[EA Mobile] Need For Speed Shift v1.00(5) S60v5/Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Signed sürümü eklenmiştir.

ozggurr

ozggurr

Üye
mukemmel bir oyun, harika grafikler ve muthis bir oynanabilirlik var...

paylasim icin cok tesekkurler

rapman

rapman

Üye
arkadaşlar iphone'daki shift ile wavedeki shift tam olarak aynı değil bildiğim kadarıyla.

sansar12

sansar12

Üye
ya boyle oyunlar neden 5800 veya n97 çıkmıyor gıcık oluyorum ozaman 10 yılda bir tel deiştircez yada her işletim sistemi çıktığında yeni telefon alcaz en güzeli nokia bizim gibi işletim sistemi mağdurlarına bir 3 işletim sistemi paketi yollamalı. ama nerdeeeeeeeeee

rapman

rapman

Üye
daha tema kurup onu kullanmaya başlayınca donan 5800 nasıl olacakta symbian 3'ü kaldıracak ki ? Fakat N97'de Symbian 3'e yükseltme olabilir.Fakat yapmazlar.

dodo123321

Üye
sony ericsson vivaz da sertifika hatası var nasıl giderebilirim lütfen yardım şimdiden teşekkürler

dkircali

Üye
daha tema kurup onu kullanmaya başlayınca donan 5800 nasıl olacakta symbian 3'ü kaldıracak ki ? Fakat N97'de Symbian 3'e yükseltme olabilir.Fakat yapmazlar.

N97 kullanıyordum şimdi N8 aldım, N97 nin S3 desteklemesi bence mümkün değil. Donanım olarak ne yazık ki çok yavaş kalıyor. Menü den uygulamaları açmak bile uzun sürüyordu, en son spb mobile shell yüklemiştim kendi menüsünden çok daha hızlı tepki veriyordu. N8 ise gerek dokunmatiği gerek sistemin akıcılığıyla çok farklı. Ancak bataryası n97 gibi dayanmıyor gibi geldi bana.

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi

artistcem

Üye
n900 acmaz mı eminmisiniz :))

canyon

Üye
arkadaşım ellerine sağlık ama samsung I8910 HD sertifika hatası veriyor

EFECEL

EFECEL

Üye
n97v 5800 ın işlemcileri çok düşük kalıyor 434 mhz lik işlemcimi kaldı bu devirde...vivaz da mis gibi 720mhz var nokianın sistemini nokiadan iyi kullanıyolar :)

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

axu35

Üye
teşekkürler

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

Crescent-23

Crescent-23

Üye
teşekkürler eline sağlık

caglet

caglet

Üye
Grafikikler güzel duruyor

OğuzcanAbi

Üye
teşklerr

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Vayy Be Ne Oyunlar Var Bakıp Bakıp Ağlıyorum Halime :ağlarım: :D

MSTF1981M

Üye
arkadaşlar bu oyunu nasıl kuracaz n 8 e yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler.

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt