Kartal Viyana'yı Fethetti 1-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
ilk dakikalar içindi o yorumum sonra zaten bişiler değişti orda hatta bi depar attı yanlış hatırlamıyosam çok iyi koştu topu falan aldı ama devamı gelmedi.. haklısın Q7siz de oynayabilir ama dünkü maça bakarak konuşursak Q7 çıktıktan sonra gol bulmakta gol pozisyonları yaratmakta biraz zorlandılar bana göre helede ilk dakikalarda direkten dönen topu düşünürsek.. bana göre tabi bunlar farklı şekilde de olabilir sizin bakış açınızla...

Necmati

Necmati

Üye
ilk dakikalar içindi o yorumum sonra zaten bişiler değişti orda hatta bi depar attı yanlış hatırlamıyosam çok iyi koştu topu falan aldı ama devamı gelmedi.. haklısın Q7siz de oynayabilir ama dünkü maça bakarak konuşursak Q7 çıktıktan sonra gol bulmakta gol pozisyonları yaratmakta biraz zorlandılar bana göre helede ilk dakikalarda direkten dönen topu düşünürsek.. bana göre tabi bunlar farklı şekilde de olabilir sizin bakış açınızla...
Q7 beşiktaş herzaman güzel ama yani dediğin Q7'siz oynanabilir..
böyle olursa takım olmanın ne anlamı var...

haltie

haltie

Üye
Hilbert sağ kanat oynuyor defans oyuncusu gibi ama ileride çıkıyor ben beğeniyorum hilberti etkili bir oyuncu

Necmati

Necmati

Üye
Hilbert sağ kanat oynuyor defans oyuncusu gibi ama ileride çıkıyor ben beğeniyorum hilberti etkili bir oyuncu
bende seyrettim dün gayet iyi bir oyuncu fiziksel gücü yüksek..

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
Necmati™;2796924' Alıntı:
Q7 beşiktaş herzaman güzel ama yani dediğin Q7'siz oynanabilir..
böyle olursa takım olmanın ne anlamı var...

Bu takım Q7 olmadan guti olmadan da oynadı hatta trabzon maçında Q7 olmaması ofansif anlamda daha yararlı olacaktır

arkadaşa hitaben yazmıştım haklısın diye onun görüşü bu şekildeydi bende Q7li ve Q7siz şeklini söyledim kendimce..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt