avea iyi mesaj isinde 5500 e falan geliorm aylık ne güzel hic sorunum yok mesajla ilgiliAynen işte onun için turkcell e geçmem gerekiyor ...
4-5 saatte bitiyor 100 sms dediğin nedir ki![]()
yaptım vallaTam olarak sorunu nedir Ali ?
Mouse tipini sorunu falan yazarsan belki yardımcı olabilirim![]()
icini actım bisi le oynadım calısıo simdi
Bilerek vodafone yaptı. tel ile uğraşmayayım diye 
Allaha şükür iyiyizYavru kartal
Hoşbuldum. Nasılsın
Sen nasılsın 
adam yapıyo yaaaaavea iyi mesaj isinde 5500 e falan geliorm aylık ne güzel hic sorunum yok mesajla ilgili
--------------- Ekleme ---------------
yaptım vallaicini actım bisi le oynadım calısıo simdi
![]()

Valla calstı sonunda tam bi oyun faresi o bozulunca mecbruen 7 senelilk mouse le oynuordumYaa bak bi fatiha okudum düzeldi mouse![]()
elimden bisi kurtulmazadam yapıyo yaaaa![]()

neden? amacın neydiingilizlere küfür ettim çok korktum ama![]()

x2Kaç X ? X2 ?

Bende iyiyim yaababamın zoruyla turkcell i bitirdik yaBilerek vodafone yaptı. tel ile uğraşmayayım diye
--------------- Ekleme ---------------
Allaha şükür iyiyizSen nasılsın
![]()

bosver ben esl de bile ediyordum küfür bisi olmazhello diyorum hi diyorum cevap vermiyorlar![]()
sinir oldum yahu ama yazarken çok tereddütlüydüm![]()

hangi oyunu oynursun ? bu arada microsoft alma aldıgım günden beri pismanım neden aldım dieÜstünde tuş fazlası mı var![]()
Ek özelliği nedir![]()
X8 buldum, 60 tl almayı düşünüyorum onu![]()
counter de o kadar gerek li mi mouse?Counter 1.6 online ...
O tür oyun mouselerine ihteyacım var gerçi kötü oynamam ama neden daha iyi olmasın![]()
ne dedin ki?kapattım zaten![]()
kesin banlanacağım![]()

benden sana kullanıcı tavsiyesi microsoftun adı var ama rezalet bi ürün bu fare yüzünden cok fark yedim cb maclarında falan a4 al kablolu alGüzel de ben microsoft buldum onu düşünüyorum tam adını bilmiyorum arkadaşla halledecektik![]()
Cs de bilek çok önemli, onun dışında mouse ne kadar iyi olursa o kadar iyi cross atarsın veya hedeften şaşmazsın![]()
burda da banlanmak istemem![]()
zaten mod.da konuda![]()