Birbirine Zıt yorumlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasansafaa

Üye
    Konu Sahibi
Birbirine Zıt yorumlar
Arkadaşlar isteğim wifi özelliği bulunan /msn-face -forum sistemleri için /ve mp3 dinleyebileceğim bir telefon almak...Bütçe 300 den yukarı çıkmıyor malesef neyse trident almaya karar verdim daha doğrusu t11 araştırdım...Forumdaki konulara baktım..Şimdi anlamadığım;

Bir arkadaş telefonu övüyor diğer arkadaş yerin dibine sokuyor :) Kimi nete giriyorum rahat diyor kimi ise giremiyorum diyor :)Kimi oyun yükledim diyor kimi beş para etmez diyor:)...Boyle daha bir sürü yorum var..

Tamam çin malı çok performans beklemiyorum tabiki ama burda hangi yorum daha doğru anlamadım..Tabiki kişinin beklentisine ve kullanımına gore durum değişir ama genel bir gerçek olmalı değilmi..

Lütfen bir arkadaş tarafsız bir şekilde t11 in beklentilerimi karşılayıp karşılamıcanı soyleyebilirmi....

kol@j

kol@j

Üye
daha yeni oturan marka ... hataları çıktıkça daha da düzelecek... T11 en son modellerden olduğu için en hatasızlar arasında olacaktır...

tavsiye ederim...

hayırlı maxicepler...

hasansafaa

Üye
    Konu Sahibi
Sizde mi trident kullanıyorsunuz?Takıldığım nokta wifi nasıl bri kullanıyor diğeri kullanamıyor :S

altanonder

Üye
bence aL şu ana kadar 3 tane Trident cep teLefonum oLdu hepsinden çok memnunum:oke:

nc99

nc99

Üye
wt11 kullanıcısıyım telefon güzel ama sen sen telefonunu aldıktan sonra ses yükseltme koduna girme ben girdim şu an internete girmiyor GPRS sorun var heralde aldığım zaman giriyodu bence mükemmel telefon mesaj yazmasu daha süper bence..............

hasansafaa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonu aldım wifi den girmeyi denedim ancak bağlantı yok dedi ..Oncesinde yapılması gereken bir ayarı varmı acaba??

eiup

eiup

Üye
w980 al tavsiye ederim hiç sorunu yok zaten çift hatlı 3g li wifi li çift işlemci türkiyede tek cihaz baska markalar yapsa kaca satarlar allah bilir çok memnunum wifi çok hızlı dokunmatiği digerlerine gore çok hassas ve hızlı java programlanini yukleye biliyorsun sıfır sorun yani ..........

hasansafaa

Üye
    Konu Sahibi
w-t11 aldım bugun elime ulaştı ancak wifisi çok iyi çekmiyor sanırım arkadaş samsung ile bağlnıyor ben aynı yerden deniyorum sinyal çok zayıf diyor dolayısıyla bağlanmıyor :)

wasathh

Üye
w-t11 aldım bugun elime ulaştı ancak wifisi çok iyi çekmiyor sanırım arkadaş samsung ile bağlnıyor ben aynı yerden deniyorum sinyal çok zayıf diyor dolayısıyla bağlanmıyor :)

olsun o kadar da fiyata bakarak:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

wt11 kullanıcısıyım telefon güzel ama sen sen telefonunu aldıktan sonra ses yükseltme koduna girme ben girdim şu an internete girmiyor GPRS sorun var heralde aldığım zaman giriyodu bence mükemmel telefon mesaj yazmasu daha süper bence..............

garantiye yollasana halletsinler:oke:

ilker1980

ilker1980

Üye
Selam Arkadaşım, ben Trident WT-11 telefonunu alalı neredeyse 5 ay olacak. Telefondan gayet memnunum. Çok ihtişamlı olmasada emsalleriyle kıyaslayınca gayet iyi. Telefon hakkında şunları sıralayabilirim.

1- dizayn ve tasarım olarak gayet şık. hafif ve ergonomik.
2- bir çok fonksiyonel özellikleri üzerinde barındırması ve hepsinin sorunsuz çalışması gayet iyi. (dual sim-wifi-bluetooth vs.)Şu ana kadarda bir sorun yaşamadım.
3- Sorunsuz olarak gprs wap üzerinden nete edge hizinda baglanmasi. gayet iyi. defalarca hemen hemen her ortamda nete bağlandım.
4- 2mp digital kamerası vasatın üzerinde. genel itibariyle herkesin işini görecek kalitede. ama flash zayıf.
5- işletim sistemi standart ama üzerinde ki sosyal network ağların bağlantıları java desteği msn ve internet browser olarak miniopera olmasi gayet iyi ve hepsi sorunsuz çalışıyor. skype de olsaymış daha da iyi olurmuş. Skype'yi sitesinden telefona yüklemek istedim fakat telefonumun modelini tanımadı. Onu yükleyemedim.
6- cihaz üzerindeki tounchpad gayet iyi. menüler arasında hızlı dolaşmaya gayet elverişli. tounchpad hiz ayarlarını yapmakta mümkün.
7- cihazin 3gp disinda mp4'ü desteklemesi gayet iyi. Fakat benim gibi ilk defa kullananlar sanırım tam ekrana geçmekte zorlanmışlardır. * ( yıldız) tuşuna basınca tam ekran oluyor.
8- herşey iyi diyebiliriz fakat telefonun hoporlörleri vasat. kulaklıkla müzik dinlediğinizde ise net ve harika bir kalite ile karşılaşıyorsunuz 3d surround - ekolayzer ve alt seçenekler gerektiği gibi gayet güzel verim sağlıyor.
9- son olarak telefonun zayıf kaldığı bir konuda görüşmede sesin yeterince güçlü olmaması, bu durum kulaklıkla kullandığınızda değişiyor. kulaklıkla görüşme yaptığınızda ses gayet net ve güçlü olarak düyülüyor.
10- Ayrıca bilgisayarınızla rahatlıkla sekronize olabiliyor ( Tabi gerekli PC Suit yazılı ve Driverler yüklendiğinde.)
11- Eğer kullandığınız hattın data-faks gönderme gibi özellikleri açıksa rahatlıkla faks'ta çekebilirsiniz.

sonuç itibariyle bu fiyata bu kadar özelliği içinde barındıran bir telefon olması sebebiyle alınabilecek bir telefon. ben aldığıma memnunum. umarım burada yazdıklarım bu telefona ilgi gösteren arkadaşlara yardımcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt