...Ve Hamit Altıntop da açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
...Ve Hamit Altıntop da açıkladı
Geçen sezon başında Bayern Münih'ten Real Madrid'e transfer olan milli futbolcumuz Hamit Altıntop, İspanyol medyasında çıkan haberlere göre Galatasaray'a transfer oldu.
Marca'nın haberine göre, Hamit için menajeri Reza Fazeli ile görüşen Galatasaray yıllık 3 milyon euro karşılığında prensip anlaşmasına vardı.
Aynı haberde, Hamit'le anlaşan Galatasaray'ın, Real Madrid kulübü ile bonservis görüşmelerini sürdürdüğü ve kısa bir süre içerisinde anlaşmaya varacağı belirtildi.
Bu sezon Real Madrid'de istediği kadar forma şansı bulamayan Hamit için Jose Mourinho ile İstanbul'da görüşen Fatih Terim'in de başarılı oyuncuyu takımında görmek istediğini bizzat Mourinho'ya ilettiği ifade edilirken Hamit'in de Türkiye'den gelen teklifi cazip bulduğu için kabul ettiği yazıldı.
A Milli Takım ile kampta bulunan Hamit'in Portekiz ve Ukrayna maçlarının ardından resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
HAMİT ALTINTOP DA AÇIKLADI

Bu gelişmelerin ardından milli futbolcu Hamit Altıntop, Galatasaray ile anlaştığını doğruladı.

A Milli Futbol Takımının Avusturya kampında bulunan Hamit Altıntop, Portekiz'e hareketinden önce AA muhabirinin, ''Galatasaray ile anlaştınız mı?'' sorusuna ''Anlaştığım doğrudur'' yanıtını verdi.

Hamit, sarı-kırmızılı kulüple anlaştığını doğrulamakla yetindi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt