n97 sorunu yardim arkadaslar :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

whophoper

Üye
    Konu Sahibi
n97 sorunu yardim arkadaslar :(
arkadaslar tlfnum depo hafizasindaki resim video mp3 kisacasi hicbirini kendi foto galerisi ve muzik calarda gozukmuyor sanki bosmus gibi :( mailden resim kaydediyrm yine ortada yok. Hard format attim ama caresiz hicbir degisiklik yok sadece telefon bellegi 58 mb oldu artik hafiza sorunu yasamiyorm sadece ama telefonum tamamen multimedia ozellgini kaybetti ne yapcam caresizim arkadslar fikri olan varmi acaba:vur

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Garantisi Varsa Garantiye Gönder Kardeşim... Yoksa Telefoncuya Götür. En Makul Ve En Doğru Seçimi Onlar Yaparlar.

carizma07

Üye
Arkadaşlar de proplemim hafıza 32gb ama 1 video alamıyor herzaman tekrar ettiği şey "yeterli hafıza yok" bu telefon nasıl birşey anlamadım ipohone wardı sattım bunu aldım ama şuan pişmanım lüten yardım edin arkdaşlr ben mustafa :(

whophoper

Üye
    Konu Sahibi
malesef tlf yurt disi ve beylikova diye bir ilcedeyim burada tlf shop bile yok :( ne yapacagimi sasirdim bende arkadas gibi bin pismanim bu tlfnu aldigima nerden basima bela ettiysem :(iphonenun gozunu seveyim iphoneun yanindan bile gecemez surekli problemmi olur ya ben hep nokia kullanirm nokianin sadik kullacisiym her problem oldugunda format atardim gecerdi simdi oda yok :( arkadaslar baska fikri olan varsa yardim edin lutfen :(

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Telefon hafızası dolu sorununu şöyle aşabilirsiniz. Menü > Mesajlar > Seçenekler > Ayarlar > Diğer > Kullanılan Hafıza > E: yi seçin.

Birde yüklediğiniz fotoğrafları " Images " videolarıda " Videos " klasörlerine kaydedin.

SilentOne

SilentOne

Üye
Telefon hafızası dolu sorununu şöyle aşabilirsiniz. Menü > Mesajlar > Seçenekler > Ayarlar > Diğer > Kullanılan Hafıza > E: yi seçin.

Birde yüklediğiniz fotoğrafları " Images " videolarıda " Videos " klasörlerine kaydedin.

katılıyorum:oke:

dafmar

dafmar

Üye
arkadaşlar n97 nin enbüyük sorunu internette video oynatmama yani flash sorunu var bu sorun hakkında bi bildiğiniz varsa lütfen paylasalım...tşk

eerdogan85

eerdogan85

Üye
arkadaşlar n97 nin enbüyük sorunu internette video oynatmama yani flash sorunu var bu sorun hakkında bi bildiğiniz varsa lütfen paylasalım...tşk

Bu sorunu ancak Flash Lite 4 ün s60v5 için olan versiyonu yayınlanınca aşabilirsin fakat şimdilik mevcut değil gelip gelmeyeceği ise muamma.

whophoper

Üye
    Konu Sahibi

dediğiniz gibi yaptım images ve video dosyalarına kaydettim yani oraya tasıdım ilk gözüktü ohh be dedim kurtuldum dedim telefon kasılmaya baslayıncada bende tekrar baslattım ve bir baktım yine yok ortada fotolar :ağlarım:

eerdogan85

eerdogan85

Üye
dediğiniz gibi yaptım images ve video dosyalarına kaydettim yani oraya tasıdım ilk gözüktü ohh be dedim kurtuldum dedim telefon kasılmaya baslayıncada bende tekrar baslattım ve bir baktım yine yok ortada fotolar :ağlarım:

Hmm ilginç peki dedigim klasörlerin içerisinde duruyormu resimler

whophoper

Üye
    Konu Sahibi
Hmm ilginç peki dedigim klasörlerin içerisinde duruyormu resimler

evt resimler duruyor fexplorer ile gorebiliyorm ama normalde galeride goremiyorum; ayni sorun mp3lerdede var. mp3lerde sadece skype programinin 2 tane zil sesi duruyor geri kalanini gostermiyor. formatta attim bir ise yaramadi

sex81beer

Üye
arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar şu adımları uygulasın ve asla bıda aynı sorunu yaşamazlar
1) tele hard format attın
2)ardından telefonun ayarlar ksmından orjjınal ayarlara geri döndür deyin
3)telefona son versiyon olan 22.0.110 u yükleyin
4)versiyon yükledikten sonra tele tekrar hard format atın
5)hard formattan sonra tekrar orjinal ayarlara geri dön deyin
****her maddeden sonra teli açıp kapatın... ve bundan sonra asla hiç bir programı tel hafızasına kurmayın depo hafızasını seçın....
ben her versiyon attıktan sonra bunu yapyrm ve asla dediğiniz şeyleri yaşamıyorum umarum aydınlatmışımdır kolay gelsin...

NOT: hard format ve yazılım güncelleme sitede mevcuttur bilmeyen arkadaşlar için..

djdeycan

djdeycan

Üye
çok kolay depo hafızasını biçimlendir de biçimlendirsn telefonu kapat sonra aç kesin olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...