Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5130 telefonumun lcd ekanı kırıldı...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9685hell
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5130 telefonumun lcd ekanı kırıldı...
telefonum sanırsam bi darbe aldı ve arka ekranı kırıldı.Tamire gidicek acaba kaç lira isterler bilgisi olan yardım edebilir mi?
celibar
Üye
30-50 tl arası ücret alırlar.tabi ekran pahalı biraz daha yüksek alırlar.eğer ekranı sağlam aynı model ölmüş telefon bulursan sadece sök tak parası alırlar.
30-50 tl arası ücret alırlar.tabi ekran pahalı biraz daha yüksek alırlar.eğer ekranı sağlam aynı model ölmüş telefon bulursan sadece sök tak parası alırlar.
kesin bi şey söylemek zor.sana en net cevabı telefoncu verecektir.
AsCoRbAt
Üye
50 lirayı bulabilir sonuçta ekran ama telefonun sadece dışı ise 20 30 lira bişi alırlar
mrtglr55
Üye
arkadaşım sonuc ne oldu söylermisin aynı sorun bende benimde basıma geldi 110 lira dediler ama daha yaptırmadım garanti kapsamına giriyor mu acaba
babis00
Üye
Arkadaslar Gidip tamircilere neden o kadar para döküyorsunuz anlamiyorum ki 5 tl ye bi tornavida alın Nokia 5130 ekran fiyatı 3-5$ arasi bi fiyati var takmak ta cok basit He tamir ettirecekseniz de buna göre bir fiyat alin buyrun inanmayan baksin fiyatina :