İnönü'ye ilk kazma 2011'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
İnönü'ye ilk kazma 2011'de

1948 yılında ikinci kez açılırken, o günden bu yana Serdar Bilgili Yönetiminde bir kez iyileştirme geçiren İnönü Stadı’nın büyütülme ve yıkım işlemi adına hayata geçirilecek en büyük imza atıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, beklenen müjdeyi Ülker Grubu’nun organize ettiği bir toplantı sırasında verdi. Beşiktaş Külübü Başkanvekili Metin Keçeli, Viyana seyahti sırasında bu önemli gelişmeyi DHA’ya açıkladı ve 2011 sezonu başında İnönü Stadı’nın yıkımına başlanacağını doğruladı.

Saraçoğlu ve Seyrantepe Stadlarının yapımı ile ezeli rakiplerinden geride kalan Beşiktaş 1.5 yıl içinde bitirilecek yeni İnönü Stadı yapımı ile büyük bir eksiğini de gidermiş olacak. Bu konudaki geniş açıklamayı önümüzdeki günlerde Başkan Yıldırım Demirören’in yapması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Necmati, alpidinho ve Tuba.Erva

cortex47

cortex47

Üye
aslında ne zamandır kazmalar mevcuttu inönü'de :ehe şaka bi yana o stad çok küçük, büyütülmesi gerekir gerçekten, olmuyosa da taşınmalılar...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
stad küçük değil bence çok güzel ama daha önceden yapacak olmasına rağmen dokunamıyorduk şimdi çok güzel olucak nasıl bir proje olacak mesak ediyorum :eller: çok sevindim bu habere konum olarak dünyanın en iyi stadına sahibiz birde altyapı üstyapı olarak düzenlenirse rakipsiz olucak:naughty:

alpidinho

alpidinho

Üye
bu süper haber için teşekkürler halit.. Kartalım İnşaallah yeni stadında da yüksekten uçar...

Necmati

Necmati

Üye
Stad yenilenmesi süper proje..
kazı yapmak için bir şirket var Bjk onu kullansın 'Bilica kazım ve onarım A.ş. :ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Fi yapı inönü yıkılıyor yani :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Adamlar o zaman Niye İsim Hakkını aldı... Bu iş Yatar :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kazı yapmak için bir şirket var Bjk onu kullansın 'Bilica kazım ve onarım A.ş. :ehe

Blica kanalizasyonu yapacak:ehe valla detayları merak ettim izin verilmiyordu yıllardır

bu süper haber için teşekkürler halit.. Kartalım İnşaallah yeni stadında da yüksekten uçar...

inşallah ucucaz yeni inönüde:ehe

Fi yapı inönü yıkılıyor yani :ehe

Ben diyorum nerden çıktın fi-ya pı.şuan bile beşiktaş sayesinde çok büyük reklam yaptılar.fi yapı büyük ihtimal kısım kısım yıkılarak yapılır kadıköy gibi.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Necmati™;2799345' Alıntı:

Bilica Hazırlıklara Başladı Bile Stad İçin :ehe

woltcaptain

woltcaptain

Üye
şu inenü ye ilk kazma başlığını değiştirsen olmuyo halit abi

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
basLik guzeL :D

besikTas TarafTarini 50-60 binLik sTadda dusunemiyorum biLe :s
ama farkeTmez.daha 25-30 binLik sTadi doLduramiyorLar :kop:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Bu sezon tüm maçlarını kapalı gişe oynayan Kara Kartallar, bugünkü CSKA Sofya sınavında da dolu tribünler önünde sahne alacak. Maçın hafta içi olması ve geç saatte oynanmasına rağmen, biletlerin büyük bölümünün şimdiden tükendiği açıklandı. Karşılaşmanın başlama saatine kadar da, kalan biletlerin tükenmesi bekleniyor

Federasyona gitti geçen kulüpler birliği başkanı
nedeni ; bütün maçların yayınlanması sebebi ile tribünlere taraftar gelmiyormuş 9 maç sayısı çok fazlaymış buda taraftar sayısını azaltıyormuş.tek desteklemeyen takım beşiktaş çünkü maçları kapalı gişe oynuyor!!!

şu inönü ye ilk kazma başlığını değiştirsen olmuyo halit abi

sıkıntı yok ya tınının tınısı yani :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
işi bitti artık onun hakettiği yerde futolcu mutbolcu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...