maemo Email ayarlari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
maemo Email ayarlari
arkadaslar cihaza flash attim email ayarlarini nasil yaparim yardim bekliyorum lutfen

NR6630

NR6630

Üye
arkadaslar cihaza flash attim email ayarlarini nasil yaparim yardim bekliyorum lutfen
slm önce oraya gel fakat internet açık olsun..tıkla mevcut bağlantı soracak bağlantını seç ve sonraki aşamaya geç msn adresini ister yada diğer e-mail adresin neyse onu gir şifreni gir onu doğrula. isim yaz kaydet çık ben 5 dk da yapmıştım:oke: daha detaylı akşam anlatırım şuan net bağlantım yok:oke:

NR6630

NR6630

Üye
NOT TÜM BUNLAR YAPILIRKEN NET BAĞLANTIN AÇIK OLCAK slm mami menü-e-posta-ayrlar-yeni hesap oluştur-(örnek mami için) servis sağlayıcı,hotmail-bölge,almanya-hesap adı,mami--sonraki adım isim,mami-kullanıcı adı,mamieuro-şifre,msn şifreni gir-E-posta adresi,[email protected]sonraki adım burda hiçbirşeye dokunma kaydet ve çık ve sonra menüden e-postaya geldiğinde ayarlardan güncelleme seçeneğini 5dk yap zaman olarak tabi sana kalmış 1 saat da olur.. artık kullanmaya hazırsın.:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
oguzcum fatura 99 ytl geldi..insanin aldigi ilk mail fatura olurmu ya:(
nadir baskan tesekkurler yardimin icin.

--------------- Ekleme ---------------

pardon nadir yazdim nurettin baskan saolasin

NR6630

NR6630

Üye
pardon nadir yazdim nurettin baskan saolasin[/QUOTE]
önemli değilkardeş rica ederim:oke:

acu540

Üye
yaw bu mail ayarlarını yaptım mailleride alabiliyorum ama dosya eklenmiş maili açamıyorum. mail açılıyomuş gibi oluyo sonra hop gelen kutusuna geri dönüyo. napcaz başına gelipte çözebilen var mı?

NR6630

NR6630

Üye
yaw bu mail ayarlarını yaptım mailleride alabiliyorum ama dosya eklenmiş maili açamıyorum. mail açılıyomuş gibi oluyo sonra hop gelen kutusuna geri dönüyo. napcaz başına gelipte çözebilen var mı?
bende hepsi açılıyo galiba sendeki ayarlarda bir problem var yeniden ayar yap bence:oke:

acu540

Üye
hocam ayarları yeniden yaptım ama olmuyo pdf yine açılmıyo resim falan gelince açılıyoda pdf olmuyo

NR6630

NR6630

Üye
pdf leri ozaman en yakın zamanda deneyip yazacağım akşama. benim adrese bir pdf mail atsana
[email protected] birtane at bakalım akşama deneyip yzayım sana

acu540

Üye
bi tame attım pdf sana bakalım sende açacakmı?

NR6630

NR6630

Üye
ok kardeş deniyorum yarin öğlen yazacam merak etme tamam:oke: şuan netim yok işten wi-fi ile gircem

sanal alem

sanal alem

Üye
benim de bu konuda bi sıkıntı var. mail ayarlarımı hotmail hesabıma göre yapıyorum sorun yok. mail alıyorum gönderiyorum fakat mail göndermek için kişi eklemek istediğimde kişi yok diyor. yani kişilerim görünmüyor. gönderecegim adresi elimle yazmak zorunda kalıyorum. artı IM hesaplarında msn yi kaydetmiştim rehber ile mail adrslerini birleştirmiştim. yani rehberimde arkadaşlarımın numaralarının yanında mail adresleri de mevcut buna ragmen mail için kişi ekle dediğimde kişi yok diyor :off: ne yapmam lazım?

NR6630

NR6630

Üye
bi tame attım pdf sana bakalım sende açacakmı?
evet bende açtı hemde bomba gibi... sendeki problemi anladım ben. bak gelince aldım hemen sendeki pdf mailini ve sayfa boş gözüküyo ama yukarda ise pdf isimli mailinin adı yazıyo ona bas hemencik açıldı valla.:oke::oke::oke:

benim de bu konuda bi sıkıntı var. mail ayarlarımı hotmail hesabıma göre yapıyorum sorun yok. mail alıyorum gönderiyorum fakat mail göndermek için kişi eklemek istediğimde kişi yok diyor. yani kişilerim görünmüyor. gönderecegim adresi elimle yazmak zorunda kalıyorum. artı IM hesaplarında msn yi kaydetmiştim rehber ile mail adrslerini birleştirmiştim. yani rehberimde arkadaşlarımın numaralarının yanında mail adresleri de mevcut buna ragmen mail için kişi ekle dediğimde kişi yok diyor :off: ne yapmam lazım?
ok kardeş seninkinede bakıyorum yarın:oke::oke: çözersem iyi olcak

sanal alem

sanal alem

Üye
çözersek iyi olur kardeşim. saol :oke:

NR6630

NR6630

Üye
Sende sağol kardeş yarın akşam bu satte yazarım.. şuan wi-fi yok yoksa şimdi denerdim

acu540

Üye
evet bende açtı hemde bomba gibi... sendeki problemi anladım ben. bak gelince aldım hemen sendeki pdf mailini ve sayfa boş gözüküyo ama yukarda ise pdf isimli mailinin adı yazıyo ona bas hemencik açıldı valla.:oke::oke::oke:

ok kardeş seninkinede bakıyorum yarın:oke::oke: çözersem iyi olcak

Bende 2 tanemi mail geldi sana bende hep tek gözüküyor eklentili gözüküyor ama açamıyor gerçi bugün bi tane maili açabildim ama resimli idi bu seferde mail deki resimler felan görülmüyor x işareti var resimlerin yerinde saçmaladı iice

NR6630

NR6630

Üye
Bende 2 tanemi mail geldi sana bende hep tek gözüküyor eklentili gözüküyor ama açamıyor gerçi bugün bi tane maili açabildim ama resimli idi bu seferde mail deki resimler felan görülmüyor x işareti var resimlerin yerinde saçmaladı iice
yok senden 1 tane geldi ama oda resimli gibiydi sanki matematiksel bi şema vardı içinde soru sayfası gibiydi evet:oke: ama tek mail geldi tekrar at istersen resimli olanı deneyelim bakalım

çözersek iyi olur kardeşim. saol :oke:
evet kardeş senin sorununa gelince durum şu senin dediğin olay ben pr1.1de yapmıştım aynen dediğin gibi orda kişileri görüyordu ekliyordum ama pr 1.2 de bu teknik değişti bayağı denedim ama halen boş gözüküyo rehbere eklememe rağmen kişi ve adresleri. ama denemeye devam ediyorum halen yapınca hemen yazarım buraya:oke::oke:

sanal alem

sanal alem

Üye
evet kardeş senin sorununa gelince durum şu senin dediğin olay ben pr1.1de yapmıştım aynen dediğin gibi orda kişileri görüyordu ekliyordum ama pr 1.2 de bu teknik değişti bayağı denedim ama halen boş gözüküyo rehbere eklememe rağmen kişi ve adresleri. ama denemeye devam ediyorum halen yapınca hemen yazarım buraya:oke::oke:[/QUOTE]

görünmüyor bende deniyorum :) olmuyor.. :hmmm

NR6630

NR6630

Üye
yaw aslında kişi aktar falan diyorya heaplardan birini açınca bence aslında ordan biyerden olacak gibi ama tam deneyip yazacam deiğim gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt