4.1 jb çıktı arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.1 jb çıktı arkadaşlar...
Beklenen jb çıkmış bulunmakta telefonum jb olduğundan bunu kullanamıyorum ama
yapamıyanlar için küçük bi açıklama eğer vista veya win 7 kullanıcısıysanız güvenli çaıştırın programı ya da xp de deneyin blackra1n de de bu gibi hatalar mevcuttu jb için
Arkadaşlar şuan için beta geohot kararlı sürümüde yayınlayacak.

Desteklediği cihazlar arasında iphone 3g ve ipod 2g yoktur bilginize

Unlock ise henüz çıkmamıştır telefonu sim kilitli olup unlock yapanların 4.1 e yükseltmemeleri gerekir aksi taktirde baseband yükseldiği için cihazlarında ki unlock kaybolacaktır.

Son açıklamalara göre beta da eksiklikler mevcut 3gs new botroomlarda çalışmıyor ama çalışacak limera1nde eksik dosyalar varmış onlarda eklenip beta olmayan bi sürüm sunacak geohot

Desteklenen modeller
iPhone 3GS
iPod Touch 3G
iPad
iPhone 4
iPod Touch 4G

alıntıdır...

limera1n i kurmak için telefonu dfu moduna alacaksınız.onun içinde home tuşu ile power tuşunu kullanın.telefon açıkken home tuşu ile power tuşuna basılı tutun telefon kapansın elinizi power tuşundan çekip bekleyin home tuşuna basılı tuttun itunes restore moduna geçer.telefon açılır ama siyah bir ekran olur o zaman limera1n i çalıştırın.

yapamayanlar için videolu anlatım ekledim.

videolar alıntıdır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Maconis ve cellatkral

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar 3gs newbotromlar yapmasın daha çıkmadı.kararlı sürüm çıkana kadar bekleyin birkaç günden çıkacak.ayrıca yurtdışı olupta unlock bekleyenler yapmasın unlock henüz çıkmadı.

hakankurban

hakankurban

Üye
NOT: Limera1n, elinizdeki tüm iOS cihazlarını jailbreak yapabiliyor. Sonsuza dek. Apple birkaç ay içerisinde düzeltme yapıp yeni bootrom’lu cihazlar sürmeden yükünüzü tutun deriz.
NOT 2: Geohot, sayfasında Chronic’i doğru şeyi yapmaya yönlendirmek istediği için erken yayınladığını söylüyor. Yani Chronic, elindeki Greenpois0n’u mecburen bekletecek. Bekletmesi gerekiyor. Bizce de Dev Team görüşüne göre de doğru olan bu. Greenpois0n, bir sonraki bootrom güncellemesini beklemeli. Böyle değerli bir exploit, Apple’a Geohot’ınki ile beraber feda edilmemeli. Ve hem Geohot’ın dediğine göre, bootrom’daki kod, iOS’a dahil olan iBoot ile neredeyse benzer. Apple ise yeni firmware’lerdeki iBoot’larda Geohot’ın kullandığı açığı kapatmış. Yani bu demek oluyor ki Apple, Geohot’ın kullandığı gedikten haberdar. Bir zaman sonra yeni bootrom’lu cihazlar çıkarıp muhtemelen kapatacak. İşte o zaman dua edelim ki gün, SHAtter günü olacak! Doğru olan SHAtter’in yeni bootrom’ları beklemesi.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
biz şimdi 3gs yapamcazmı Allah Allah başlıcam lan artık

--------------- Ekleme ---------------

3gs 4.1 az once jb yaptım hayırlı olsun herkeze

Nadir kardeş iphonmda şu anda cydia ve limar1an yuklu peki bu cydia yukledkten sonra ne yapıcaz jb tamam lanmışmı oluyo ?

nadir kardes benim işe bir el at cydia yuklendı limar1an oldu ama aşağıdaki resme bir bak oyun atarken şu hatayı veriyo

cmlkrc

cmlkrc

Üye
cihazım 3gs newbotroom limera1n ile kırıldı ekanda yeşil bir damla geldi ona yıklayıncada menüsüne girip cydia yı kuruyosunuz yanlız unlock yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tekrar söyleyim yurtdışı olupta unlock ile kullanan ve şu an unlocklu kullananlar hiç denemesin.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
nadir kardes unlock ne zman çıkar sence

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Nadr resmdki htyi nden vryo oyun atarken

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bazı yerlerde kasıma kadar çıkmaz deniyor bazı yerlerde birkaç güne çıkar deniliyor.bekleyip göreceğiz.ama geohot el attıysa fazla beklemeyiz bana göre.

cptalperen

cptalperen

Üye
nadir şimdi bunla simfree 4.0.2 iphone4u 4.1 e yukseltip jb yapabilirm yani ??

cmlkrc

cmlkrc

Üye
ne bicim iş bu ya ne anladım ben o zman cydia dan???

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bi ust msjmda resm vr bkrsan bi orrya jb yptm cydia ykldm oyn atrkn itunstn o htyi vryo bir bk bndan onceki yrumumda var

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cydiaya cydia.hackulo.us source unu ekle ordan appsync 4.1 i yükle tekrar istediğin programı yükle.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
eyw çok sağolasın hemen denıyorum

hamsikoli

Üye
yurt dışından gelen semfree 4.1 . bu jailbreak yapsak bir sorun yaşarmıyız. ve jailbreak yapanlar memnunmu bir sorun varmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yurt dışından gelen semfree 4.1 . bu jailbreak yapsak bir sorun yaşarmıyız. ve jailbreak yapanlar memnunmu bir sorun varmı
freesim yani simkilitsiz ise yapabilirsin,ben bir sorun yaşamadım.telefon modelin ne?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
cydia.hackulo.us bunu nasıl yapıcaz anlıyamadım ya telden mı pc den biraz açıklaran sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telden canım.cydiayı açıyorsun manage kısmına geliyorsun,yukarda edite basıyorsun modify diyorsun ortada bir pencere açılır oraya o linki yazıyorsun ok diyorsun ekliyor.sonra eklediğin yeri açıp appsync for 4.1 i yükle.

hamsikoli

Üye
freesim yani simkilitsiz ise yapabilirsin,ben bir sorun yaşamadım.telefon modelin ne?

İphone 4 Firmware 02.10.04 (4 veya 4g farklımı yada bu hangisi bilmiyorum)
ve birsoru daha . itunes ten normal backup tıklayıp backup aldım(umarım doğgru yaptım) bu jailbreak denedikten sonra bir sorun olursa itunes den restore edip orjinal eski haline donebilirmiyim ?

Üst Alt