araştıtrsan bulavagına eminim ama yinede bakayım senin için uzun zaman oldu alalı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1990 amper
1820 am
benim aldıgım 1700 am
buda başka model 1700 am
buda 1820 am 7 dolar
kardeş gerçekte ismin cem yılmazmı ata demirer mi...ya arkadaş sen bizi saf mı sandın veya bunu yükleyen arkadaşlar bu kadar saf mı. araştırın bakalım bu program ne işe yarıyormuş. resmen 5800 hack programı yüklüyorsunuz haberiniz yok. insanları kandırmak özeline ulaşmak çok mu hoşunuza gidiyo hiç mi Allah korkunuz yok
--------------- Ekleme ---------------
ya arkadaş sen bizi saf mı sandın veya bunu yükleyen arkadaşlar bu kadar saf mı. araştırın bakalım bu program ne işe yarıyormuş. resmen 5800 hack programı yüklüyorsunuz haberiniz yok. insanları kandırmak özeline ulaşmak çok mu hoşunuza gidiyo hiç mi Allah korkunuz yok
milleti keriz mi görüyorsun bu kadar
[/CENTER]
ya arkadaş sen bizi saf mı sandın veya bunu yükleyen arkadaşlar bu kadar saf mı. araştırın bakalım bu program ne işe yarıyormuş. resmen 5800 hack programı yüklüyorsunuz haberiniz yok. insanları kandırmak özeline ulaşmak çok mu hoşunuza gidiyo hiç mi Allah korkunuz yok
milleti keriz mi görüyorsun bu kadar
[/CENTER]

kotukoylu kardeşim musaitmisinkardeş gerçekte ismin cem yılmazmı ata demirer mi...
çok komik mesaj yazmışında ondan sordum
gerçekten abi hesap bugün açılmış ilk mesajda buraya yazılımış ne ilginçtir değilmi?pardon ya sen ne iş yapıyorsun, ana sınıfından fırlayıp burayamı geldin, belliki yeni çakma bi hesap açmışsın, ilk mesajına bunu yazıyorsun, amacın ne senin, o kadar yüreğin varsa gerçekte kimsen o kimliğinle yazda cevabını al, hemen karşıt savunmaya geçme, sana ne oluyor diye, milleti kerizmi sanıyorsunuz dediğin için millet olarak beni de ilgilendiriyor KORKAK VE YÜREKSİZ, İNSANLARA ÇAMUR ATMAYA VE İNSANLARI AŞAĞILAYAN KİŞİ. daha ne denirki sana. bu yaşta bu zeka, ilerde çok süper zeka
elbette biliyoruz 5800 -hac k- işlemi olduğunu. içinde ne gördün, zararlı hangi yazılım var söylersen, bizde seni tebrik eder, gerçek manada saygı duyarız, varsa insanların zararına bişey çık söyle ve takdir gör. yoksa hz.mevlananın sözü ile noktalıyorum
bir lafa bakarım lafmı diye, sonra döner söyleyene bakarım adammı diye
kotukoylu kardeşim musaitmisin
gerçekten abi hesap bugün açılmış ilk mesajda buraya yazılımış ne ilginçtir değilmi?
sahte hesap olduğu besbelli!

Cem Yılmaz'ın dediği gibi "Hepsinden 100'er gram karışık verelim, ....tir git"
İyi de insan niye böyle bişi yapar ki?!! Hani adamın manyak olması lazım... Hani düşünün bi, manyaksınız yani, düşün manyak olduğunu...![]()
Eminim bu arkadaş parasının 3/8 iyle fındık da alyordurCem Yılmaz'ın dediği gibi "Hepsinden 100'er gram karışık verelim, ....tir git"
![]()

saolasın
Sizler de saolun arkadaşlarsaolasın..

şu an e52 kullanmaktayım.maalesef s60 v3 lerde ROm koruması var...(bazı modeller hariç-örnek n86)Teşekkürler hocam.çalısmalarını takip ediyorum.tek istegimiz kaldı sizden su kamerayı n 73 yazılımını eklemeniz yada modlamanız.kesinlikle baska bir istegimiz kalmıyor hepsini fazlasıyla karşıladınız.yalnızca camera nın n 73 yazılımı.şimdiden teşekkürler.