bilgisayrda web browser'ım kendiliğinden kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayrda web browser'ım kendiliğinden kapanıyor
arkadaşlar firefox, explorer web browserlarım kafasına göre kapanıyor...
chorme da aradabir kilitleniyor...

çözüm için yardımlarınızı bekliyorum...
şimdiden teşekkürler...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Browser'larda Çok Fazla Eklenti Kuruludur.Bilgisayar Kaldırmaz,Ondan Dolayı Çökebilir Yani Kapanabilir.Bütün Eklentileri Devre Dışı Bırak Yan Uygulamalarıda Adobe Flash Player Haricinde Öyle Dene :) Veya Antivirüs Programında Web Koruması Varsa ve Sana Zarar Verebilecek Bir Siteye Giriyorsan O Anda Korumak Amacı İle Aniden Browser'ı Sonlandırabilir..

OğuzcanAbi

Üye
abi bide operayı dene o da güzel

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
destekleriniz için teşekkür ederimm..

yalınız bu eklentiler nasıl devre dışı bırakılır...

ben sadeci olduğum için ilk orjinali bozmadan devam ederim aslında o yüzden hiç uygulamadığım birşey...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
destekleriniz için teşekkür ederimm..

yalınız bu eklentiler nasıl devre dışı bırakılır...

ben sadeci olduğum için ilk orjinali bozmadan devam ederim aslında o yüzden hiç uygulamadığım birşey...

Firefox'da Yukardaki Menülerden Araçlar>>>>>Eklentiler>>>>Eklentiler'den Eklentileri Devre Dışı Bırakıp Kaldırabilirsin Ayrıca Araçlar>>>Eklentiler>>>>Yan Uygulamalar'danda Yan Uyhulamaları Devre Dışı Bırakıp Kaldırabilirsin.İnternet Explorer'ı Sorma Bana Onunla Aram Yoktur Signatürümdede Belirttiğim Gibi :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

Firefox'da Yukardaki Menülerden Araçlar[/SIZE]>>Eklentiler[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]>Eklentiler'den Eklentileri Devre Dışı Bırakıp Kaldırabilirsin Ayrıca Araçlar[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]Eklentiler[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]>Yan Uygulamalar'danda Yan Uyhulamaları Devre Dışı Bırakıp Kaldırabilirsin.İnternet Explorer'ı Sorma Bana Onunla Aram Yoktur Signatürümdede Belirttiğim Gibi :D[/COLOR][/FONT][/B]

zahmet verdik kardeş sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt