s60 v3 olan telefonda bip sesini komple yok etmek için yama varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mst226

Üye
    Konu Sahibi
s60 v3 olan telefonda bip sesini komple yok etmek için yama varmı
slm arkadaşlar

telefonum nokia 6700 slide..

hangi programı yüklesem ayarını da yapsam nalet olası bip sesi kesilmiyor

demekki bu telefonda bi sorun var...bu sesi komple silmek istiyorum telefondan...

iletildi raporu olsun şarj sesi olsun bip diye çıkmazsa çıkmasın yeterki bu nalet bip sesinden kurtulayım ses kaydederken

lütfen yardım

cosmosmad

Üye
telefonun kendi ayarlarında olması lazım.Kullandığın profil üzerinden kişiselleştir ordan uyarı sesleri diye bir bölüm olması lazım.uyarı sesleri kapalı dersen sanırım çözülür.emin değilim bir dene istersen.olmazsa format at ve ayarını sonra dene.

mst226

Üye
    Konu Sahibi
anlatamadım galiba ...bu hangi telefonda olursa olsun açık gelen bir ayar...ve kapatılamıyor...anca program kullanmak gerekiyor...bazı tellerde programda işe yaramıyor cihazın yazılımına müdahale etmek gerekiyor ya da bu ses dosyasunı bulup silmek...

bunu nasıl yapabilirm?

telefon nokia 6700 slide

--------------- Ekleme ---------------

konuşma kaydı yaparken bip bip ötmesin istiyorum ....no beep yazan programların hiçbiri işe yaramadı : (:off::vur:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

murat3702

murat3702

Üye
anlatamadım galiba ...bu hangi telefonda olursa olsun açık gelen bir ayar...ve kapatılamıyor...anca program kullanmak gerekiyor...bazı tellerde programda işe yaramıyor cihazın yazılımına müdahale etmek gerekiyor ya da bu ses dosyasunı bulup silmek...

bunu nasıl yapabilirm?

telefon nokia 6700 slide

--------------- Ekleme ---------------

konuşma kaydı yaparken bip bip ötmesin istiyorum ....no beep yazan programların hiçbiri işe yaramadı : (:off::vur:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Bendede aynı problem var tel e55 ne yapsam hangi yazılımı yüklesem bip sesinden kurtulamadım. Telefona bir yama vs ile müdahale etmekmi gerekiyor bilmiyorum. Yeni telefonlarda yapıyor bunu sanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt