Sony Ericsson W995 almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Captain

Üye
    Konu Sahibi
dostum yanında hediye verdikleri hopörlerin modelini söylermisin.

o hepsiburada.com da kampanyaydı Mps-75
buradanda bakabilirsin

:oke:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
link için sağol dışarda kaça bulabiliriz bunu bide çok şarj tüketirmi acaba tam dolu bunu takıp durmadan dinlesek ne kadar dayanır mini parti yapılırmı bunla

Captain

Üye
    Konu Sahibi
link için sağol dışarda kaça bulabiliriz bunu bide çok şarj tüketirmi acaba tam dolu bunu takıp durmadan dinlesek ne kadar dayanır mini parti yapılırmı bunla
valla yorumlara göre yapılabilir heralde :ehe:ehe:ehe

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
şarj ne kadar sürer bi bilgin varmı

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
bilgisi olan mesaj yazsın veya bana pm atarsa çok iyi olur ty turken

Captain

Üye
    Konu Sahibi
bilgisi olan mesaj yazsın veya bana pm atarsa çok iyi olur ty turken

önemli değil ahmet :oke:

--------------- Ekleme ---------------

buradan telefonu kullanabilirsiniz W715 bu hemen hemen butun fonksiyonları kullanılabiliyor.
merak edenlere bu da W995 denemesi

biraz geç açılıyor ama olsun güzel :oke: :oke: :oke:

fenerlix73

fenerlix73

Üye
arkadaşlar ben 10 gün kadar kullANdım w995 i bütün özellikleri 4 4lük ama wireless hariç wi fi hızı hiç tatmin edici değil benim için wifi önemliydi bilgisayarım olmadığından.. ama w995 beni tam anlamıyla hüsrana uğrattı şu ana kadar bir şarkı indirip dinleyemedim w995 ile. wifisi berbat söylediğim üzere ama wifi benim için o kadarda ön planda değil diyosanız üstüne telefon tanımam..şimdi w995 i sattım yerine vivaz aldım symbian 9.4 sonuçta bilen bilir.. yani anlıycanız sony ericssondan da vazgeçmedim symbiandanda şuan telefonumdan çok memnunum ses konusunda vivaz w995 ile kıyaslanamaz bile ama vasat değil yeterince kaliteli.. nese vivaz reklamı yapmış gibi oldum biraz ama son söz olaraktan w995 süüppeerr ötesi bir telefon ama wifisi berbat onun dışında ii almayı düşünen arkadaşlar dikkate alırsa iyi olur...

Captain

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben 10 gün kadar kullANdım w995 i bütün özellikleri 4 4lük ama wireless hariç wi fi hızı hiç tatmin edici değil benim için wifi önemliydi bilgisayarım olmadığından.. ama w995 beni tam anlamıyla hüsrana uğrattı şu ana kadar bir şarkı indirip dinleyemedim w995 ile. wifisi berbat söylediğim üzere ama wifi benim için o kadarda ön planda değil diyosanız üstüne telefon tanımam..şimdi w995 i sattım yerine vivaz aldım symbian 9.4 sonuçta bilen bilir.. yani anlıycanız sony ericssondan da vazgeçmedim symbiandanda şuan telefonumdan çok memnunum ses konusunda vivaz w995 ile kıyaslanamaz bile ama vasat değil yeterince kaliteli.. nese vivaz reklamı yapmış gibi oldum biraz ama son söz olaraktan w995 süüppeerr ötesi bir telefon ama wifisi berbat onun dışında ii almayı düşünen arkadaşlar dikkate alırsa iyi olur...

kardeş wifi si çooook mu kötü yav :bilmm
peki senin kullandığın modemin markasi neydi bide onu söyler misin lutfen ?

