Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.
hocam bende nokia x6 var bir türlü ücretsizi çalıştıramadım hattım avea sorun ondan mı acaba tüm söylenen ayarları yaptım haritada yüklü bende ama gps çalışmıyor yardım edersen sevinirim (
mkarakaya82
Üye
Mrb arkadaşım bu ayarları e72 de nasıl yapacağız bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
burakcancelik
Üye
uyduya çok geç bağlanıyo ama en sonunda ücretsiz oldu...0,50 TL vere vere bi hal olmuştum
josefpolat
Üye
hocam bende nokia x6 var bir türlü ücretsizi çalıştıramadım hattım avea sorun ondan mı acaba tüm söylenen ayarları yaptım haritada yüklü bende ama gps çalışmıyor yardım edersen sevinirim (
yunus0614
Üye
hocam bana bi yardım lütfen bende nokia 6700 classic var bi yardım
merhaba;
1.sayfadaki ayarları yapıyorum; avea internet bağlantısını kaldırmak istiyorum,"şu anda kullanılıyor" mesajı verdiğinden kaldıramıyorum.internet kullanılmadığı halde neden bu mesajı veriyor acaba.
teşekkürler.
merhaba;
1.sayfadaki ayarları yapıyorum; avea internet bağlantısını kaldırmak istiyorum,"şu anda kullanılıyor" mesajı verdiğinden kaldıramıyorum.internet kullanılmadığı halde neden bu mesajı veriyor acaba.
teşekkürler.