aslında çok varda yansımıyor basına.
PhyscoDevil Üye Mert' Alıntı: Canlı konser veren çok az sanatçımız var Genişletmek için tıkla ... bak mesela yabancı grupların ve sanatcıların hepsi nasıl canlı söylüyor ama bizde cok az öyle söyleyen var
Mert' Alıntı: Canlı konser veren çok az sanatçımız var Genişletmek için tıkla ... bak mesela yabancı grupların ve sanatcıların hepsi nasıl canlı söylüyor ama bizde cok az öyle söyleyen var
Mert Üye Örnek verelim. Hadise. İstiklâl Marşı nı söylemesini isteyen biri var mı? Ya da tekrar Eurovisiona katılmasını
Örnek verelim. Hadise. İstiklâl Marşı nı söylemesini isteyen biri var mı? Ya da tekrar Eurovisiona katılmasını
Revengeful Emekli Yönetici Mert' Alıntı: Örnek verelim. Hadise. İstiklâl Marşı nı söylemesini isteyen biri var mı? Ya da tekrar Eurovisiona katılmasını Genişletmek için tıkla ...
Mert' Alıntı: Örnek verelim. Hadise. İstiklâl Marşı nı söylemesini isteyen biri var mı? Ya da tekrar Eurovisiona katılmasını Genişletmek için tıkla ...
PhyscoDevil Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: hadi kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: hadi kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ...
haltie Üye sağol mertim hoşbuduk sen nasılsın kardeşim ooo sahra 32 burda geceleri rahat uyursunuz artık 5 ay
Revengeful Emekli Yönetici h@lit' Alıntı: sağol mertim hoşbuduk sen nasılsın kardeşim ooo sahra 32 burda geceleri rahat uyursunuz artık 5 ay Genişletmek için tıkla ... Özleyecem
h@lit' Alıntı: sağol mertim hoşbuduk sen nasılsın kardeşim ooo sahra 32 burda geceleri rahat uyursunuz artık 5 ay Genişletmek için tıkla ... Özleyecem