Temiz (Hackli) n73 m.e. (Takaslanmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
Temiz (Hackli) n73 m.e. (Takaslanmıştır)
Merhabalar benim elimde temiz,tamir olmamış orjinal kasalı bir adet nokia n73 m.e. vardır cihaz sn derece temiz kullanılmıştır kasası orjinal kasadır tuşlarında silinme,aşınma gibi şeyler yoktur cihazın üstünde ki pil orjinal pilidir ortalama net 3 gün gitmektedir şarjı,sesi diğer düz n73'lere göre daha yüksek çıkmaktadır eee..nede olsa m.e. :) cihazın özelliklerini yazmıyorum artık herkes cihazın nasıl birşey olduğunu biliyor? Ama sadece cihazın içinde ki bir kaç programı yazacağım

HANDY KEYLOCK (otomatik tuş kilidi)
SMART MOVİE ( alt yazılı film izlemek için ideal bir program lisanlı vede türkçe)
X-PLORE (dosya transferi yapmaya yarayan bir program vede türkçe)
MSN (dili ingilizcedir çok az kontör harcar tıpkı pc'deki msn gibidir)
E-BUDDY (sohbet programı içinde türkçe msn vede yahoo bulunmaktadır çok az kntr harcar)
MOBİL TV ( bedava tv izlemek için program)
LARGETIME (çok güzel bir saat programı bekleme ekranında ki saati kocaman olarak gösteriyor ve yine bekleme esnasında gelen cvpsız çağrıları vede mesaj ikonlarını kocaman olarak gösterme
ve daha sayamayacağım kadar bir sürü program yüklüdür.Programların hepside "Lisanslı" vede "Sertifikalıdır"
cihaz TAMİRCİ YÜZÜ GÖRMEMİŞTİR,İÇİ KURCALANMAMIŞTIR vede KASASI GAYET TEMİZDİR
cihazın yanında vereceklerim ise; 1 ADET ORJİNAL BATARYA,1 ADET YAN SANAYİİ BATARYA (BATARYA SIFIRDIR) ORJİNAL USB KABLOSU 1 GB H.KARTI VEDE ŞARJ ALETİ verilecektir.

benim takasta istemiş olduğum cihaz yada cihazlarsa: NOKİA 5800 EX.M. NOKİA E52 VEDE SAMSUNG G810'DUR.Bu cihazların dışında başka marka,model cihaz İSTEMİYORUM..!!! örnek: ÇAKMA,SAHTE NOKİA GİBİ..?? Bu istemiş olduğum cihazların üstüne en fazla 100-120 lira gibi bir fiyat verebilirim onun dışında başka veremem bu arada bu cihazların az-çok 2.el fiyatlarını biliyorum onun içinde sakın uyanıklık,çakallık vede akıllılık yapmaya çalışmayın yani 300 liralık bir cihazı 400 liraya satmak gibi?

CİHAZ "HACKLENMİŞTİR" TELEFONDA "SERTİFİKA" SORUNU ASLA YOKTUR...!!CİHAZ SERTİFİKALIDIR İSTEMİŞ OLDUĞUNUZ HER TÜRLÜ PROGRAMI RAHATLIKLA YÜKLEYE BİLİRSİNİZ + "TAKASTA" CİHAZIN FİYATI DEĞİŞİR.....

SAÇMA SAPAN TEKLİFLER "CEVAPSIZ" KALACAKTIR

İNDİRİM,PAZARLIK GİBİ ŞEYLER "ASLA" YOKTUR...!!!

FİYAT SONDUR...!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-temiz-n73-m-e-sadece-takasliktir-31181713/detay

bu linkte sahibinden.com'daki ilanımın linkidir.İsteyen olursa cihazı eldende gösterebilirim? Ama bursa içi olmak şartıyla?
teklifleri bekliyorum...

Not: Cihaz şimdilik Nokia 5800'la takas edilecektir. Yada 200 lira karşılığında satılacaktır
bana sakın bu fiyatın çok yüksek yada indirime git denmesin zaten sahibinden.com'da bozuk vede düz n73'ler bile 150-160 lira arasında satılmaktadır. :nono: Vede hiç biri "Hackli" değildir...!!! bizzat ben kendim mesaj ataraktan öğrendim

Cihazın içinde ayriyetten "Nokia'nın Orjinal" temalarıda vardır nerden baksanız 15 tane "Orjinal" tema vardır.Ve hepside ayrı,ayrı nokiaların temasıdır.

#31181713) Nolu numara ise ilanımın numarasıdır.

Cihazın resimlerini görmek isteyen olursa bana e-mail adresini vermesi yeterlidir.

buraya şimdilik resim yükleyemiyorum resim sitesi arızalı dediğim gibi cihazın resimlerini görmek isteyenlere e-posta yoluyla yollayabilirim.

CİHAZ TAKASLANMIŞTIR...!!! CİHAZ TAKASLANMIŞTIR...!!!
İLAN SİLİNEBİLİR. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
hayırlı satışlar........

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah saol dostum

bravehard01

Üye
mrb kardeşim bende samsung gt-s3653w corby var takas etmek istersen cevabını bekliyorum tel kutuludur daha 12 ay garantisi devam etmektedir..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı satışlar arkadaşım

nokio_6233

nokio_6233

Üye
    Konu Sahibi
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İlan sahibinin isteği üzerine kapatılmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt