Captain
Üye
dostum yanında hediye verdikleri hopörlerin modelini söylermisin.
o hepsiburada.com da kampanyaydı Mps-75
buradanda bakabilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

dostum yanında hediye verdikleri hopörlerin modelini söylermisin.

valla yorumlara göre yapılabilir heraldelink için sağol dışarda kaça bulabiliriz bunu bide çok şarj tüketirmi acaba tam dolu bunu takıp durmadan dinlesek ne kadar dayanır mini parti yapılırmı bunla

şarj ne kadar sürer bi bilgin varmı

bilgisi olan mesaj yazsın veya bana pm atarsa çok iyi olur ty turken

arkadaşlar ben 10 gün kadar kullANdım w995 i bütün özellikleri 4 4lük ama wireless hariç wi fi hızı hiç tatmin edici değil benim için wifi önemliydi bilgisayarım olmadığından.. ama w995 beni tam anlamıyla hüsrana uğrattı şu ana kadar bir şarkı indirip dinleyemedim w995 ile. wifisi berbat söylediğim üzere ama wifi benim için o kadarda ön planda değil diyosanız üstüne telefon tanımam..şimdi w995 i sattım yerine vivaz aldım symbian 9.4 sonuçta bilen bilir.. yani anlıycanız sony ericssondan da vazgeçmedim symbiandanda şuan telefonumdan çok memnunum ses konusunda vivaz w995 ile kıyaslanamaz bile ama vasat değil yeterince kaliteli.. nese vivaz reklamı yapmış gibi oldum biraz ama son söz olaraktan w995 süüppeerr ötesi bir telefon ama wifisi berbat onun dışında ii almayı düşünen arkadaşlar dikkate alırsa iyi olur...

valla bende hızlı olduğunu duymuştum belki de senn internetindendir dediği gibi arkadaşınya kardeş eminmisin wifi konusunda senin netin yavaşdır veya çok kişi aynı anda kullandığındandır biz arkininkiyle müzik katolğundan gavur müziği seçtik bi tane michael jackson çektik gayet güzeldi hızı

arkadaşlar ben 10 gün kadar kullANdım w995 i bütün özellikleri 4 4lük ama wireless hariç wi fi hızı hiç tatmin edici değil benim için wifi önemliydi bilgisayarım olmadığından.. ama w995 beni tam anlamıyla hüsrana uğrattı şu ana kadar bir şarkı indirip dinleyemedim w995 ile. wifisi berbat söylediğim üzere ama wifi benim için o kadarda ön planda değil diyosanız üstüne telefon tanımam..şimdi w995 i sattım yerine vivaz aldım symbian 9.4 sonuçta bilen bilir.. yani anlıycanız sony ericssondan da vazgeçmedim symbiandanda şuan telefonumdan çok memnunum ses konusunda vivaz w995 ile kıyaslanamaz bile ama vasat değil yeterince kaliteli.. nese vivaz reklamı yapmış gibi oldum biraz ama son söz olaraktan w995 süüppeerr ötesi bir telefon ama wifisi berbat onun dışında ii almayı düşünen arkadaşlar dikkate alırsa iyi olur...
en güzel özelliğide moden olarak kullanıp telefon üzerinden pc den internete girmek cepten doğru internet keyfi gayet de hızlı sınırsız üstelik aylık 8 lira ee daha ne aylık ona vereceğini ver 8 lirayı sınırsız kullan iyi günler cep telefonu ile ilgili sorunu olan varsa arasın w995 benim işim çünkü her gün elimden düşmüyor bilmediğim yeri de kalmadı 
kardeş sen ayarlarını yapamamışsındır onun ben yüze yakın şarkı indirdim wifi den neredeyse pc ye yakın onu geçtim ben telsim kullanıyorum onun kampanyası var sınırsız internet aylık 7.99 onu kullanıyorum ve bu güne kadar cepten film izledim müzik indirdim herşeyi geçtim kotaya baktığımda toplam 2 ay için de 50gb indirme yapmışım telefonu 3 aydır kullanıyorum tek kötü yanı alışkanlık yapıyoren güzel özelliğide moden olarak kullanıp telefon üzerinden pc den internete girmek cepten doğru internet keyfi gayet de hızlı sınırsız üstelik aylık 8 lira ee daha ne aylık ona vereceğini ver 8 lirayı sınırsız kullan iyi günler cep telefonu ile ilgili sorunu olan varsa arasın w995 benim işim çünkü her gün elimden düşmüyor bilmediğim yeri de kalmadı
![]()
kardeş bben telefonu alalı bayağı oldu yine de teşekkür ederimben 2 gün önce aldım bu telefonu gerçekten 10 numara telefon ne ararsan var çokta sağlam tavsiye ederim yani![]()