installous dan oyun vb uygulamalar indirmek icin bildiginiz guzel bir site varmi lutfen?

Sponsorlu Bağlantılar

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
installous dan oyun vb uygulamalar indirmek icin bildiginiz guzel bir site varmi lutfen?
lutfen yardim

kuwaie

kuwaie

Üye
Zaten installaus'un seach kısmına istediğini yazıyorsun ve indiriyorsun. İnstallaus kendi başına bir indirme programı :D

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
bendeki galiba cok eski surumu benimki safari gibi ama indirme ozelligi ipa olmayinca calistirmiyor ben bi guncelleme yapimm en iyisi

--------------- Ekleme ---------------

installous cydiadan silip bastan yukluyorum son surumunu ama ole search filan yok sey gibi ya safari gibi ama istedigini indirebiliyorsun ama sadece ipa olanlari sen bana en iyisi uzantisini verde ben cydiadan yuklim source olarak

elizkundura

elizkundura

Üye
Sinfuliphonerepo.com bunu gir super

rapege

rapege

Üye
0la olanını yapmadıysan yazmak zorundasın ama ben 0la olanını yazmıştım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
install0us 3 sürümü çok güzel.

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
tmmdir ben en son surumunu yukledim roket gibi calisiyor igo filan indirdim

ysf1907ysf

Üye
arkadaşlar bu konuda bende yardım istiyorum çok acil bir iyilik yapın bana, installausdan indirme yapıyorum download yapıorum ordan bir kaç site ver,yor ordan indiriyorum farklı farklı ama yarıyı gecince duruyor ve devam ettiremiyorum çözemedim bana bi yardımcı olurmusunuz??? download yaptıkdan sonra sitemi secmem lazım . bu işlemleri ı phondan yapıyorum.:hmmm

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
installous 3 kullann zaten kullaniyorsan sil bastan yuklu installousu

ysf1907ysf

Üye
bumu yani :)

--------------- Ekleme ---------------

installous 3 kullann zaten kullaniyorsan sil bastan yuklu installousu

msn versem 2 dakka bana msn den anlatırmısın ?çokk önemli çünkü lütfen

serhad-gla