Amatör olarak programlara "TÜRKÇE YAMA" yapıyorum sizce sitem olarak burayı göstereyim mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gobbels

gobbels

Üye
    Konu Sahibi
Amatör olarak programlara "TÜRKÇE YAMA" yapıyorum sizce sitem olarak burayı göstereyim mi?
Arkadaşlar ve yöneticiler:
Siteyi seviyor ve çok yararlı buluyorum bu nedenle yaptığım yamalarda bu sitenin adının geçmesini istiyorum çok aşırı yamalarım yok daha iki tane yaptım üçüncü üzerinde çalışıyorum ve belirli yerlerde www.maxicep.com adresini yazdım(sadece 3. yamada ve daha yayınlamadı.İzin verilirse yayınlarım verilmezse değiştiririm.).Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Özellikle yöneticilerin fikirleri önemlidir. :allalla:

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Bence yazma.Neden dersen kendi başarını başkalarına mâl etmiş olursun.Boş bırakabilirsin.Ama tavsiyem blog sayfası da olsa bir site açman ve orada çevirilerini yayınlaman.

gobbels

gobbels

Üye
    Konu Sahibi
Blog açmayı bilmiyorum araştırayım :hmmm

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Blog açmayı bilmiyorum araştırayım :hmmm
kardeşim ben sana bedava site açarım tasarımıda yaparım ama şu yamalar kaliteli mi ona bakmam lazım.Eğer kaliteli yamalarsa fazla tutulur..Cevabını bekliyorum

gobbels

gobbels

Üye
    Konu Sahibi
İlk yapığım yamalar bunlar :D açtım ben bir tane blog ama fazla birşey anlamadım :D.bir paylaşım sitesine verdim 2-3 haftada 86 kişi indirdi.10 üzerinden'de on almış ama az kişi indirmiş gerçi siteyede bağlı olabilir.
bir bak istersen.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada oradaki yama kopyala yapıştır şimdi setup yapıyorum.bu arada blog açtım dedimya :

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
gzl gzl web tasarımla ilgili sorun varsa sorabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt