nokia n8 bekleyenler..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 bekleyenler..
bildiğiniz gibi nokianın yeni göz bebeği n8 daha önceden tanıtıldı..fakat symbian ^3 yazılımı kullanılacağından ve bu yazılım yeni olduğundan nokia son rütuşlarını yapıyor..
"BU TELEFONUN TÜRKİYEDE SATIŞA SUNULACAĞI TARİH":NOKİA DESTEK HATTINDAN ALDIĞIM BİLGİLER IŞIĞINDA KASIM İLE ARALIK ARASI OLACAĞI,FAKAT NET Bİ TARİH SÖYLEMENİN DOĞRU OLMAYACAĞI BİLGİSİNİ EDİNDİM.FAKAT BU ÇEYREKTE MUHAKKAK SATIŞA SUNULACAK..

gkm131313

Üye
nokia n8 istinye park nokia ekım ayı sonunda satısa sunucaklarını bıldırdı.ön sipariş verdim

rapman

rapman

Üye
büyük ses getirecek bu telefon.herkes gibi merakla beklemekteyim..

AnLaR

AnLaR

Üye
daha yeni tel aldım ucuzlasın alırım :D

SilentOne

SilentOne

Üye
ucuzladın bnde alıcam

Noks

Noks

Üye
1300 diyolar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Umarım nokia, müşterilerini yüksek fiyat çekerek üzmez..Ben sanki daha uygun olacağı kanaatindeyim.tahminim 1269 tl ama içimden bir hisde 1200 tl yi geçmeyecek diyor

Crescent-23

Crescent-23

Üye
almanya ve çinde 1269 dan satışa sunulmuş ingilterede 1100 die bi haber aldım
fiyat olarak 1300-1500 arası bişey olması bekleniyo Türkiye için. umarım 1200 ü geçmez tabikide

damat_ferit_11

damat_ferit_11

Üye
Artik çıksın bu nokia,
türkiye'nin ingiltere'den neyi eksik fazlası bile var,bunca tüketiciyi niye hala bekliyorlar anlamadım gitti,
sabrımızı mı deniyorlar?

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
ya n900 den 300 tl daha ucuz die bir yerde okumuştum eğer dier symbian ^3 modelleride çıkarsa çok ucuzlıcak onlar çıkmadan ucuzlamaz bence

ozggurr

ozggurr

Üye
ya n900 den 300 tl daha ucuz die bir yerde okumuştum eğer dier symbian ^3 modelleride çıkarsa çok ucuzlıcak onlar çıkmadan ucuzlamaz bence

Cin ve Hong Kong'da N900'un iki kati fiyatina piyasaya cikti Nokia N8..

Ilk cikis fiyati kesinlikle daha ucuz degil... Sonradan 5800'de oldugu gibi fiyat tepetaklak gider mi derseniz, bu Nokia, ne yapacagi belli olmaz derim...

orhaan48

orhaan48

Üye
bildiğiniz gibi nokianın yeni göz bebeği n8 daha önceden tanıtıldı..fakat symbian ^3 yazılımı kullanılacağından ve bu yazılım yeni olduğundan nokia son rütuşlarını yapıyor..
"BU TELEFONUN TÜRKİYEDE SATIŞA SUNULACAĞI TARİH":NOKİA DESTEK HATTINDAN ALDIĞIM BİLGİLER IŞIĞINDA KASIM İLE ARALIK ARASI OLACAĞI,FAKAT NET Bİ TARİH SÖYLEMENİN DOĞRU OLMAYACAĞI BİLGİSİNİ EDİNDİM.FAKAT BU ÇEYREKTE MUHAKKAK SATIŞA SUNULACAK..

ben 5800 alalı 1,5 yıl oldu ve gayette memnunum fakat bir çok arkadaşım ilk parti tellerde baya bi canları yandı benim telde ilk parti red fakat ben şanslıymışım sadece ekran renkleri biraz koyu mavimsi bunun içinde ekran değişcek nese konuyu dağıtmadan benim düşüncem nokı mükemmel telefon üretiyor ama şuda bir gercek ilk parti tel alınmaması gerekir neden derseniz ilk parti mallarda her zaman ufak hatalar oluşuyor ve nokıa bu hataları 2. 3. parti mallarda kapatıyor bu yüzden mantık beklemek.

erkara_64

bütün cihazlarında bu olacak diye bir kaide varmı elinizde 5800 a gelesiye kadar hangi telefonun ilk parti son parti olduğunu araştırdınız merak içindeyim..(mesela 3310 hangi partiydi)..5800 ilk partiler bozuk çıktı peki ya bu sefer N8 sonraki partiler bozuk çıkarsa buda bir ihtimal ne dersin?
ben şu anda ilk parti N8 kullanıyorum kesinlikle ne bir kasa gıcırtısı ne bir açıklık vs..hiçbirşeyi yok maşallah:)

AnLaR

AnLaR

Üye
yurtdışından gelme n8 1000 liraya sattık geçenlerde dubiaden alınmıştı tel 1000 liraya antalyada sattık pasaporta kayıtlı cihaz fiyatı bin lira civarında ama cihaz harika ;)

mc_mfi

Üye
ben de 2. parti var hataları düzelttik diolar ama zaten hatası yok tu gördüme göre daha alalı 1 saaat oldu

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bende n8 bekliyorum:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt