Wennto F8 Gps

Sponsorlu Bağlantılar

farizabi

Üye
    Konu Sahibi
Wennto F8 Gps
Wennto F8 Gps Dosyalari Lazim Gönderirmisiniz..1

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
kardes onları gonderme ımkanı bıraz zor cunku dosyaları senın bulndugun mekana ıle sehıre gore ındırdıgı ıcın senın wap ıle baglanarak ındırmen daha faydalı olacaktır saygılar.

farizabi

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalar Yeterki Olsun İndirmesi Kolay =)

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Sana söyleyim istediğini yap yinede yirmitlyi puf olacak.

erkanyldz

Üye
arkadaslar 1 hafta once wentto f8 aldım gayet cok memnum tabı yazılımda bı soru yok fakat mesaj yazmak icin tusları cok kucuk ve kalemlık yerı yok bence paramın hakkını fazlasıyla vermıs...

--------------- Ekleme ---------------

benim sorunum wennto f8 gidecegim yeri nasıl ayarlıcam anlamdım gitti mesela sokak kavsak cevre tesisiler falan yazıyor tamam gayet hosta ornegın ben sadece semt secmek ıstıyorum ama benden illakıne ya yavsak yada sokak istiyor benb sadece semt ıstoyrum bunu hakkında bana bılgı verırısenız cok sevınırım

pardon ozur yavsak yanlıs yazdım kavsak olcaktı:))

farizabi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar 1 hafta once wentto f8 aldım gayet cok memnum tabı yazılımda bı soru yok fakat mesaj yazmak icin tusları cok kucuk ve kalemlık yerı yok bence paramın hakkını fazlasıyla vermıs...

benim sorunum wennto f8 gidecegim yeri nasıl ayarlıcam anlamdım gitti mesela sokak kavsak cevre tesisiler falan yazıyor tamam gayet hosta ornegın ben sadece semt secmek ıstıyorum ama benden illakıne ya yavsak yada sokak istiyor benb sadece semt ıstoyrum bunu hakkında bana bılgı verırısenız cok sevınırım

pardon ozur yavsak yanlıs yazdım kavsak olcaktı:))

Benim Bilidğime Göre Gps Dosyasi İLe Göre İNdio Edirnedesen Edirnenin Haritasi İnio

farizabi

Üye
    Konu Sahibi
Yok Mu Yardimci Olacak Biri =(

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Kardeşim uydu konumlamayı tamamlandı deyince istediğin haltı ye!

farizabi

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim uydu konumlamayı tamamlandı deyince istediğin haltı ye!

Senin Yaşın Kaç Bana Kardeşim Diosun O Dosyalar Oldukdan Sonra Olur Sonuçta O Dosyalara Çallışıo Gps İN Açtın mı Yeni Bölge İnecek Ve Sorun Kalmıcak

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Sen ilk önce insan gibi davran ondan sonra ortaya çık, lafın gelişi söyledim eğer sana dokunduysa özür dilerim.

Hem sen kim oluyorsundakardeşimin alamını bilmiyorsun.

farizabi

Üye
    Konu Sahibi
Sen ilk önce insan gibi davran ondan sonra ortaya çık, lafın gelişi söyledim eğer sana dokunduysa özür dilerim.

Hem sen kim oluyorsundakardeşimin alamını bilmiyorsun.

Ben İnsan Gibi Davraniom İnsan Gibi Rica Ettim Senden Sen Yirmi Lira Yirmi Lira Başka Bi Şey Demiom

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
bence çok iyi ve güzel

Premax

Premax

Üye
wentto f8 orjinal gps dosyaları cok yakında:good:

• Beğen
Tepkiler: burakfb1

a-m-e-t

Üye
Premax şu gps dosyaları ne kadar yakında ? banada acil lazım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt