Ue-Gazi
Emekli Yönetici
N900 ile İlk CD Yazıldı...!!!
Evet, habere inanmak güç geliyor ama bu da gerçek oldu. USB Host Modu özelliğini geçtiğimiz günlerde kullanıcıların deneyimine açan MohammadAG adlı Maemo Talk! kullanıcısı, henüz deneysel aşamadaki Host Modu özelliğinden faydalanarak Nokia N900'e bir CD yazıcı bağlamayı ve yazdırmayı başardı.
Genisoimage ve wodim kullanılarak yapılan bu çalışma henüz son kullanıcı için kolay bir arayüze sahip olmasa da, şimdiden yapılabilen şeyler çok etkileyici.
Daha geçen günlerde, N900 ile PS3'ü kırmak, N900'ün FM verici frekansını genişletmek, düşünce gücüyle arama yapmak, FCam, MeeGo kurmak gibi bir sürü acayip ve inanılmaz haberlerden bahsederken, N900 için bir sonraki adımın ne olacağını kestirmek artık mümkün değil.
Detaylı kayıtlar:
Genisoimage ve wodim kullanılarak yapılan bu çalışma henüz son kullanıcı için kolay bir arayüze sahip olmasa da, şimdiden yapılabilen şeyler çok etkileyici.
Daha geçen günlerde, N900 ile PS3'ü kırmak, N900'ün FM verici frekansını genişletmek, düşünce gücüyle arama yapmak, FCam, MeeGo kurmak gibi bir sürü acayip ve inanılmaz haberlerden bahsederken, N900 için bir sonraki adımın ne olacağını kestirmek artık mümkün değil.
Detaylı kayıtlar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence nokia nin destek vermesi lazim. bu haliyle bile inanilmazi basarabiliyorlar. turkiye de garantisinin olmamasi konusunda sunu soyleyebilirim. pek de onemli degil acikcasi. neden dersen ithalatci firma tarafindan 2 yil garantili aldim bu telefonu ve garanti belgesi faturasi her bir seyi mevcut. garantilik bir durum oldugunda gonderecegim adres belli. turkiye de yetkili servisler bakmiyor evet. ama garantili urun olsunda garanti nerden olursa olsun. 30 gunde urun tamir olmazsa garantiyi veren firma dusunsun sen neden dusunuyorsun
ayrica 5800 almistim hepsiburadan gelir gelmez ime sorgulamasi yaptirmistim ithalat yoluyla kaydedilen ime yaziyordu. n900 aldigimda da sorgulam yaptirdim ve ayni seyy yaziyor yasal olmayan bir durum yok. bence n900 zamanla turkiyede tutulur. cd yazabilen bir makina telefon demeye dilim varmaz oldu
bilgisayar almisiz meger....