x2-c3-samsung shark- veya ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
x2-c3-samsung shark- veya ???
evet arkadaşlar telefon alacağım en fazla 400 tl civarı olsun istiyorm . acaba x2-c3-shark tan hangisinin kullanımı daha kolay ? daha şık ? yani hangisini tavsiye edersiniz veya sizin tavsiye edeceğiniz 400 lira civarı fiyatta bir telefon varmı ???

futbol123

futbol123

Üye

bu telefonlardan birini alabilirsiniz

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
benm yazdıklarımı tavsiye etmiyomusunuz ? ve sebebini açıklarsanız çok memnun olurm .

ve tavsiye ettiklerinizden c5 in c3 ten iyi yanları neler ?

futbol123

futbol123

Üye
x2 nin symbian özelliği yok 3gde yok ama aynı fiyata 3gli gps li ve symbianlı telefon alınır samsung c3 içinde geçerli
dokunmatik bir şey istiyorsanız nokia 5230 ben wifi kullanırım diyorsanız bi 50tl daha ekleyip wifili 5800 alabilirsiniz
ama dokunmatik istemiyorsanız 6720c yada 6730c almanızı tavsiye ederim

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
3g olmayan telefonlardan internet paketiyse internete girilebilinirmi ? ve symbian ın normal işletim sistemlerine göre ne farkı var ?

futbol123

futbol123

Üye
3g olmayan telefonlardan internet paketiyse internete girilebilinirmi ? ve symbian ın normal işletim sistemlerine göre ne farkı var ?
internete girilebilir ama 3g olmadığı için yavaş açar. 3g olsa hızlı interrnet açar.
symbian işletim sistemi daha hızlı ve daha çok uygulama ve oyun daha çok yükler..

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
ben n79 kullandım symbianlıydı sanırım ama pek memnun değildim değiştirdim. x3 te kullandım ondan daha çok memnundum . x2 de x3 gibidir diye düşündüm . ve c3 te de wi-fi var internet için uygun gibi . c3 satışa çıktımı şuan ? ve tavsiye edebileceğiniz başka telefon varmı ?

--------------- Ekleme ---------------

????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt