Ben yatıyorum. Herkese iyi geceler:bye2: iyi geceler :bye2:
Tuba Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler mert oh ne güzel kahve keyfi bu saatte afiyet olsun (: Genişletmek için tıkla ... sağol Revengeful MErt nereye gittiniz
greenmile' Alıntı: iyi geceler mert oh ne güzel kahve keyfi bu saatte afiyet olsun (: Genişletmek için tıkla ... sağol Revengeful MErt nereye gittiniz
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- Bu gece rütbemi söküp alacaklar Genişletmek için tıkla ... evet.... greenmile' Alıntı: bende kaçayım madem ufaktan ya iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Revengeful' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- Bu gece rütbemi söküp alacaklar Genişletmek için tıkla ... evet.... greenmile' Alıntı: bende kaçayım madem ufaktan ya iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Fena stres atıyor Genişletmek için tıkla ... Metal le mi Allah bilir son sesdir bana da stres yapıyor metal
Revengeful' Alıntı: Fena stres atıyor Genişletmek için tıkla ... Metal le mi Allah bilir son sesdir bana da stres yapıyor metal
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Evet son ses xd Genişletmek için tıkla ... kulaklıkladır inş. bu saatte komşular gelmesin
Revengeful' Alıntı: Evet son ses xd Genişletmek için tıkla ... kulaklıkladır inş. bu saatte komşular gelmesin