Nokia 5800 Black V51 İlginç Arıza

Sponsorlu Bağlantılar

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Güncelleştirmeyi Eski Haline Döndürmek Derken Örnek v51'den v50'ye İndirmeyi Kastediyorsunuz Sanırım, Downgrade İşleminin Telefona Zarar Verebileceği Söyleniyor O Nedenle Hiç Denemedim Telefonda Hasar Oluşabilirmiş, Ayrıca Jaf Kullanmasını Bilmiyorsanız Buradan Bakabilirsiniz ;
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html

Ayrıca Forumda Bu Tür Tüm Araç ve Gereçler Mevcut Lütfen Arama Yapınız.

travolta61

Üye
ekran kartı arızası arkadaşlar banada oldu nokia shop a götürdüm ekranı değiştirdiler

PraNgA4

Üye
Ayni hata sklasti bendede, Ayarlar>Uyg. yöneticisi>Yüklü Uygulamalar a girdigimde oluyor ve yuklu uyg. Acilmiyor.. Telefonu aldigim yere götürüyorum yarin.. Servis süresi kac gündü? Kac günde teslim etmeleri lazim bilgisi olan varmi?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bendede oluyordu 2 günde bir olurdu fakat sonra sıklaşmaya başladı ve servisi ekranı degiştirdik dedi ekran bozulmuş dedi para almadan degiştileri fakat 8 ay sonra gene aynısı oldu şimdi acılıyor o çizgiler cıkıyor fakat reset atıyor yine götürecegim

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Bu sorun bendede oluyo ama iki defa oldu ve ovi store ve myphoneu birlikte açtım dondu kilitlenince böyle oldu durup dururken hiç olmadı.

bLnmz

bLnmz

Üye
Benim telefonumda çizgiler çıkıp,telefon kendini resetliyordu.
Servise bıraktım (30 iş günü).Geldi.Şimdi bir problem yok.Ancak telefoncu dayım var,onun söylemesine göre yazılım kaynaklı bir sorunmuş.Benim telefonumda,yazılım güncelleştirmesi yapılmış,hızları test edilmiş.Şimdi sorunsuz kullanıyorum.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
nokıanın çok büyük ayıbı bu hatayı veren 5800ları toplamaları lazım..

Bu Hata Telefon İle İlgili Değil Yüklenen Programlar Ve Sürümünün Üstündeki Etkiyle İlgili Benim Arkadaşın Tlf. Vardı v40. Telefon Aynı Böle Oluyordu Tlf. Aldım Elime Wifi İle v51 Güncelledim Hard Format Attım Telefon Öle Bir Sorunu Kalmadı Ve Aksine Çok Dahada Hızlandı. O Yüklenen Programlarla İlgili Telefonun Kendi Hafızası Ve Memory Kartta Sorun Yaratıyor Ve Sürümü Bozuyor.

--------------- Ekleme ---------------

Ayni hata sklasti bendede, Ayarlar>Uyg. yöneticisi>Yüklü Uygulamalar a girdigimde oluyor ve yuklu uyg. Acilmiyor.. Telefonu aldigim yere götürüyorum yarin.. Servis süresi kac gündü? Kac günde teslim etmeleri lazim bilgisi olan varmi?

En Fazla 1 Ay Bekletirler.

kraldost

kraldost

Üye
arkadaslar aynı sorun bende de oldu ne yaptıysam ne denediysem olmadı bir sürü modifiye denedim yazılım denedim olmadı en sonunda dayanamadım telefon tamirci si bir arkadasıma uğradım bana bu sorundan kaynaklanan çok arızalı cihaz geliyor problemi ekrandan kaynaklanıyor yazılımla versiyonla modifiye ile alakalı değilmiş onun için bana garantisi varsa garantiye gönder dedi bende bundan 25 bes gün önce gönderdim ve halen bekliyorum sizinde boyle bir probleminiz varsa garantiye gönderin baska bir arkadasımda oldu gönderdi ona yepyeni bir cihaz gönderdiler sıfır kutuda ama benimkisinden daha haber yok bilginize sunarım

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
arkadaslar aynı sorun bende de oldu ne yaptıysam ne denediysem olmadı bir sürü modifiye denedim yazılım denedim olmadı en sonunda dayanamadım telefon tamirci si bir arkadasıma uğradım bana bu sorundan kaynaklanan çok arızalı cihaz geliyor problemi ekrandan kaynaklanıyor yazılımla versiyonla modifiye ile alakalı değilmiş onun için bana garantisi varsa garantiye gönder dedi bende bundan 25 bes gün önce gönderdim ve halen bekliyorum sizinde boyle bir probleminiz varsa garantiye gönderin baska bir arkadasımda oldu gönderdi ona yepyeni bir cihaz gönderdiler sıfır kutuda ama benimkisinden daha haber yok bilginize sunarım

Ekrandan Olma İhtimalide Var Ama Yazılımsal Bir Sorun O Arkadaşım Bende Telefoncuda Çalıştım Teknik Serviste. Fakat Aynı Cevap Versiyon Güncellerken Oluşan Hatalar. Yada Eski Versiyonsa Telefon Atılan Mod Lar Temalar Oyunlar Bile Bozabiliyor Bende 2 Tane 5800 Vardı 3 Ay Önce Böle Olmaya Başladı V 30 Du v51re Güncellediğim Günden Beri Hiç Bir Sorun Yok.