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
ya kardeş eminmisin wifi konusunda senin netin yavaşdır veya çok kişi aynı anda kullandığındandır biz arkininkiyle müzik katolğundan gavur müziği seçtik bi tane michael jackson çektik gayet güzeldi hızı

Captain

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş eminmisin wifi konusunda senin netin yavaşdır veya çok kişi aynı anda kullandığındandır biz arkininkiyle müzik katolğundan gavur müziği seçtik bi tane michael jackson çektik gayet güzeldi hızı
valla bende hızlı olduğunu duymuştum belki de senn internetindendir dediği gibi arkadaşın :hmmm:hmmm

Captain

Üye
    Konu Sahibi
işte bu da yeni acoustik dosyaları blacklizard dan daha iyi
daha temiz ses
daha güzel bass
ahize sesi max yapışmaya gerek kalmadan konusun telefonla konusurken konusma sesini ses arttırma tusuyla artırmayı unutmayın

alternatif link

Captain

Üye
    Konu Sahibi
up up

emettt

Üye

kardeş sen ayarlarını yapamamışsındır onun ben yüze yakın şarkı indirdim wifi den neredeyse pc ye yakın onu geçtim ben telsim kullanıyorum onun kampanyası var sınırsız internet aylık 7.99 onu kullanıyorum ve bu güne kadar cepten film izledim müzik indirdim herşeyi geçtim kotaya baktığımda toplam 2 ay için de 50gb indirme yapmışım telefonu 3 aydır kullanıyorum tek kötü yanı alışkanlık yapıyor :D en güzel özelliğide moden olarak kullanıp telefon üzerinden pc den internete girmek cepten doğru internet keyfi gayet de hızlı sınırsız üstelik aylık 8 lira ee daha ne aylık ona vereceğini ver 8 lirayı sınırsız kullan iyi günler cep telefonu ile ilgili sorunu olan varsa arasın w995 benim işim çünkü her gün elimden düşmüyor bilmediğim yeri de kalmadı :D

Captain

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen ayarlarını yapamamışsındır onun ben yüze yakın şarkı indirdim wifi den neredeyse pc ye yakın onu geçtim ben telsim kullanıyorum onun kampanyası var sınırsız internet aylık 7.99 onu kullanıyorum ve bu güne kadar cepten film izledim müzik indirdim herşeyi geçtim kotaya baktığımda toplam 2 ay için de 50gb indirme yapmışım telefonu 3 aydır kullanıyorum tek kötü yanı alışkanlık yapıyor :D en güzel özelliğide moden olarak kullanıp telefon üzerinden pc den internete girmek cepten doğru internet keyfi gayet de hızlı sınırsız üstelik aylık 8 lira ee daha ne aylık ona vereceğini ver 8 lirayı sınırsız kullan iyi günler cep telefonu ile ilgili sorunu olan varsa arasın w995 benim işim çünkü her gün elimden düşmüyor bilmediğim yeri de kalmadı :D

evet alıskanlık yapıyr yav

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Fun Club a yeni oyunlar eklendi, oynamak isteyenler buraya tıklasın !!!
TEŞEKKÜR ETMEYİ DE UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR

Keyf_i

Keyf_i

Üye
ben 2 gün önce aldım bu telefonu gerçekten 10 numara telefon ne ararsan var çokta sağlam tavsiye ederim yani ;)

Captain

Üye
    Konu Sahibi

kimmiso

Üye
ben yorumlrı okudum W995 i elime alıp görmedim ama ben alacağım teli özellikle internete girmek ve maillerime rahatlıkla ulaşmak ve msn kullanımı için istiyorum

incelediğim kadarıylaaaa
nokia E71 ile SE W995 arasında kaldım.

sizce hangisini tercih etmelyim aralarında fiyat farkıda aşağı yukarı 100 lira kadar

ve tel aldığımda vodofone 7,90 lık paket kullanmayı düşündüğümüde belirtmek istiyorum

yorum yapan arkadaşlaar yardımcı olursa sevinirim

yunuss.10

yunuss.10

Üye
w995 tabiki sorulur mu

Üst Alt