yardım edin acil lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nzt

Üye
    Konu Sahibi
yardım edin acil lütfen!
merhaba benım birinn ıp adresinden hangi pcden girdiğini yada yerini tespit etmem gerek fakat bana attığı tum mailleri sildim tehdit ve kfürşer yağdırıyor elmde sadece msn adresi var.msn adresinden hiç onnla muhattap olmadan ip adresini bulabilirmiyim? ve ıp adresnden gerçkten hangi bilgisiyardan girdiğine ulaşabilirmiyim lütfen çok acil.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sen bulacan da napacan bilader?
Adamı vuracan mı?:)
Yetkili mercilere suç duyurusunda bulunursun artık takip edebilirsen edersin sonunu..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Elinde ip adresi olsa bile, adresine ulaşamazsın. Bunu savcılık kararıyla ttnet verebilir sadece. İpden yer tespit diye birşey yok yani. Öyle olsaydı 1.500.000 üyenin adresi benim elimde oolurdu :D

nzt

Üye
    Konu Sahibi
Elinde ip adresi olsa bile, adresine ulaşamazsın. Bunu savcılık kararıyla ttnet verebilir sadece. İpden yer tespit diye birşey yok yani. Öyle olsaydı 1.500.000 üyenin adresi benim elimde oolurdu :D

yani hiçbi şekilde hangi bilgisiyardan bağlanldğını flan bulamam öylemi?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İp adresini bi şekilde elde edersen

bu adrese yapıştırıyosun ipyi sana şehir bilgilerini söylüyor.Ama her zaman doğruyu söylemiyor. Ben şuan Adanadayım ama bana Urfa dedi.

nzt

Üye
    Konu Sahibi
çoook teşekkr ederim hemdee cook verdğğiniz bilgilerden dolayı. birde bşey dha soracagım hiçbi şekilde savcılık yda ciddi bşey olmadan yani birnn gelp benm msn adresmden fln hangi pcden bğlandğımı yda intrnete neyle bağlndğımı öğrnp herhangi bi prgramla evmn adresni öğrenemez yani?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ttnette sağlam dostu yoksa ev adresini öğrenenez. Ama diğerlerini bulabilir. Virüs yersen seçereni bile çıkarırlar

nzt

Üye
    Konu Sahibi
çok soru sordm k.bkmayın ama bişey dha sorabilirmiyim peki?

ByGüneyLi

Üye
sadece gülüp geçiyorum :)

nzt

Üye
    Konu Sahibi
pardonda ne varmış glüncek ben onu anlamadım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...