch" ve "Widgetizer" vardır ...
Ekran bir göz atın ...
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

boş bi zamanımda denerim
Dostum sen ciLLi oynamaya dewam et

Teşekkürler , Sağol