çekim gücü yalanı

Sponsorlu Bağlantılar

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
katılıyorum geçen hafta denizli merkezde yagmur yagdıgı için hat 1 saat çekmedi

crazypaker

crazypaker

Üye
arkadaşlar vodafone kullanıcısıyım ve ankarada mükemmel çekiyor yemin ederim 3,5G olarak daha den bir kare düştüğünü görmedim turkcell ve vodafone ile her iki hatlada görüntülü görüşme denedim turkcellde görüntü ve ses senkron sorunu oluyor görüntü önce ses sonra ulaşıyor yani ağız ve ses bir tutmuyor ama vodafonede böyle bir sorun görmedim vodafone bana kalırsa 3G de türkiye lideridir turkcell düşük hizmet karşılığı yüksek kazanç sağlama peşinde!!!

cocoba

Üye
derdini anlatmayı bilene sorun yok diyorum
öncelikle vodafone hatlı telefonundan bulunduğun yerden KAPSAMA yazıp ücretsiz 3636'ya gönder
3g desteği yoksa müşteri hizmetleri veya vodafone cep merkezlerine ulaşıp kayıt aldırıyorsun
1 hafta içerisinde teknik yardım birimi sana ulaşıyor.
SYG

--mm33rrtt--

Üye
vodafone nun tek önde olduğu teknoloji 3g dir bunun dışında çekim gücü çok zayıftır istanbul da ve izmir de yer yer sorunla karşılaştım bende hatta çoğu yerde ama çektiği yerlerde de 3g kalitesi gerçekten çok yüksek

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Beğenmediysen avea-turkcell dene

gorkemm55

gorkemm55

Üye
evin heryerinde çeken vodafone 3g benim odamda çekmiyor :D

huseyindemirkan

Üye
vodafone un sahibi kim acaba?

alper298

Üye
arkadaş izmirdeim vodafone var b.. gibi -1 katta çekmior kanıtladım

Rich_Toff

Üye
7050 ara onlar sana yardımcı olurlar

asyakup

Üye
21.01.2010 tarihinde açılmış olan 50 adet VODAFONE hattımız için, 20 adet cep telefonu alabilmek amacıyla1 yıllık taahhüt imzaladık. VODAFONE kurumsal satış kanalı –ERSA telekom’dan Pınar ÇUKURYURT ile 11.01.2011 tarihinde görüştüm. Ancak hatlarımızın açılış tarihi 21 Ocak 2010 olmasına rağmen, taahhüt imzaladığımız tarihin VODAFONE sistemde 21 mart 2010 sonu olarak gözüktüğünü ifade etti.

Bunun üzerine VODAFONE’un Kurumsal Satış Kanalı Ersa Telekom müdürü Metin SARIFAKIOĞLU (546 7101714) ile 11.01.2011 tarihinde görüştüm. Konuyu araştıracağını söyleyen metin beye hatlarımızın açılış tarihi (21.01.2010), hatların bize teslim edildiği tarih (25.01.2010) bilgilendirmesi hem sözlü hem de mail aracılığı paylaştım. 24.01.2010 tarihine kadar her gün konu hakkında bilgi alabilmek için Metin SARIFAKIOĞLU’nu günde en 4-5 kez aramama rağmen telefonlarıma hiç çıkmadı.
Bu durum üzerine VODAFONE müşteri hizmetleri merkezini 20.01.2010 tarihinde arayarak 549 3670003 numaralı hat üzerinden bir şikayet kaydı oluşturuldu ve 72 saate kadar dönüş yapılacağını ifade edildiği halde bugüne kadar bilgi vermedi.

Sonuç olarak 1 yıllık taahhüt anlaşmamız sona erdiği halde, VODEFONE hatlarımızı kapatmamıza izin vermiyor. Anlaşmanın sona erdirilerek 21.01.2011 tarihinden sonra ödemek zorunda kaldığım faturaların iptal edilmesini talep ediyorum.

Şuanda kurumsal olarak 75 adet AVEA hattı kullanıyoruz. Hizmet kalitenizden, hatların çekim kalitesinden, kurumsal satış kanalınızdan, satış sonrası hizmetlerinizden, müşteri hizmetleri merkezine yapılan şikayetlere dönüş yapmamanızdan HİÇ AMA HİÇ memnun değiliz.

kol@j

kol@j

Üye
en azından 8 tl ye sınırsız veriyor..

bir yerden verirken öbür taraftan toplar...

ARSxm

ARSxm

Üye
Belki numaranın bağlı olduğu istasyonda sorun vardır. Biri Ankara'da, diğeri İstanbul'daydı yanlış hatırlamıyorsam. Benimki Ankara'ya bağlıydı(arayıp öğrenmiştim) en fazla 2-3 diş çekiyordu. Onu kapattırıp yenisini aldım. Şu an gayet iyi. (telefon aynı telefon, servise de gitmedi) Belki işinize yarar.

phasan

phasan

Üye
nevsehir merkeze 30 km uzaklıkta 3g ful çekiyor ben vodafondan memmunum

ejdermamut

ejdermamut

Üye
beyenmiyosan trkcl geç kazık net frsatlarından yararlan

ensarb

Üye
sikayetvar.com da bu sorunu dile getirebiliriz. Ne kadar çok kişi yazarsa o kadar etkili olur.

AhmetFevzi

AhmetFevzi

Üye
arkadaslar ben konya-aksaray-karaman-antalya-burdur-isparta bolgesi Turkcell bço tasoreninde (baz istasyon montaj, bakim ariza) calisiyorum, Turkcell vodafone dan gercekten iyi cekiyor ama bu hizmetin bedeli olarakta pahali bir operator. Biz Turkcell Star Paket Sirket hatti kullaniyoruz fakat herkeste yok malum ben kendim sahsi telefonumda Turkcell kullaniyorum 300dk 3000 sms 29tl fkt sahsen Vodafone 500dk 5000sms tarifesine gecip 7.99 a cepnet paketi alicam . Kimi yerlerde cekmeye bilir ama sonucta dahacok konusturuyor ve daha ucuza internet veriyor. benim hattimda nete girdigi an 2.5tl isliyor. bence ne olsa vodafone ucuz.

Master_sezer

Master_sezer

Üye
vodofone çekim gücüne o kadar güveniyormuş ki 1 ay deneyip memnun kalmassanız paranız iadeymiş ben antepde oturuyorum merkezden bile internete girerken sayfa açlmıyor hata veriyor merkezden 20 km uzaktadi bir yerde çekmiyor milleti kandırmayı ne kadar seviyorlar bunlar yav g.antepde oturuyorum 3g kapsamı alanına giremiyorum daha millette 3g diye egde interneti satyorlar yazık yav bumu hizmet milleti kandırmakmı
Kardeşim Telefonunda Bir Sorun Var Belki Gayet İİ Çekiyor
:hmmm

zaza

zaza

Üye
ben yerin dibine iniyorum urfadaki mağralara giriyorum 3g bile çekiyor bence tellerde sorun var 6630 telim vardı zar zor çekiyordu o yerlerde e71 aldım 3g fulltime çekiyor

phasan

phasan

Üye
vodafondan memmunum

Üst Alt