18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

turdem

Üye
TŞK. güzel olmuş ama en az 60 - 65 mb ram için ne yapılabilir SPB Mobil 3.7 hepsinden daha kullanışlı, daha hızlı ve istediğin herşeyi yapa biliorsunuz.

b3k1rr03

b3k1rr03

Üye
Arkadaşım ben xpeed yazılımını yükledikten sonra ram blow a girdim ilk olarak anahtar bölümüne girdim ve 12345 numaralarını girdim sonra bendende sifre istemeye başladı bende ramblov a her girdiğimde 12345 numaralarını girerek kullanıyordum ama 2 gün sonra şifre istemeden girmeye başladım nasıl oldu bilmiyorum ama bu anlattıklarımdan ola bilir.

muaythai

muaythai

Üye
bence mükemmel ;)

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Buldum sanırım bu konudaydı oda :D

ghostman35

Üye
araştıtrsan bulavagına eminim ama yinede bakayım senin için uzun zaman oldu alalı

1990 amper

1820 am

benim aldıgım 1700 am

buda başka model 1700 am

buda 1820 am 7 dolar

Dostum bende sipariş verdim bu pilden kaç günde geliyo yardımcı olurmusun

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş sen bizi saf mı sandın veya bunu yükleyen arkadaşlar bu kadar saf mı. araştırın bakalım bu program ne işe yarıyormuş. resmen 5800 hack programı yüklüyorsunuz haberiniz yok. insanları kandırmak özeline ulaşmak çok mu hoşunuza gidiyo hiç mi Allah korkunuz yok

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaş sen bizi saf mı sandın veya bunu yükleyen arkadaşlar bu kadar saf mı. araştırın bakalım bu program ne işe yarıyormuş. resmen 5800 hack programı yüklüyorsunuz haberiniz yok. insanları kandırmak özeline ulaşmak çok mu hoşunuza gidiyo hiç mi Allah korkunuz yok
milleti keriz mi görüyorsun bu kadar
[/CENTER]
kardeş gerçekte ismin cem yılmazmı ata demirer mi...
çok komik mesaj yazmışında ondan sordum

maktama

maktama

Üye
Merak ettim şimdi, sen yükledin de bilgilerini mi çaldılar?!!
Yani nerden anladın telefonun bu FW ile hacllendiğini ve bilgilerin çalındığını?!!

Aslında CFW için mi yoksa program paketi için mi konuşuyosun, onu da anlamadım tam olarak ya?!!
Bi ithamda bulunuyosunuz, bari bi delil gösterin...
Millet saf değil ama sizin bu zeki oluşunuzu açılarsanız sevinirz...

henes_42

henes_42

Üye

milleti keriz mi görüyorsun bu kadar
[/CENTER]

pardon ya sen ne iş yapıyorsun, ana sınıfından fırlayıp burayamı geldin, belliki yeni çakma bi hesap açmışsın, ilk mesajına bunu yazıyorsun, amacın ne senin, o kadar yüreğin varsa gerçekte kimsen o kimliğinle yazda cevabını al, hemen karşıt savunmaya geçme, sana ne oluyor diye, milleti kerizmi sanıyorsunuz dediğin için millet olarak beni de ilgilendiriyor KORKAK VE YÜREKSİZ, İNSANLARA ÇAMUR ATMAYA VE İNSANLARI AŞAĞILAYAN KİŞİ. daha ne denirki sana. bu yaşta bu zeka, ilerde çok süper zeka:d:

elbette biliyoruz 5800 -hac k- işlemi olduğunu. içinde ne gördün, zararlı hangi yazılım var söylersen, bizde seni tebrik eder, gerçek manada saygı duyarız, varsa insanların zararına bişey çık söyle ve takdir gör. yoksa hz.mevlananın sözü ile noktalıyorum

bir lafa bakarım lafmı diye, sonra döner söyleyene bakarım adammı diye

kardeş gerçekte ismin cem yılmazmı ata demirer mi...
çok komik mesaj yazmışında ondan sordum
kotukoylu kardeşim musaitmisin

