Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben o anki ruh halıme göre avatar seciyorum. Bu avatar i yorumlayabilirmisin abi

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
benim avatarım neyi ifade ediyo :D:ehe
bende yorum istiyorum:ehe

yurisa

öncelikle kanuya hoşgeldin,

Açık yürekli bir insansı... kalbinden geçeni saklamadan hemen söyleyebiliyorsun... çekincen yok...
pek düzenli değilsin, ne zaman ne yapacağına karar vermek için planlama yapmak kafanı anında yoruyor. o yüzden doğaçlama yaşıyorsun... ama gayet yerinde davranışlar gösteriyorsun...

beyninin yarısını hazır cevap için kullanıyorsun diğer yanını da diğer işler için... sana yapılan hiçbir sözlü müdehale cevapsız kalmıyor... lafı aynen yapıştırıyorsun...

espirili ve eğlenceli biri olarak gördüm seni...

"bu kadarı bana yeter " mantığıyla hareket etme... mesela hoca bir şey anlatıyor verdiği bilgiler çok güzel... bir süre sonra konu bitmeden "bu kadarı bana yeter" düşüncesiyle ya dinlemiyorsun ya da çıkıyorsun... kardeş öğrenmek kadar lezzetli birşey bulamadım... bilgisiz insandan zarar gelir...

tek başına değil de, grup içinde çok etkili bir elemansın... Arkanda bir kaç kişi destek olsun... aşamayacağın engel yok gibi ... eğer o engel aşmaya değiyorsa... yoksa hiç uğraşmazsın...

saman alevi gibi... bir anda hareket edecek, parlayacak enerjin olduğu gibi, çabuk da vazggeçebiliyorsun...

lider, başkan, reis, baba, dede vs. büyük olarak gördüğün insanlara büyük bir saygın var... oldukça sadakatlisin...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler...

zaza

zaza

Üye

yurisa

öncelikle kanuya hoşgeldin,

Açık yürekli bir insansı... kalbinden geçeni saklamadan hemen söyleyebiliyorsun... çekincen yok...
pek düzenli değilsin, ne zaman ne yapacağına karar vermek için planlama yapmak kafanı anında yoruyor. o yüzden doğaçlama yaşıyorsun... ama gayet yerinde davranışlar gösteriyorsun...

beyninin yarısını hazır cevap için kullanıyorsun diğer yanını da diğer işler için... sana yapılan hiçbir sözlü müdehale cevapsız kalmıyor... lafı aynen yapıştırıyorsun...

espirili ve eğlenceli biri olarak gördüm seni...

"bu kadarı bana yeter " mantığıyla hareket etme... mesela hoca bir şey anlatıyor verdiği bilgiler çok güzel... bir süre sonra konu bitmeden "bu kadarı bana yeter" düşüncesiyle ya dinlemiyorsun ya da çıkıyorsun... kardeş öğrenmek kadar lezzetli birşey bulamadım... bilgisiz insandan zarar gelir...

tek başına değil de, grup içinde çok etkili bir elemansın... Arkanda bir kaç kişi destek olsun... aşamayacağın engel yok gibi ... eğer o engel aşmaya değiyorsa... yoksa hiç uğraşmazsın...

saman alevi gibi... bir anda hareket edecek, parlayacak enerjin olduğu gibi, çabuk da vazggeçebiliyorsun...

lider, başkan, reis, baba, dede vs. büyük olarak gördüğün insanlara büyük bir saygın var... oldukça sadakatlisin...

hayırlı maxicepler...

liderlere ve insanlardan kendini büyük görenlere saygım yok onun dışında bilgileri yarım yamalak almıom çünkü bilgileri tam alamassam operasyonlar fiyaskoyla sonuçlanır :D onun dışında hepsi tutuyor ve bir ekleme yapayım ben zaza yım bana bulaşan pişman özellikle türkiye yi ele geçirmek isteyenler :D:D

Dafny

Dafny

Üye
tesekkur edrm yorum icin

zaza

zaza

Üye
Kusura bakma abi teşekkürü unutmuşum teşekkürler:D cepten yazınca insan unutuyo:D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Ben o anki ruh halıme göre avatar seciyorum. Bu avatar i yorumlayabilirmisin abi

Revengeful

konuya tekrar hoş geldin...

işlerin umduğun gibi gitmeyince bırakmışsın resmen... senin için önemli sayılabilecek bir şeydi halbuki. müzik bile dinleyesin yok anlayacağın.

anlamaya çalışıyorsun çevreni.. bu niye böyle oldu, şu niye böyle oldu... biraz hız kesmişsin... moralin çok bozuk ama azarlandığından mı yoksa başka bir sebep mi var anlamadım...

hemen hemen ihtiyacın lan her şeye rahatlıkla ulaşabiliyorsun, aklın fikrin yerinde, ailenle aran gayet iyi, onlar da sana güzel davranıyor, anlayamadığın bir eksik var. bunu çözemiyorsun. daha yaşın genç, senin yaşındaki birçok genç aynı sıkıntıyı yaşıyor. bu pek tanımlanamasa da aslında "ben ne olacağım?" sorusundan kaynaklanır. ben senin yaşındayken aile babası olmayı seçmiştim...

yanlış anlama "hemen seçimini yap" demiyorum... biraz daha zaman geçtikçe çevreni, kendini tanıdıkça, yeni şeyler öğrendikçe, ne olacağına karar vereceksin..

günlük sıkıntıları kafana fazla takma... zaten ertesi güne bir şey kalmıyor... sen derdini hala çekiyorsun... geçmişe takılman yeni yapacağın işler için, hatta yapman gerekenler için en büyük engeldir ...

herhalde güvendiğin dağlara da kar yağmış... tanıdığını sandığın birileri seni yüzüstü bırakmış...

yeter vallahi içim karardı... daha yazılırdı da bu kadar olumsuz havaya girmek istemiyorum...

hayırlı maxicepler.

--------------- Ekleme ---------------

Kusura bakma abi teşekkürü unutmuşum teşekkürler:D cepten yazınca insan unutuyo:D

rica ederim kardeş gönüller bir olsun

Revengeful

Emekli Yönetici
Yorum ve önerilerin için teşekkür ederim. Son günler yaşadıklarımın tamamını yazıya döktün abi.
Bu arada tekrar gecmis olsun abi, daha iyisindir inşallah.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Yorum ve önerilerin için teşekkür ederim. Son günler yaşadıklarımın tamamını yazıya döktün abi.
Bu arada tekrar gecmis olsun abi, daha iyisindir inşallah.

dualarınla daha iyi oluruz kardeş... inşallah sende sıkıntılarını kısa zamanda atlatırsın...

CheLiSki

CheLiSki

Üye
Rica etsem benim avatarımıda yorumlarmısınız çok yeniyim ama :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Rica etsem benim avatarımıda yorumlarmısınız çok yeniyim ama :)

CheLiSki

konuya hoşgeldin...

yeni olmak ya da olmamak konusunda bir sıkıntı olmaz... anladığım kadarıyla aktif olmaya karar verdiğin ilk forum sitesi de maxicep

benim amacım müracaatçıya kişiliğiyle ilgili kapıların açılabilmesini sağlamak. bu konuda da yardımcı olduğumuz arkadaşların sayısın da hiç az değil...

hz ibrahim ha... imzanda... ateşe atılmıştı ya... onun ateşe düşmeden önce havada tutmuş bekletiyorsun... ateşe düşecek olan senmişsin gibi... düşersem ne olacak diye farazi bir riski (belki hayatındaki bütün riskleri) kafanda büyütmek gibi bir sıkıntın var... her ne kadar tedbirli bilgili dahi olsan ilerlemekten çok çekiniyorsun...

Unutma atılacağımız her ateşi kendimiz seçiyoruz. şimdi ondan korkarak kaçmak olur mu? Atatürk'ün Anadolu da kurtuluş mücadelesini başlatmasının bir ateşe atılmak olduğunu kendisi bilmiyor muydu?

O bilgi ve tecrübeleriyle o ateşe atıldı... ateşin sonun da selamet olacağını hz. İbrahim gibi biliyordu?

senin bilgi ve tecrüben yeterli olmasına rağmen başladığın işlerde öylece kalakalıyorsun... bu kadar evham yapma... unutma ki insanın da içinde bir ateş vardır... ki vücudumuzu sıcak tutar...

içine gireceğin riskler senin bir parçan... başarma arzunu güçlendirecek olgular... sonucunu görememek ya da başarısızlık veya hata yapma korkusu seni bağlıyor... hata yapmayan insan hiç birşey yapmıyor demektir... hatalarımızla başarıya ulaşırız... gidilmemesi gereken yolları böylece görürüz... zaten hatalarını en aza indirecek bilgilerinin olduğunu da görmek mümkün.

kendini ifade edebilme konusunda sıkıntın yok fakat yalnızlığı tercih ediyorsun... sosyal hayatını bu şekilde zayıflatma...

hayal kurmak konusunda da sıkıntıların var... hayali yönünü geliştirmen lazım ki ideallerini planlayabilesin...
fantastik roman ya da fantastik filmler takip etmen, bu hayal kurma konusuna biraz katkı sağlar...

ah ah bu ne ... kendini neden güvende hissetmiyorsun... ailenle diyaloğun mu yok? onlara her daim sırt çevirme... bazı şeyleri kaybedince değerini anlarsın... hatta hissedersin... en sevmediğin yakınının bile başına bir iş gelse o zaman onun için ağlayabileceğini görürsün... bir kerecik sevdiğini söylesen çok bir şey olmaz... bunu yapabilmek için ailenin ya da içlerinden birinin başına bir iş mi gelmesi lazım...? tez elden bunun tedbirini al da arayı düzelt... yukarıda bahsettiğim tavsiyeleri daha kolay uygularsın... bence hayatında ki olumsuzlukların çoğu bundan kaynaklanıyor.

ben avatrınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler.

CheLiSki

CheLiSki

Üye
TeşekkürLer.Ailemle bir sorunum yok aslında :) Ama genede tavsiyenizi dikkate alacağım.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
TeşekkürLer.Ailemle bir sorunum yok aslında :) Ama genede tavsiyenizi dikkate alacağım.
avatartda oturduğun yerle beraber... başında siyah oluşunu kendini güvende hissetmediğin yormama neden oldu...
bunu da ailen olarak değerlendirmiştim ... çok şükür yanılmışım...

başka bir yerde kendini güvende hissetmiyorsan... inşallah tez elden selamete kavuşursun...

CheLiSki

CheLiSki

Üye
İnş. Saolun

nitroux

nitroux

Üye
Bu ne hız yaa abi ben ne çobuk kaçırmışım bu konuyu. Banada bir el atsan :ehe

Dafny

Dafny

Üye
ben de istiyorum bi zahmet :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne hız yaa abi ben ne çobuk kaçırmışım bu konuyu. Banada bir el atsan :ehe

nitroux

konuya hoş geldin kardeş...

yaa... bu konuyu açtım açalı sadece bir günüm avatar yorumsuz...

gerçi 2. boss mücadelesini hala yapamadım
(1. si preator du, ikincisi negative olacak inşallah...)

avatarın yüzüne bakılırsa hız ve adrenalin meraklısı olduğun anlaşılıyor...
ben daha derine ineceğim...

görüyorum ki dışarıdan tanıması zor bir insansın ... tanımak için hatta kim olduğuna karar vermek için uzun süre samimi olmak gerek seninle...

düşüncelerini, fikirlerini kendine saklıyorsun... dışarıya pek renk vermiyorsun...... bunları biriktirip biriktirim en lazım olan yerde ortaya çıkarıyorsun... belki, birinin yardıma ihtiyacı olduğunu seyerediyorsun, iş son hadde gelince yardım ediyorsun... sana diyor ki:
- niya daha önce yardım etmedin?
- yardım istemedin ki.
veya
- biliyordun da niye söylemedin?
- Sormadın ki...
şeklinde cevaplar veriyorsun... bu tarz yani..

koruyucu ve evcimen bir yapın var... eğer evliysen şimdilik tek çocuğun var... fazlasını da düşünmüyorsun.

tavsiyelerine uyulmaması kadar seni sinir eden bir şey yok... ne hikmet se "aman bana ne? ben söyledim yapmadı. şimdi zararını çeksin bakalım " deyip gidemiyorsun... adamı düşünüp bilgini paylaşmışsın o ise sallamamış... bunu boşveremiyorsun...

