Hamit Altıntop '' BEŞİKTAŞ'a '' geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
    Konu Sahibi
Hamit Altıntop '' BEŞİKTAŞ'a '' geliyor!
Hamit Altıntop geliyor!

İsviçre kaynaklı 4-4-2.com sitesi, siyah-beyazlıların B.Münih'te forma giyen Hamit Altıntop'u devre arasında alacağını iddia etti.
Yıldızlar topluluğu
Sezon başında Avrupa futbol piyasasının önemli isimlerini kadrosuna katan Beşiktaş, transfere doymak bilmiyor. Önce Portekizli Ricardo Quaresma, ardından İspanyol Guti'yi alarak bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken siyah- beyazlıların, şimdi de bir dönem ezeli rakipleri G.Saray ve F.Bahçe'nin transfer listesinde olan Hamit Altıntop'la anlaşmaya vardığı ifade edildi. İsviçre kaynaklı 4-4-2.com sitesi Beşiktaş'ın, Bayern Münih'te sıkıntılı günler geçiren Hamit Altıntop'u transfer etmek istediğini iddia etti.
Almanya'da mutsuz
Sitenin iddiasına göre Beşiktaş'ın Alman teknik patronu Bernd Schuster, özel bir görüşme yaptığı Hamit Altıntop'u ikna etmeyi başardı. Yeni bir başlangıç arayan Hamit de Türkiye'ye transfer olmaya sıcak bakıyor. Bayern Münih yönetimi de sezon sonunda bedelsiz serbest kalacak olan Hamit'ten para kazanmak için onu devre arasında Beşiktaş'a satmaya sıcak bakıyor. Siyah-beyazlı yöneticilerin, Hamit'in transferiyle ilgili olarak önümüzdeki hafta Almanya'ya gideceği belirtildi.

• Beğen
Tepkiler: f_torres44 ve sassy girl

haltie

haltie

Üye
büyük ihtimalle yalan haber hamit istemiyor çünkü gelse daha önce gelirdi fenerbahçe ve galatasaray yıllarca almak için uğraştı

Samsun55''

Samsun55''

Üye

haltie

haltie

Üye
aynı haberde gerçekten zannetmem gelsin ama gelirse süper olur :ehe

minoo

minoo

Üye
:eller:

haltie

haltie

Üye
Hamit şuan ligimizde ki her takımda iş yapar.beşiktaşın sağ kanadı aksıyor hilbert var ersan var rıdvan var ama onlardanda tam verim alınamadı genelde sakatlar maalesef.aslında transfer edeceği bölge doğru ama kişi hamit olunca gelmek istemediğini biliyorum.

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
    Konu Sahibi
Hamit şuan ligimizde ki her takımda iş yapar.beşiktaşın sağ kanadı aksıyor hilbert var ersan var rıdvan var ama onlardanda tam verim alınamadı genelde sakatlar maalesef.aslında transfer edeceği bölge doğru ama kişi hamit olunca gelmek istemediğini biliyorum.

abi bayern onun fişini kestiyse gelir fakat iyi oyuncumu değil mi diye bana sorarsan değil çünkü topla oynamıyor, top kendisine gelirgelmez hemen başka adama atıyo; sanki top bana gelmesinde kime giderse gitsin diyor. dikkat et bayern onu önemli maçlarda oynatmadı son zamanlarda, ancak sakat oyuncu olacak ki önemli maçta oynasın değimi. Bjk onu getirirse yine sıkıntı çeker bana göre. :(

haltie

haltie

Üye
milli takımda iki maçtada bizi kurtaran oyuncudan bahsediyoruz :) bayernde yedek kaldı belki ama oynuyor yine.oynadığı takım şampiyonlar ligi finalisti.beşiktaşta bile kimler yedek kalıyor bazen

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
    Konu Sahibi
milli takımda iki maçtada bizi kurtaran oyuncudan bahsediyoruz :) bayernde yedek kaldı belki ama oynuyor yine.oynadığı takım şampiyonlar ligi finalisti.beşiktaşta bile kimler yedek kalıyor bazen

bizi kurtaran adam ona saygı duyuyorum. Fakat bayern'e gittikten sonra (ki bu takımda ne varki anlamadım adam futbolu unuttu ) korkak oynuyor . inter- bayern'nin final maçında görmedin mi halit abi. toptan kaçıyodu. beni sinir etti. kariyeri iyi olabilir ama BJK onu alırsa olmaz yine sıkıntı yaşar. benim görüşüm bu ki tahminlerimde yanılmam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...