bglmci62

Üye
hemen servise götürün bu seride sorun var 5800 su an nokianın en cok servise götürülen telefonu ekranı değiştiriyorlar sorgusuz sualsiz mutlaka götür

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
telefonda 32 lik simkart kullanan arkadaşlar 64k kullanın yada 128.

manialog

manialog

Üye
sim kartla ekran donmasının ne alakası var sorun benım teldede vardı hafıza kartı telefon format attım yıne gecmedı sorun donanımsal ekrandan kaynaklanıyor yada ekranın board'a bağlantı noktasından servise verdim bugün cevap gelince paylasırım

--------------- Ekleme ---------------

sim kartla ekran donmasının ne alakası var sorun benım teldede vardı hafıza kartı telefon format attım yıne gecmedı sorun donanımsal ekrandan kaynaklanıyor yada ekranın board'a bağlantı noktasından servise verdim bugün cevap gelince paylasırım

hem ayrıca aynı telefonu sim kartsız kullandım yıne oldu aynı sorun

skol72

skol72

Üye
sevgili arkadaşlar benim sorunum telefonu ilk aldığımda v31 di v40 a geçtikden sonra radyoda donmalar başladı teli kapatmadan da düzelmiyordu ardından v50 geldi yine aynen sorun devam ediyor v51 e geçtim sorun yine devam ve ayrıca teli döndürmek istediğimde v50 den beri sensörlerdenmi yazılımsalmı ki tahminim yazılımsal ekran dönmüyor v51 de ekran dönme sorunu dahada arttı sanki soft hard fark etmiyor + radyoda cabası çok sinir bozmakta acaba bu son olacak denilen v60 da bu sorunlar giderilecekmi ki inşalah giderilir.nokia ya mail atmıştım v50 den sonra bize böyle sorun gelmedi diye telefon açmışlardı bende forum sitelerini bir inceleyin dedim.bu tele hiç yakışmıyor bu sorunlar..

Davulbaz

Davulbaz

Üye
sevgili arkadaşlar benim sorunum telefonu ilk aldığımda v31 di v40 a geçtikden sonra radyoda donmalar başladı teli kapatmadan da düzelmiyordu ardından v50 geldi yine aynen sorun devam ediyor v51 e geçtim sorun yine devam ve ayrıca teli döndürmek istediğimde v50 den beri sensörlerdenmi yazılımsalmı ki tahminim yazılımsal ekran dönmüyor v51 de ekran dönme sorunu dahada arttı sanki soft hard fark etmiyor + radyoda cabası çok sinir bozmakta acaba bu son olacak denilen v60 da bu sorunlar giderilecekmi ki inşalah giderilir.nokia ya mail atmıştım v50 den sonra bize böyle sorun gelmedi diye telefon açmışlardı bende forum sitelerini bir inceleyin dedim.bu tele hiç yakışmıyor bu sorunlar..

o sorunların hepsi yazılımsal dostum.c6 fw sini dene istersen.modifikasyon bölümünde mevcut

Empathy34

Üye
Saçmalayın arkadaşlar =) bu sorun eski model ekran kullanılmış 5800 larda varolan durum olup,servise götürün ücretsiz olarak güncel ekranı takıp serviste yine güncel yazılımı yükletin sorun kesin çözülecek ihtimal oranı bile sunmuyorum sorun ekran versiyonundan kaynaklı durum olup,ücretsiz olarak (garantiliyse) telefonunuz serviste ekranınız değişecek ve sorununuz giderilecektir.

Bilginize.

Hacke , abuk sabuk yazılımlara hiç gerenk yok =)

manialog

manialog

Üye
Saçmalayın arkadaşlar =) bu sorun eski model ekran kullanılmış 5800 larda varolan durum olup,servise götürün ücretsiz olarak güncel ekranı takıp serviste yine güncel yazılımı yükletin sorun kesin çözülecek ihtimal oranı bile sunmuyorum sorun ekran versiyonundan kaynaklı durum olup,ücretsiz olarak (garantiliyse) telefonunuz serviste ekranınız değişecek ve sorununuz giderilecektir.

Bilginize.

Hacke , abuk sabuk yazılımlara hiç gerenk yok =)
aynen üle:naughty:

panorama20

Üye
Arkadaşlar V50 üstüne V51 yükledikten sonra hergün 6-7 kez ekran yatay çizgilerle doluyor ve tel kilitleniyor. Kvk'ya gönderdim ama ekran kalibre edildi fakat aynı sorun devam ediyor. Sizce sorun ne olabilir? konuyla ilgili resimde koyuyorum

arkadasım ben sana söyleyeyim.5800ların ekranları sorunluydu benımkı gıbı.götür k.v.k ya telefona yeni ekran takcaklar 360x480...

icarık

Üye
5800 alalı bir yılı geçti aynı sorun bendede var en eski versiyondan en yeni versiyona kadar yine aynı hatayı yaptı telefon format manyağı oldu yine düzelmedi hafıza kartını çıkarıp format attım hafıza kartını takmadan açtım yinede aynı en son artık göndereceğiz servise bakalım nasıl olacak

Üst Alt