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
pardon ya sen ne iş yapıyorsun, ana sınıfından fırlayıp burayamı geldin, belliki yeni çakma bi hesap açmışsın, ilk mesajına bunu yazıyorsun, amacın ne senin, o kadar yüreğin varsa gerçekte kimsen o kimliğinle yazda cevabını al, hemen karşıt savunmaya geçme, sana ne oluyor diye, milleti kerizmi sanıyorsunuz dediğin için millet olarak beni de ilgilendiriyor KORKAK VE YÜREKSİZ, İNSANLARA ÇAMUR ATMAYA VE İNSANLARI AŞAĞILAYAN KİŞİ. daha ne denirki sana. bu yaşta bu zeka, ilerde çok süper zeka:d:

elbette biliyoruz 5800 -hac k- işlemi olduğunu. içinde ne gördün, zararlı hangi yazılım var söylersen, bizde seni tebrik eder, gerçek manada saygı duyarız, varsa insanların zararına bişey çık söyle ve takdir gör. yoksa hz.mevlananın sözü ile noktalıyorum

bir lafa bakarım lafmı diye, sonra döner söyleyene bakarım adammı diye

kotukoylu kardeşim musaitmisin
gerçekten abi hesap bugün açılmış ilk mesajda buraya yazılımış ne ilginçtir değilmi?
sahte hesap olduğu besbelli!

maktama

maktama

Üye
gerçekten abi hesap bugün açılmış ilk mesajda buraya yazılımış ne ilginçtir değilmi?
sahte hesap olduğu besbelli!

İyi de insan niye böyle bişi yapar ki?!! Hani adamın manyak olması lazım... Hani düşünün bi, manyaksınız yani, düşün manyak olduğunu...:):)
Eminim bu arkadaş parasının 3/8 iyle fındık da alyordur:aha: Cem Yılmaz'ın dediği gibi "Hepsinden 100'er gram karışık verelim, ....tir git":d:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
İyi de insan niye böyle bişi yapar ki?!! Hani adamın manyak olması lazım... Hani düşünün bi, manyaksınız yani, düşün manyak olduğunu...:):)
Eminim bu arkadaş parasının 3/8 iyle fındık da alyordur:aha: Cem Yılmaz'ın dediği gibi "Hepsinden 100'er gram karışık verelim, ....tir git":d:
:D
kalan parasının 1/31 ylede ottübüs bileti aldı galiba ki cevap gelmedi elemandan :D:naughty:

mkryvz

mkryvz

Üye
:) hocam konu kirliliği oluyor, bırakın kendi halinde takılsın.
Modlarda o mesajı oradan silebilirler :)

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
saolasın

futbol123

futbol123

Üye
saolasın..

itirpan

Üye
teşekkürler elinize emeğinize sağlık

gercekgun

gercekgun

Üye
çok fw denedim.. son 1 aydır bunu kullanıyorum.. hiç sorun yaşamadım.. teşekkür etmek istedim.. eline sağlık..

pRime.

pRime.

Üye
Mükemmelsin dostum eline emeğine sağlık... :oke::aha::alkis:alkis:alkis

sekil_27

sekil_27

Üye
Teşekkürler hocam.çalısmalarını takip ediyorum.tek istegimiz kaldı sizden su kamerayı n 73 yazılımını eklemeniz yada modlamanız.kesinlikle baska bir istegimiz kalmıyor hepsini fazlasıyla karşıladınız.yalnızca camera nın n 73 yazılımı.şimdiden teşekkürler.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hocam.çalısmalarını takip ediyorum.tek istegimiz kaldı sizden su kamerayı n 73 yazılımını eklemeniz yada modlamanız.kesinlikle baska bir istegimiz kalmıyor hepsini fazlasıyla karşıladınız.yalnızca camera nın n 73 yazılımı.şimdiden teşekkürler.
şu an e52 kullanmaktayım.maalesef s60 v3 lerde ROm koruması var...(bazı modeller hariç-örnek n86)
modifiye yapınca tel açılmıyor...

Üst Alt