Telefon Tavsiyesi Nokia N8 mi ? Samsung Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 mi ? Samsung Wave mi?
Arkadaşlar.. Önümüzdeki Ay Yeni Telefon Alacam inş.. İki Telefon Arasında Kaldım.. N8 mi Wave mi??

OğuzcanAbi

Üye
n8 tabiki ama türkiyeye inş gelir

testament16

testament16

Üye
N8 tabiki..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tabikide n8

:::burak:::

:::burak:::

Üye
ya millet ne kadar emin n8 daha piyasaya cikmadiki)))))))))))

americanboy

americanboy

Üye
ya çocuğa verdiği parayı burnundan getirtmeyin wave al keyfine bak n8 e yanaşma bile yanaşma

ungood20

ungood20

Üye
2 katı olucak gğbi fiyat
n8 mükmemmle

Noks

Noks

Üye
n8 fiyat 1.500 lerde olucak wawe 800 wawe de benim istedigim herşey war süper amoled 1ghz işlemci bada os sistem yeter :) 5mp kamera + flash süper tasarım incelik 1500 mah batarya multi touch e daha ne olsun :D

emr-erock

emr-erock

Üye
wave

sertacfilm

Üye
n8 fiyat 1.500 lerde olucak wawe 800 wawe de benim istedigim herşey war süper amoled 1ghz işlemci bada os sistem yeter :) 5mp kamera + flash süper tasarım incelik 1500 mah batarya multi touch e daha ne olsun :D

hiç güleceğim yoktu.

1.N8 in fiyatı 1.200 gecmeyecek
2.amoled n8 de de var
3.680 mhz işlemci s^3 işletim sistemiyle ucuyor.
4. 5 mp kamera tarih oldu N8 de 12.1 MP kamera var
5.sen led flaşınla resim çekmeye gayret et :)..N8 de XENON var.
6.tek parça kasa tasarımda birinci.
7.o senin 1500 mah dediğin bataryayı 1 ghz işlemci sünger gibi çekiyor. :)
8.multitouch N8 de daha iyi ve hızlı
9.N8 in extra grafik işlmcisi zaten bu özellikleri tek başına bastırır :islik

bu saydığım özelliklerde anca bizi idare ediyor işte..200-300 fazla verip iyisini almak varken neden 800 tl yi çöpe atasınki

bi yorum yapıyorsanız yada tavsiye veriyorsanız bilerek yapın.kafadan sallama bilgilerle olmaz bu işler.sırf laf olsun diye yorum yazılmaz.sadece kirlilik yaratırsınız...az değil 1000 tlik cihazlardan bahsediyoruz:bann::bann::bann::bann:

Noks

Noks

Üye
arkadasım dogruyu sölemek gerekirse bende ilk basta N8 hayranıydım ama Samsung galaxsy S kuzenim kullanıyor tek kelime ile harika wawe de galaxsy s e cok benziyor N8 güzel ama bana göre yetersiz geldi daha hiç bi yerde yok teknosa vatan vs gelsin inceleyelim birebir o zaman tartısırız

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 :oke:

sertacfilm

Üye
arkadasım dogruyu sölemek gerekirse bende ilk basta N8 hayranıydım ama Samsung galaxsy S kuzenim kullanıyor tek kelime ile harika wawe de galaxsy s e cok benziyor N8 güzel ama bana göre yetersiz geldi daha hiç bi yerde yok teknosa vatan vs gelsin inceleyelim birebir o zaman tartısırız

yetersiz gelen ne ??? ayrıca vatan ve teknosayı cok beklersin ilk önce nokia shoplara gelicek:oke: n8 senin savunduğun wave den her yönüyle daha üstün...he n8 bana fazla gelir dersen anlarım.makina cıksada senle tartışıcak değilim.wave nin n8 den üstün olduğunu idda eden ve gözleri kör olan biriyle tartışmaya girmek gereksiz..

Noks

Noks

Üye
Arkadasım wawenin fiyat 750-850 arasında Nokia N8 fiyat 1.300 den asagı göremedim arada 500 - 600 fiyat farkı war neredeyse 1 telefon wawe bana yeter ama n8 1000 milyarın altına düserse kurban bayramına kadar onu alırım tabiki

sertacfilm

Üye
Arkadasım wawenin fiyat 750-850 arasında Nokia N8 fiyat 1.300 den asagı göremedim arada 500 - 600 fiyat farkı war neredeyse 1 telefon wawe bana yeter ama n8 1000 milyarın altına düserse kurban bayramına kadar onu alırım tabiki

istemem yan cebime koy yani :evet: n8 nin fiyatı dediğin rakamlara hiç ulaşmayacak.bide nerde gördün çok merak ettim 1.300 liralık fiyatı ? şuan yurtdışında hiç bir ülkede 1000 liranın üstüne çıkmadı..biraz daha iyi araştırma yap bence

param yetmiyor dersen anlarım.ama kötü deme..

rapman

rapman

Üye
Nokia N8

Noks

Noks

Üye
Param olsa N8 tabiki :)

marco2000

Üye
pek tabiki n8 :)

sertacfilm

Üye
Param olsa N8 tabiki :)

demekki cevap neymiş arkadaşşş NOKİA N8 miş dimi...
n8 olan yerde samsung wave telefon yerine konulmaz bile..
kendi maddi durmunuz yüzünden diğer insanların secimlerini etkiliyecek yanlış cevaplar vermeyin.belki o adamın bu telefonları alacak maddi imkanı var.:bann::bann::bann::bann::bann:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...