Nokia 5230 Müzik Çalar Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

platane

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Müzik Çalar Sorunu
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. telefonumu alalı 1 hafta oldu. telefon müzik çalara girmiyor malesef. aldığımda çalışıyordu. galeri üzerinden gireyim diyorum şarkılara tıklıyorum öyle kalıyor. ne yapabilirim acaba.

--------------- Ekleme ---------------

sitedeki kaynaklardan yararlanarak soft format ile sorunu çözdüm arkadaşlar. teşekkürler

mardok

mardok

Üye
evt bende aynı şeyi yazıcaktım

splendorx

Üye
bende sroun yok

OğuzcanAbi

Üye
:ehe:ehe

mec35

mec35

Üye
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. telefonumu alalı 1 hafta oldu. telefon müzik çalara girmiyor malesef. aldığımda çalışıyordu. galeri üzerinden gireyim diyorum şarkılara tıklıyorum öyle kalıyor. ne yapabilirim acaba.

--------------- Ekleme ---------------

sitedeki kaynaklardan yararlanarak soft format ile sorunu çözdüm arkadaşlar. teşekkürler

yazılım guncelle dostum ksein cozum:naughty:

faruk188

Üye
iyi günler benim 5230 telefonım var bunla nasil bilgisayarla internete bağlanırım yani 5230 nasil modem olarak kullanırım

OğuzcanAbi

Üye
pc suiti kur usb ile bağlantı yap internete bağlan seçeneğine tıkla 10 saniyede bağlantın hazır

merrrr

Üye
ya arkadaslar benim sorunum su 5230 um var arkadasımdan şarkı atmak istiyorum yeterli hafıza yok diyor bazı öğeleri silin diyor ama içinda 2 gb lik hafız a kartı var ve ben kullanılan hafıza yı nerden bulabilirim yardıımm

diecast_ufuk

Üye
ya arkadaslar benim sorunum su 5230 um var arkadasımdan şarkı atmak istiyorum yeterli hafıza yok diyor bazı öğeleri silin diyor ama içinda 2 gb lik hafız a kartı var ve ben kullanılan hafıza yı nerden bulabilirim yardıımm
1-menü
2-mesajlar
3-gelen kutusu(seçenekler-ayarlar-diğer-kullanılan hafıza hafıza kartını seç)

avci_kerem

Üye
ben bişey sorucam! bn şarkıları dosyaya yüklicem bilemiorum

atiriko

Üye
ben bişey sorucam! bn şarkıları dosyaya yüklicem bilemiorum
müzikleri sil kütüphaneyiyenile olur bendede oldu

----------Eklendi @ 17:26:01 ---------- Yazıldı @ 17:24:06 ----------

müsikleri sil sonra kütüphaneyi yenile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt