Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni sertifika alma sitesi 28/08/2010 (Resimli anlatım)
Sponsorlu Bağlantılar
NOKİA_N95_8GB
Üye
Konu Sahibi
bak şimdi sen önce sertifikalama yöntemini bilmen gerekir ben sadece sertifika alma yöntemini göstertim eğer sen sertifikalamayı bilmen gerekir ben burda sertifikayı nasıl alacağını söyledim.bak N95 V.35 Hack ( En Kısa - En Basit )
diye bir başlık var oraya gir aydınlanırsın oky.
mabdussamed
Üye
çok teşekkürler
Arkadaşlar site hala sertifikayı sorunsuz ve en kısa sürede veriyor haberiniz olsun
Ayrıca google chrome tarzı tarayıcılardan girerseniz siteyi türkçeye çevirebilirsiniz daha kolay olur herkese başarılar
çok teşekkürler
arkadaşlar site hala sertifikayı sorunsuz ve en kısa sürede veriyor haberiniz olsun
ayrıca google chrome tarzı tarayıcılardan girerseniz siteyi türkçeye çevirebilirsiniz daha kolay olur herkese başarılar
freesigner programını telefonuna yükle. sonra sertifikalamak istediğin programı onlar sertifikala.Aşağıdaki linkte nasıl yapılağı yazıyor.İlk resimdeki options ekranındaki gibi cer ve dosyanı ayarlaman lasım.Ondan sonra sertifikalama işlemini cep telefonundan yapabiliyorsun bilgisayar ihtiyaç duymadan.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
veperde
Üye
benim kutucuk doldu resimdeki gibi fakat golan kutularda bi link bulamadım bide çince pek anlaşılmıyor) yardım ederseniz sevinirim
o zaman googlenin ceviri servisini kullanın yani sitenin linkini alın googlenin ana sayfasına gelin ve üsrt tarafta ceviri var ona tıklayın ardındanda linki burdaki kutucuğa yapıştırın üst taraftan dili algıla seceneği aktif olsun sonrada sitenin türkce ceviri linkini size hemen sağında verecektir mavi renkte ona tıklaa bilirsiiniz.
ACARAHMET
Üye
sayfaya bir türlü giriş yapamıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sayfa göüntülenemiyor diyor yarım saat denedim ama olmadı.
£MR£_69
Üye
Emegınıze sağlık fakat site adresı vermemişsiniz resımlerdekı adreslerı denedım ama gırmıyor bulunamadı böle sayfa dıyor
waryanli
Üye
Hala Nokia C5-00'a sertifika veren bir site yokmu?