Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

vahcet12

Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle telefon un fun clup ünü kuran arkadaş sonsoz teşekkürler.. bende 6303 clasic kullanıyorum telefondanda çok memnunum ama bi sorun war temalarda çok kasıyor 6300 da kasmıor menüde felan 6303 de kasıyor versionuda yükselttim. temaların boyutları düşük olmasına rağmen

teşekkürler şimdiden :)

ikizzzz

Üye
2 gün önce 6303i aldım. ekrandaki şebeke, pil durumu ve saat ikonları kocaman. nasıl küçültebilirim

muan

muan

Üye
Arkadaşlar benim sorum şu 6303c v9.10 ile yeni yazılım arasındaki farkla ve en önemlisi msj yazarken türkçe karakter sorunu varmı (şjğ) , resim saklama yeri telefon hafızası iken 1 fotograf çektiniz sonra resim saklama yerini hafıza kartı yaptınız ve 1 fotoda burada çektinz.görüntülere bak dediginizde 6303i deki gibi tüm fotolarımı görüyorsunuz yoksa hangi klasörde ise resim saklama yeri o resimlerimi görüyosunuz. Son sorum gece modu yeni sürümde var degilmi.

ikizzzz

Üye
Arkadaşlar, uzun zaman araştırmanın nihayetinde dün nokia 6303i aldım. İzlenimlerimi paylaşmak istedim. Menü oldukça sade ve kullanışlı. Fotograf kalitesi oldukça iyi. USB den şarj oluyor. İşlem hızı tatminkar. Şarjının 6303 den fazla gittiği ifade ediliyor. Fakat onuda yaşayıp göreceğiz. Paylaşımlarım devam edecek.

Ancak 6303 ten farklı olarak özelliklerinde nokia harita olması lazım ben aktive edemedim. Bunu halleden biri varsa yardım bekliyorum.

ekrandaki pil durumu, şebeke ve saat ikonmlarını küçültebildin mi? bende kocaman duruyor

cepni67

cepni67

Üye
arkadaşlar bu 6303i ekrabdaki saat batarya ikonlarını küçükltmenin bi yolu var mı

ikizzzz

Üye
arkadaşlar bu 6303i ekrabdaki saat batarya ikonlarını küçükltmenin bi yolu var mı

83.cü sayfaya geldim fakat bununla ilgili bir şey bulamadım. sadece bu modelinde böyle olduğu ve değiştirilemediği. nokia destek hattını aradım telefonculara gidip program yükleyince düzelir dedi.

--------------- Ekleme ---------------

83.cü sayfaya geldim fakat bununla ilgili bir şey bulamadım. sadece bu modelinde böyle olduğu ve değiştirilemediği. nokia destek hattını aradım telefonculara gidip program yükleyince düzelir dedi.

bütün sayfaları okudum bizim soruna çözüm yok. önce eminönündeki nokia shop agideceğim. onlar belki bu sorunu düzeltebilecek bir telefoncuya gönderirler. umarım

aros_121

Üye
Bende 6303i classic model telefon var bazen bırısıyle konustugum zaman ses kısılıyor çok az duyuluyor bazen artıyor pili çıkartıp takıyorum duzelıyor. Sürümü güncellesem düzelir mi acaba?Yoksa servise götürmelimiyim. Not:Telefonu alalı bır ay oldu 3 haftadır böyle.

hikmetvecemre

hikmetvecemre

Üye
[ı]harika bir telefon bende alıcam[/ı]

Harika bir telefon

mercoaresma

Üye
Arkaşlar ben 6303i classic telefonunu kullanıyorum ve telefonum tuşlar kilitli olsun olmasın herhangi bir tuşa basınca ahizeden ses geliyor genelde sessiz ortamlarda anlaşılıyor bu durum normalmi sizde denermisiniz??

aros_121

Üye
Arkaşlar ben 6303i classic telefonunu kullanıyorum ve telefonum tuşlar kilitli olsun olmasın herhangi bir tuşa basınca ahizeden ses geliyor genelde sessiz ortamlarda anlaşılıyor bu durum normalmi sizde denermisiniz??

Bana norma gibi geldi bendede oluyor heralde ışık yandıgı için o ses cıkabılır.

hikmetvecemre

hikmetvecemre

Üye
Bende 6303i classic model telefon var bazen bırısıyle konustugum zaman ses kısılıyor çok az duyuluyor bazen artıyor pili çıkartıp takıyorum duzelıyor. Sürümü güncellesem düzelir mi acaba?Yoksa servise götürmelimiyim. Not:Telefonu alalı bır ay oldu 3 haftadır böyle.
yükselt düzelebilir baktın olmaz servise götürr

hsn_yaman

Üye
merhaba arkadşlar bnim telefn 6303i yeni çkan 7.10 yüklemek istiyorum ama ovi satn güncel diyo.bu arada 6303i ye 7.10 yükleyen varmı??farkları ne

A.K.A.POZITIF

Üye
6303 klasik için faturalı hat kullanıyorum bedava msn arıyorum özel mesaj atabilirmisiniz saygılar

suhomi

suhomi

Üye
allah nasip ederse bende kurban bayramında 6303i veya 6303 alıcam önerirmisiniz önerirseniz hangisini önerirsiniz.birde buna uygun oyun upload ederseniz çok sevinirim.şuanki 7610i de 150 tane falan oun vaar eksikliğini yaşamak istemiyorum.yardım ederseniz seinirim.

teknolojix adlı marketin yorumlarında aynı sorunu birinde daha görmüştüm onunda sorunu aynıydı acaba bu bir hatamıdır?:megafon::islik:hmmm

aros_121

Üye

Denicem.Nokıların çogunda bu sorun oluyormuş bir arkadaşımında olmuş 4 kez servise yollamış.Nokıa destek hattını aradım.Sürüm güncel değil dedi.Dedim 7.10 gösteriyor ama güncellemiyor.Servise gönderin dedi.Sağlam telefon diye almıştım bide:hmmm.

kickbox

Üye

tuşlardan geliyor olmasın dene bi bak tuşların ışığı yandığında kulağına götür sönmesini bekle cızırtı gidecektir büyük ihtimalle ama bi sorun çıkarmaz genel sorunlarından biri tuşlardan cızırtı geliyo:oke:

arkadaşlar bende 6303i var ama autofocus(otomatik netleme)yok bu hepsinde mi var bazılarında mı yok sa hiç birinde mi yok şimdiden teşekkürler.

emsar_42

emsar_42

Üye
arkadaşlar bende 6303 var ajanda>haritalarara giriyorum haritalar başlıklı dunya haritası var altında birşeyler yükleniyor yüklendikten sonra çevrim içi arama ve harita indir. izin ver diye başlık geliyor altında evet ana şebekede ve hayır secenekleri var ben evet diyorum ve giriyor ondan sonra altta Rota Planlamaya giriyorum başlangıç noktasına giriyorumşu anli GPS konumu kaydedilen yerler son konumlar haritadan adres diye seçenekler var ama haritadan seçenegi sönük girmeye çalıştıgım zaman ise harita yok diyor bende adres diyorum türkiye konya diyorum bulunuyor diyor sonra bulma sonuçu yok diyor hafıza kardındaki {cities} diye dosya var 397 mb o duruyor hiç birşey silmedik sizce neden olabilir ????
bide başka hat takıyorum internete bağlanıyor adbul diyorum türkiye konya hiyorum haritaya giriyorda harita gelmiyor ne yolar ne bi resim gelmiyor sadece imleci geliyot sağ üst tarafta is saatin yanında dünya resmi dönüyor şarz göstergesini yanındada e yazıyor sanırım internete bağlanıyor

reber65

Üye
arkadaşlar ben galeriye girdiğimde fotoğraflar, müzik ve tüm içerik diye 3 seçenek çıkıyor. fotoğraflar dediğimde teldeki tüm fotoğraflar görünüyor. klasör farkı gözetmiyor. bunun bir çözümü varmı, yeni versiyon bu sorunu çözüyormu acaba.

muan

muan

Üye
arkadaşlar ben galeriye girdiğimde fotoğraflar, müzik ve tüm içerik diye 3 seçenek çıkıyor. fotoğraflar dediğimde teldeki tüm fotoğraflar görünüyor. klasör farkı gözetmiyor. bunun bir çözümü varmı, yeni versiyon bu sorunu çözüyormu acaba.

6303İ modelinin özelliği bu klasör farkı gözetmeden tüm içerigi gösterir.Yeni versiyonda yüklesen bu uygulama değişmiyor. Aynı soruyu 1 ay önce bende sordum araştırdım ama bir çare bulamadım malesef.Bulursan paylaşırsan sevinirim.
Not: KVK ya gittim bu istegim için ama bu değiştirilenbilir bir ayar olmadıgını sölediler.

A.K.A.POZITIF

Üye
6303 Clasik için faturalı hat kullanıyorum bedava msn arıyorum özel mesaj atabilirmisiniz saygılar

Üst Alt