çekim gücü yalanı

Sponsorlu Bağlantılar

umit27x

Üye
    Konu Sahibi
çekim gücü yalanı
vodofone çekim gücüne o kadar güveniyormuş ki 1 ay deneyip memnun kalmassanız paranız iadeymiş ben antepde oturuyorum merkezden bile internete girerken sayfa açlmıyor hata veriyor merkezden 20 km uzaktadi bir yerde çekmiyor milleti kandırmayı ne kadar seviyorlar bunlar yav g.antepde oturuyorum 3g kapsamı alanına giremiyorum daha millette 3g diye egde interneti satyorlar yazık yav bumu hizmet milleti kandırmakmı

gabasan

Üye
aynen katılıyorum.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
buraya yazacağına git vodafonun sitesinde müşteri hizmetlerine msj yolla amacın ne buraya yazmakla ?

hanzooo3

hanzooo3

Üye
yalan ya 2 gün önce yağmur yağdı arkadaşla mesajlaşamadım bile =)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bide uTanmadan cikip aLTyapimizi 3'e kaTLadik diyorLar :hmmm

umit27x

Üye
    Konu Sahibi
buraya yazacağına git vodafonun sitesinde müşteri hizmetlerine msj yolla amacın ne buraya yazmakla ?

ne olacak amacım vodofone mesaj atsam kim nerden bilecek onlar bilmiyorlarmı onlar çekim gücü olarak ankara istanbul izmir gibi iller anlatıyor

alien61

alien61

Üye
ne olacak amacım vodofone mesaj atsam kim nerden bilecek onlar bilmiyorlarmı onlar çekim gücü olarak ankara istanbul izmir gibi iller anlatıyor

Arkadaşım o zaman hattını iptal ettirip diğerlerini deneyeceksin.. Kızmakla olmuyor..

sessiz_fırtına

Üye
Arkadaş olanı yazmış bırak yalan haberi herkes duysun senmi kurtaracan vadafonu hem sana ne varsın yazsın bende vada fon kullanıcısıyım hemde faturalı...

1oyun

1oyun

Üye
gayet güzel şebekesi çekiyor sorunsuz vodafona yüklenmeyin mardin/derik gibi bi küçük yerde 3g+ çekiyor.

alikursad

Üye
vodafonaa sorarsanız en iyi o ama ben de kullanıyorum ama ekonomik olduğu için malesef,,,1 sene önce modem aldım çok pişman oldum hiç tavsiye etmem ve o kadar şikayet ettim ama benden 1 yılda çatır çatır aldılar,,,paranız varsa turkcell derim kesinlikle

boyabatlı

boyabatlı

Üye
vodafone 1 numara başka söze gerek yok

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
n73'le vodafone üzerinden 100kb/s download ve 50 kb/s upload hızına ulaştım, ve vodafone bence 1 numara

Falcon1903

Üye
ARKADAŞA KATILIYORUM ÇOOOOK HAKLI BEN MALATYADAYIM VODAFONE ŞEBEKE AYDA BİR KOMPLE GİDİYOR 1 2 saatte de zor geliyor soruyorum sözde bakım çalışmasıymş ben diğer hatlarıda kullandm hiçbrnde böyle bişey görmedim kardeşim yaa ayda bir her ay bakım çalışması yapılıyosa bile demek altyapı sağlam değil habire bakım yapıyolar ayda bir

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar yalan bari söylemeyin ben kulanıyorum hiçbi problem yok vodofonda güzel internete giriyorum nevşehirin bi köyündeyim ilçede 3g yok bizim köyde 3g var hemde çekiyor valla vodofon dogru sölüyor memmun kalmassa paran iade dogru söyemiş vodofone turkcell yüzde 100 dah iyi çekiyor turkcell genelde ogu tarafına yatırım yapıyor ama vodofone genelde her yere yatırım yapıyor

--------------- Ekleme ---------------

n73'le vodafone üzerinden 100kb/s download ve 50 kb/s upload hızına ulaştım, ve vodafone bence 1 numara
evet kardeş bence haklısın vodofone 1 numara

--------------- Ekleme ---------------

vodafonaa sorarsanız en iyi o ama ben de kullanıyorum ama ekonomik olduğu için malesef,,,1 sene önce modem aldım çok pişman oldum hiç tavsiye etmem ve o kadar şikayet ettim ama benden 1 yılda çatır çatır aldılar,,,paranız varsa turkcell derim kesinlikle
BENDEN SÖYLEMİSİ KİMSE turkcell KULLANMASIN turkcell VIN ALMIŞ ARTAKDAŞ ANKARADA EVİNDE 2 GEYİ ZOR KULLANMIŞ BENCE PARANIZ VARSA VODOFONE DERİM VODOFONEDEN VAZGEÇMEYİN DERİM turkcell SÖMÜRÜCÜ YALN SÖYLÜYOR İNANMAYIM BEN turkcell HAT KULLANDIM KONTÜRLERİM ÇATIR ÇATIR GİTTİ SONRA HATTIMI VODOFONEYE GETİM ŞİMDİ ÇOK MEMMUNUM BEN BEN VIN KULLAMDIM GÜZEL ŞİMDİ CEPTEN İNTERNET SINIRSIZ KULLANIYORUM 8 TL SINIRSIZ BU SADECE VODOFONDA VAR turkcell:nono::nono::nono::nono::megafon::megafon: turkcell KULLANMAYIN KAZIK YEMEK İSTEMİYORSANIZ BENDEN SÖYLEMESİ:megafon::megafon:

Yarali59

Yarali59

Üye
Konu güzel arkadaşa katılıyorum Turkcell'in 3g'siz internetine, vodafonun 3g interneti bedel. Ama bizde ne yapalım mecbur geçtik vodafon'a konuşma ve internet bakımdan hesaplı diye.. :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
arkadaşlar çekim gücü diyorlar ama 3g bile zor çekiyor at yalanı öp inanı fakat vodafone internet 1 numara sürekli kullanıyorum cafede bile 100 kb 100 kb indiriyor vodafone de 150 200 kb arası indiriyor

besir06

Üye
vLLa vodafone hattı sırf internet ve sms icin aldım 30 lira yükleyince bi sms atıon 40 krş gerisi beleş bizim ankara oldu icin 3,5 g ama sinyal turkcell kadar iyi değil sözde ankara merkez cekmesi lazımken 3 çizgi en fazla 4 cizgi ama turkcell gibi pahalı kullanmaktansa vodafone kat kat daha iyi

kaba.sakaL

kaba.sakaL

Üye
Vodafone qüzeL avantajLarıyLa kampanyaLarıyLa fakat bazen şebeke sorunu yaşadıqımız OLmuyor deqiL...

gta

gta

Üye
ben bursadayım benimde çekmiyordu telefona format attım geçti 3230

Üst Alt