seni kızdıran bir diğer olay ise düzensizlik..., bir de bu düzensizlik işlerin kötü gitmesine neden olduysa yanın da durulmaz...

biraz daha anlayışlı olman gerek... senin tavsiyene uyamamanın bir ne deni vardır belki... düzensizliğin hemen giderilebilir bir yolu da olabilir... kızgınlık halin seni kalp kırmaya götürebilir... daha sakin düşünürsen sonuca daha çabuk varırsın...

emanete ihanet etmeyecek.. hatta emanete özel ilgi gösterecek güvenilir bir yapın var...

avatar baya sade... sıktım sıktım içinden bu kadar su çıktı...

inşallah faydasını görürsün

hayırlı maxicepler.

--------------- Ekleme ---------------

ben de istiyorum bi zahmet :)

Dafny

konuya hoşgeldin ... biletli abone...

sıkıntılı stresli bir zamandasın ... herhalde dersleri yetiştirme telaşına düştün...

kendin olamamaktan korkuyorsun... birşeylerdn dolayı başka birine mi dönüştürmek isteyen var sen? ya da yapmak istemediğin şeyleri yapmak için mecbur mu bırakıyorlar...

daha kış gelmeden yaz tatilini istiyorsun... dinlenmek istediğin zamanları bile senden çalıyorlar mı ne?

"gidin başımdan, biraz huzur verin" der gibisin...

bacım bu zamanlar gençlik zamanları, kabında durmak istemezsin dar gelir... elbet...
sorumluluklarını yerine getirmemek için bahaneli, kaçar yollar arama... şimdi yerine getireceğin sorumluluklar geleceğinde çok faydalı olacak...

öğrenmeyi öğrenmek, diferansiyel düşünce tekniği, ASIT düşünce tekniği şeklinde açtığım konularda yeterince tavsiyem var oraları incelersen işler dahah da kolaylaşır...

bütün bu yorum daha önceki yorumlara binaen dir...

hayırlı maxicepler...

batuone

Üye
Abi bide bide benim avatara yorum yaparsan zahmet olmazsa..:bye2:

Dafny

Dafny

Üye
Dafny

konuya hoşgeldin ... biletli abone...

sıkıntılı stresli bir zamandasın ... herhalde dersleri yetiştirme telaşına düştün...

kendin olamamaktan korkuyorsun... birşeylerdn dolayı başka birine mi dönüştürmek isteyen var sen? ya da yapmak istemediğin şeyleri yapmak için mecbur mu bırakıyorlar...

daha kış gelmeden yaz tatilini istiyorsun... dinlenmek istediğin zamanları bile senden çalıyorlar mı ne?

"gidin başımdan, biraz huzur verin" der gibisin...

bacım bu zamanlar gençlik zamanları, kabında durmak istemezsin dar gelir... elbet...
sorumluluklarını yerine getirmemek için bahaneli, kaçar yollar arama... şimdi yerine getireceğin sorumluluklar geleceğinde çok faydalı olacak...

öğrenmeyi öğrenmek, diferansiyel düşünce tekniği, ASIT düşünce tekniği şeklinde açtığım konularda yeterince tavsiyem var oraları incelersen işler dahah da kolaylaşır...

bütün bu yorum daha önceki yorumlara binaen dir...

hayırlı maxicepler...
teşekkür ederim abicm

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Abi bide bide benim avatara yorum yaparsan zahmet olmazsa..:bye2:

batuone

konuya hoşgeldin batuhan,

içine kapanık yaşamamanı tavsiye ederim... unutma ki insan sosyal hayatta da yer edinmek zorundadır... genç yaşında diğer insanlarla iletişim kurarak hayata hazırlanırsın... onları tanımak zorundayız... nedenini izha gerek yok...

"bu kadarı bana yeter" mantığıyla hareket etme her zaman öğrenmeye ihtiyacımız varsır... bu laflar sana biraz havadan gelebilir... başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik etme... büyüklerin yaşadığı tecrübeleri yaşamana gerek yok... onların öğrendiklerini dikkate alarak ilerlersen daha az hasara uğrarsuı...

dikkatli gözlerle etrafa bakıyorsun fakat anlam veremediğinden ya da anlam vermediğinden.... boşveriyorsun...

bi'şeyler yapmak için illaki birilerinin sana teşvikçi olmasını bekleme... kendi kendine de birşeyler yapabildiğini görmen lazım... buna kendi kendine başkalarından yardım istemek de dahil...

kafana takılan bir soruyu arkadaşına söyleyip de öğretmenine sordurmak için uğraşma ne sıkıntın varsa kendin izah et ki ... kendini ifade edebilme yeteneğin gelişsin... ayrıca medeni cesaret sahibi de olursun...

odan veya eşyalarını oldukça düzenli tutuyorsun... yerlerini kesinlikle değiştirmiyorsun...

kararsız kalmak sana ıstırap veriyor... en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir... kararsız kalmamak için yeterli cesaretin mi yok... yoksa kendine mi güvenmiyorsun...? alacağın kararlar zaten etrafındaki büyüklerin geçmişte başından geçmiş... onlara danışırsan bu konuyu daha rahat atlatırsın...

bana biraz baba şefkatinden mahrum yetişmişsin gibi geliyor... fakat yarana tuz basmak istemediğimden bu hususu burada bırakıyorum...

biraz olumsuz bir hava vermiş olabilirim fakat umutsuz vaka değilsin...

sadece şu arkandaki perdeyi açıp biraz da dışarıyı seyret... perde arkasından bakarsan iyi göremez ve anlam veremezsin...

perde açmak: yukarıda bahsettiğim sosyal ilişkilerini geliştirmen anlamında kullanıyorum...

hayırlı maxicepler...

batuone

Üye

batuone

konuya hoşgeldin batuhan,

içine kapanık yaşamamanı tavsiye ederim... unutma ki insan sosyal hayatta da yer edinmek zorundadır... genç yaşında diğer insanlarla iletişim kurarak hayata hazırlanırsın... onları tanımak zorundayız... nedenini izha gerek yok...

"bu kadarı bana yeter" mantığıyla hareket etme her zaman öğrenmeye ihtiyacımız varsır... bu laflar sana biraz havadan gelebilir... başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik etme... büyüklerin yaşadığı tecrübeleri yaşamana gerek yok... onların öğrendiklerini dikkate alarak ilerlersen daha az hasara uğrarsuı...

dikkatli gözlerle etrafa bakıyorsun fakat anlam veremediğinden ya da anlam vermediğinden.... boşveriyorsun...

bi'şeyler yapmak için illaki birilerinin sana teşvikçi olmasını bekleme... kendi kendine de birşeyler yapabildiğini görmen lazım... buna kendi kendine başkalarından yardım istemek de dahil...

kafana takılan bir soruyu arkadaşına söyleyip de öğretmenine sordurmak için uğraşma ne sıkıntın varsa kendin izah et ki ... kendini ifade edebilme yeteneğin gelişsin... ayrıca medeni cesaret sahibi de olursun...

odan veya eşyalarını oldukça düzenli tutuyorsun... yerlerini kesinlikle değiştirmiyorsun...

kararsız kalmak sana ıstırap veriyor... en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir... kararsız kalmamak için yeterli cesaretin mi yok... yoksa kendine mi güvenmiyorsun...? alacağın kararlar zaten etrafındaki büyüklerin geçmişte başından geçmiş... onlara danışırsan bu konuyu daha rahat atlatırsın...

bana biraz baba şefkatinden mahrum yetişmişsin gibi geliyor... fakat yarana tuz basmak istemediğimden bu hususu burada bırakıyorum...

biraz olumsuz bir hava vermiş olabilirim fakat umutsuz vaka değilsin...

sadece şu arkandaki perdeyi açıp biraz da dışarıyı seyret... perde arkasından bakarsan iyi göremez ve anlam veremezsin...

perde açmak: yukarıda bahsettiğim sosyal ilişkilerini geliştirmen anlamında kullanıyorum...

hayırlı maxicepler...

SÜPERSİN ABİ NEDİYİM :oke: özellikle odadaki eşyalar konusunda %100 haklısın:yuru

Üst Alt