Yeni sertifika alma sitesi 28/08/2010 (Resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
konun çok süper opda ya iyi oldu paralı oldu diye duydyuğum kadar hesaplarında açıklar var ileride belki tekrar free olabilir ama şimdilik bu çok uygun gibi gözüküyor :oke:
Eyvallah kardeşim aynen öyle katılıyorum.Şimdilik en iyisi bu diye bilirim.:oke:

moon_42

Üye
ben de başvurdum bakalım verecek mi sertifikayı..

xxkerimxx

Üye
helal be kardeşim sana söle teker teker anlatan bi insan cıkmamıştı teşekkür ederim çok saol

danger2

Üye
ben de sertifikamı aldım çok teşekkür ederim bişey sorucam bu aldığımız sertifikaların ömrü kaç yıl

azrail35

Üye
Teşekkürler opda.net 3 gündür vermedi sertifikayı bakalım bu verecek mi

adasahilleri

adasahilleri

Üye
3 gündür opda dan sertifika bekliyordum hala yapmamış adamlar.
bu paylaşımın çok güzel oldu bunda denicem.
paylaşımın için çok sağol

sagozanCAN

Üye
saol kardeş opda işi paraya bağlamış

mesuting

Üye
arkadasım ellerine sağlık opda filan hikaye inşallah sertifikada bir sorun çkmaz bende rahat rahat keyfini çıkarırım:) tekrar teşekkürler...

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun tekrardan.Güvenle kullanabilirsiniz bu siteyi onun dışında sertifikanın süresi 2013 yılına kadar sürer bakın öncedende belirttiğim gibi indirdiğiniz zip dosyasının içerisinde ler bulunuyor o keylerden sadece s60 yazanı kullanacaksınız oky...tekrardan hayırlı olsun hepinize.

tituslivius

tituslivius

Üye
hızır yakup sana minnettarım butonu tıklıyorum ve ayrıca burdanda teşekkür ediyorum

mod konuyu sabitlerse forumdada kirlilik olmamış olur hemde opda nın sorunlu olduğu anlaşılır

ilgili modun dikkatine

explosive27

Üye
kardes günlerdir opdayı bekliodum ses seda yok senin site 12 saatte verdi bana 10 numarasın 1 tanesin sen yaw:)

Boramir!!

Üye
Bende 7 saatte aldım şu an :) teşekkürler

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
hızır yakup sana minnettarım butonu tıklıyorum ve ayrıca burdanda teşekkür ediyorum

mod konuyu sabitlerse forumdada kirlilik olmamış olur hemde opda nın sorunlu olduğu anlaşılır

ilgili modun dikkatine
rica ederim kardeşim ben teşekür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

kardes günlerdir opdayı bekliodum ses seda yok senin site 12 saatte verdi bana 10 numarasın 1 tanesin sen yaw:)
eywallah paşam sağol hayırlı uğurlu olsun hepinize

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
saol yararlı paylaşım olms

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
Teşekür ederim önemli değil.

explosive27

Üye
bu konuyu sabitlesinler bence:)

ali.44

ali.44

Üye
Çok sağol

muamma65

Üye
Tşkler

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
ica ederim arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.

adnan600

Üye
arkadasım telim n 95 8gb.dediğin gibi yaptım sertifikayı aldım ama yazdım ordaki yazan noları.pc ye kaydetmedim.sonra bi yere bastım silindi herşey.akıl ver cahilim bu konuda.

Üst Alt