slm önce oraya gel fakat internet açık olsun..tıkla mevcut bağlantı soracak bağlantını seç ve sonraki aşamaya geç msn adresini ister yada diğer e-mail adresin neyse onu gir şifreni gir onu doğrula. isim yaz kaydet çık ben 5 dk da yapmıştımarkadaslar cihaza flash attim email ayarlarini nasil yaparim yardim bekliyorum lutfen
daha detaylı akşam anlatırım şuan net bağlantım yok
arkadaslar cihaza flash attim email ayarlarini nasil yaparim yardim bekliyorum lutfen
?
bende hepsi açılıyo galiba sendeki ayarlarda bir problem var yeniden ayar yap benceyaw bu mail ayarlarını yaptım mailleride alabiliyorum ama dosya eklenmiş maili açamıyorum. mail açılıyomuş gibi oluyo sonra hop gelen kutusuna geri dönüyo. napcaz başına gelipte çözebilen var mı?

ne yapmam lazım?evet bende açtı hemde bomba gibi... sendeki problemi anladım ben. bak gelince aldım hemen sendeki pdf mailini ve sayfa boş gözüküyo ama yukarda ise pdf isimli mailinin adı yazıyo ona bas hemencik açıldı valla.bi tame attım pdf sana bakalım sende açacakmı?

ok kardeş seninkinede bakıyorum yarınbenim de bu konuda bi sıkıntı var. mail ayarlarımı hotmail hesabıma göre yapıyorum sorun yok. mail alıyorum gönderiyorum fakat mail göndermek için kişi eklemek istediğimde kişi yok diyor. yani kişilerim görünmüyor. gönderecegim adresi elimle yazmak zorunda kalıyorum. artı IM hesaplarında msn yi kaydetmiştim rehber ile mail adrslerini birleştirmiştim. yani rehberimde arkadaşlarımın numaralarının yanında mail adresleri de mevcut buna ragmen mail için kişi ekle dediğimde kişi yok diyorne yapmam lazım?

çözersem iyi olcakevet bende açtı hemde bomba gibi... sendeki problemi anladım ben. bak gelince aldım hemen sendeki pdf mailini ve sayfa boş gözüküyo ama yukarda ise pdf isimli mailinin adı yazıyo ona bas hemencik açıldı valla.
--------------- Ekleme ---------------
ok kardeş seninkinede bakıyorum yarınçözersem iyi olcak
yok senden 1 tane geldi ama oda resimli gibiydi sanki matematiksel bi şema vardı içinde soru sayfası gibiydi evetBende 2 tanemi mail geldi sana bende hep tek gözüküyor eklentili gözüküyor ama açamıyor gerçi bugün bi tane maili açabildim ama resimli idi bu seferde mail deki resimler felan görülmüyor x işareti var resimlerin yerinde saçmaladı iice
ama tek mail geldi tekrar at istersen resimli olanı deneyelim bakalımevet kardeş senin sorununa gelince durum şu senin dediğin olay ben pr1.1de yapmıştım aynen dediğin gibi orda kişileri görüyordu ekliyordum ama pr 1.2 de bu teknik değişti bayağı denedim ama halen boş gözüküyo rehbere eklememe rağmen kişi ve adresleri. ama denemeye devam ediyorum halen yapınca hemen yazarım burayaçözersek iyi olur kardeşim. saol![]()

[/QUOTE]
olmuyor..