acil delefon yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eniyimobil

Üye
    Konu Sahibi
acil delefon yardımı
arkadaşlar,abiler,kardeşler ben telefon alıcam.14 yaşındayım bana göre uygun telefonu seçmemde yardımcu olursanız iyi olur.Tabi ben bir genç olarak eğlence benim için önemli olsada profesyonellikte önemli(iş olarak değil tabi ki) tabi telefon da önerebilirsiniz. Şimdiden sağolun.
Modeller:Samsung S5620 Monte,Samsung I5700 Galaxy Spica,Samsung i7500,Nokia 5800 XpressMusic,HTC Touch 2

Esendağlı

Esendağlı

Üye
5800 tabiiki..hem her özellik var, fiyatta makul

eniyimobil

Üye
    Konu Sahibi
peki samsung monte mi yoksa samsung i5700 mü merak ediyorum.Tabi ki değir yorumlarınızı da bekliyorum

Emperian

Emperian

Üye
acil oldugu nerden belli "telefon yerine delefon" yazımından, hacı nokiadan şaşma. Telefonu hacklersen uçarsın..
Ben az söyleyeyim sen çok anla

eniyimobil

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim için dokunmatik ekranın iyi olmasıda önemli peki yinede en iyisi hangisi?Çünkü bir telefon alıcağım.Bu yüzden hangisi alayım.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu listeye nokia x6 8gb ta girer ama tabiki bir tane alacağım.

OğuzcanAbi

Üye
samsun omnia 2

eniyimobil

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım verdiğin telefonun fiyatı 1000 lira civarında benim istediğim en fazla 550-600
Bİrde saydığım Nokia x6 8g,nokia5800,samsung i5700,samsung monte ve htc touch 2'den hangisini tercih etmeliym.Tabi ki benim için ekranın dokunmatik seviyesinin de gelişmiş olması lazım.

--------------- Ekleme ---------------

Htc tattoo ve Nokia X6 gb arkadaşlar kesinlikle bu iki telefondan birini alıcam sizce hangisini almalıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt