Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayrda web browser'ım kendiliğinden kapanıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j
Üye
Konu Sahibi
bilgisayrda web browser'ım kendiliğinden kapanıyor
arkadaşlar firefox, explorer web browserlarım kafasına göre kapanıyor...
chorme da aradabir kilitleniyor...
çözüm için yardımlarınızı bekliyorum...
şimdiden teşekkürler...
Kobra_FighterTR
Üye
Browser'larda Çok Fazla Eklenti Kuruludur.Bilgisayar Kaldırmaz,Ondan Dolayı Çökebilir Yani Kapanabilir.Bütün Eklentileri Devre Dışı Bırak Yan Uygulamalarıda Adobe Flash Player Haricinde Öyle Dene Veya Antivirüs Programında Web Koruması Varsa ve Sana Zarar Verebilecek Bir Siteye Giriyorsan O Anda Korumak Amacı İle Aniden Browser'ı Sonlandırabilir..
OğuzcanAbi
Üye
abi bide operayı dene o da güzel
kol@j
Üye
Konu Sahibi
destekleriniz için teşekkür ederimm..
yalınız bu eklentiler nasıl devre dışı bırakılır...
ben sadeci olduğum için ilk orjinali bozmadan devam ederim aslında o yüzden hiç uygulamadığım birşey...
Firefox'da Yukardaki Menülerden Araçlar>>>>>Eklentiler>>>>Eklentiler'den Eklentileri Devre Dışı Bırakıp Kaldırabilirsin Ayrıca Araçlar>>>Eklentiler>>>>Yan Uygulamalar'danda Yan Uyhulamaları Devre Dışı Bırakıp Kaldırabilirsin.İnternet Explorer'ı Sorma Bana Onunla Aram Yoktur Signatürümdede Belirttiğim Gibi
Firefox'da Yukardaki Menülerden Araçlar[/SIZE]>>Eklentiler[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]>Eklentiler'den Eklentileri Devre Dışı Bırakıp Kaldırabilirsin Ayrıca Araçlar[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]Eklentiler[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]>Yan Uygulamalar'danda Yan Uyhulamaları Devre Dışı Bırakıp Kaldırabilirsin.İnternet Explorer'ı Sorma Bana Onunla Aram Yoktur Signatürümdede Belirttiğim Gibi [/COLOR][/FONT][/B]