yardım edeceğinizi umuyororum...(kapanma sorunu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
yardım edeceğinizi umuyororum...(kapanma sorunu)
herkese merhaba bu konuyu açıp yardım etmek için okuyorsanız şimdiden teşekkür ederim.benim bir sorunum vardı dün açtım bu linkte (http://www.maxicep.com/nokia-maemo-...sayar-basinda-saatlerce-bekliorum-406012.html) fakat detaylı anlatığımı düşünmediğim için buraya açtım şimdi size sorunumu söyleyeyim bir de videom var ,
dün usb host mode için bir deneme yapmaya kalktım yaptığımada bin pişmanım ayrıca aynı sorun(BuLuTyG) adlı kullanıcıdada var . maemo.org sitesindeki usb host u denedim
İlk baş

kernel-hostmode_2.6.28-20102201+0m5-hostmode1_armel.deb
kernel-hostmode-modules_2.6.28-20102201+0m5-hostmode1_armel.deb
kernel-hostmode-flasher_2.6.28-20102201+0m5-hostmode1_armel.deb
hostmode-scripts_0.1_all.deb

dosyalarını indirdim ve
x terminali açtım

root
cd /home/user/MyDocs
dpkg -i kernel-hostmode_2.6.28-20102201+0m5-hostmode1_armel.deb
dpkg -i kernel-hostmode-modules_2.6.28-20102201+0m5-hostmode1_armel.deb
dpkg -i kernel-hostmode-flasher_2.6.28-20102201+0m5-hostmode1_armel.deb
apt-get install i2c-tools python2.5 python2.5-qt4
dpkg -i hostmode-scripts_0.1_all.deb

komutlarını verdim
sonra telefonu kapatıp yeniden açtım ve yeniden açıldıktan sonra yazılar aktı durdu 3 kere sonra telefon açıldı ve denedim olmadı herneyse ben olmasınıda istemiyorum artık fakat telefonumu kapatmaya klaktığımda kapanıyor aradan 1 saniye geçiyor hemen açılıyor ve o yazılıar akıyor telefon açılıyor allahtan telefonuma bişey olmadı fakat bu sorun var acaba (BuLuTyG) ve ben kuavo15 adlı kullnacılarına yardım edermisibniz şimdiden teşekküler

işte video hem youtube dan hemde imageshack tan

mryseb

mryseb

Üye
uğraştım çok denemediğim yöntem kalmadı olmadı onu yapabilmek için sabah 5 e kadar yapmadığım şey kalmadı. yeter dedim bu kadar uğraşacağıma bas flashı dön başa dedim, öğlede yaptım yeniden flashladım.sen istersen bir cözüm buluna kadar öğle idare et yada benim gibi bas flashı.

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
flash nasıl atcam ve ben n900 ingiltereden aldım global olan firimwaereyimi uk firmwareyimi yükleyeyim ?

mryseb

mryseb

Üye
ben UK olanını yüklemiştim çok donukluk yaptı sonra şimdi ise USA olanını indirdim onunla flashladım. istersen sende öğle yap. sadece kurduğun programlar siliniyor kendi dosyalarına birşey olmaz.

ALINTI :
adresinden flasher uygulamasını yükleyin(bunu indir windows kuulanıyorsan . )
Yükleme esnasında c altında maemo klasörü açar.Daha sonra
adresinden son firmware’i alıp. sonradan yüklü programları silsede resim ıvır zıvır ses doyalarına dokunmaz .( burda imei no sorulur.Pilin altında imei numaran yada ayarlar bölümünde ürün hakkında kısmında var )
İndirdiğin sürümü ;
C:\Program Files\maemo\flasher-3.5\ dosyasının içine at

Bilgisayarında Start + Run. Başlat + Çalıştır. kutucuğuna Cmd yaz ve Enter tuşuna bas
Gelen terminal ekranında:
cd "c:\Program Files\maemo\flasher-3.5" komutunu ver
  • N900 ü ı kapatın
  • Fiziksel klavyede “u ' tuşuna basılı tutun
  • USB kablosunu tak “u' tuşunu bırakma basılı tut
  • PC üzerinde USB simgesini sağ üst köşesinde usb bağlantı şekli silik şekilde cihazda göründüğünde
  • “u “ tuşuna basmayı bırakabilirsin
  • Aşağıdaki komutu yapıştır enter yap yaklaşık 10 dakika içinde işlem biter
  • flasher-3.5.exe -F buraya indirdiğin surumun adını yaz.bin -f -R

kuavo15

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kararımı verince deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt