Garanti Durumu: Transfer Edildi Ne Demek?

Sponsorlu Bağlantılar

manialog

manialog

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Durumu: Transfer Edildi Ne Demek?
5800 telefonumu ekran hatası sebebiyle teleservise vermiştim internetten durumunu takıp ediyorum garantili onarım yazan yerde transfer edildi yazıyor ne demek acaba bu bilgisi olan var mı arıyorum servisi ulaşamıyorum

Davulbaz

Davulbaz

Üye
bir ust servise göndermişler.daha detaylı onarım gerektiriyormuş demekki.

manialog

manialog

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim insallah kullanıcı hatası bahanesi uydurup para istemezler genpa yapmıştı çünkü

marmaraisland

Üye
bende servise erdim de takıbını nerden yapıyoz link verebilirmisin

manialog

manialog

Üye
    Konu Sahibi
bende servise erdim de takıbını nerden yapıyoz link verebilirmisin
hangi servise verdin benimki teleservis sitesinden cihazımın durumu seçiyorsun imei numarasını yazıyorsun genpa yada kvk ya da yaz emin değilsen nereye yolladıklarından

Davulbaz

Davulbaz

Üye
teşekkür ederim insallah kullanıcı hatası bahanesi uydurup para istemezler genpa yapmıştı çünkü
yok sanmıyorum kullanıcı hatası olunca onarımdan önce hasar tutarını sana bıldirip onayını alırlar

manialog

manialog

Üye
    Konu Sahibi
yok sanmıyorum kullanıcı hatası olunca onarımdan önce hasar tutarını sana bıldirip onayını alırlar

lcd ekranın değişmesi lazım içinden ama ekranın dıs plastik koruması cizik olduğu zaman içindeki ekranın parasını alıyorlar kılıfına uydurup

korsanz

Üye
konuyu hortlatmış olacam şimdiden özür diliyorum.
Bu durumun aynısı başıma geldi 5800 ekran arızası sebebiyle teleservise gitti, garanti durumunda "transfer edildi" yazıyor.
Acaba konuyu açan arkadaş ne sonuç aldı bilgi verirse sevinirim. Herkese iyi forumlar..

Üst Alt